Okul gönderip göndermemekte kararsızım

Sınıf tekrari olmuyor 1. Sınıfta aile isteğiyle sanirim tekrar oluyor.

Bu kararı öğretmen mi verdi online devam etmeyi? Dün yeni bir resmî yazı geldi ve okula gidilecek yüzyüze eğitim olacak dendi.Ben de öğretmenim ve Bence de isteyen uzaktan yapmalı.
yok biz sınıf velileri bir kaç gün konuştuk aramızda ve bu karara vardık 1 aile bile yok yüz yüze isteyen .pazartesi de istemediğimizi belirten belgeyi imzalayacağız hepimiz

yok biz sınıf velileri bir kaç gün konuştuk aramızda ve bu karara vardık 1 aile bile yok yüz yüze isteyen .pazartesi de istemediğimizi belirten belgeyi imzalayacağız hepimiz
Biz de sınıfça bu kararı aldık fakat yukarıda bir üye yüzyüze verilecek dersler için canlı ders yapılamayacağını yazmış,bu konuda bilginiz var mı?

Biz de sınıfça bu kararı aldık fakat yukarıda bir üye yüzyüze verilecek dersler için canlı ders yapılamayacağını yazmış,bu konuda bilginiz var mı?
yok pazartesi öğreneceğiz ama tüm sınıf online isteyince mecburlar canlı derslere o yazan üye yüzyüze 12 saat online 6 saat olacak haftada yazmış gidene de gitmeyenede o 6 saatte de yüzyüze dersin tekrarı değil yeni konular işlenecekmiş.biz de kimse gitmeyeceği için öyle olamaz zaten şu an bazı gün 6 saat bazı gün 4 saat ders var rsimden bedene kadar müziğe kadar var gayet verimli katılım da yüzde yüz canlı derse

Son düzenleme:
Benim velilerim de sizin gibi düşündüler, zaten 6 tanesi hiç göndermeyecekti. Müdürü aradım canlı derse devam etmek istiyorlar, okula göndermek istemiyorlar diye, olmaz dedi müdür. Yani sen canlı ders yapamazsın onlar göndermezse kendileri bilir tabi dedi. Buraya yazar mısınız pazartesi günü ders karara bağlanınca. Çok merak ediyorum müdürünüz izin verecek mi. Umarım verir.

Sınıf tekrari olmuyor 1. Sınıfta aile isteğiyle sanirim tekrar oluyor.
Biliyorum ailenin istediğine göre olduğunu müdür iste sende istemesende demiş eşime bizim için bu sıkıntı değil çünkü başladığından beri hiç göndermedim okul yönetimiyle de konuştum

Bence göndermeyin. Benimde dördüncü sınıfa giden kardeşim var biz gondermiyoruz. Bu kadar vaka içinde gönderilir mi ? Lisede hazırlık okuyan kardeşimi de göndermeme kararı aldık. Sağlık sonuçta bu hiçbir şeyden önemli değil . Bence süreci bir izleyin daha sonra güvenirseniz gönderin.

Bide ebatı izleyin diyolar ben mecbur kendim ders vercem Allahtan kolay konular ve oğlum ben anlatınca anlıyo

Süreci izlicez bizde. Bizim sınıf hepsi gönderiyo bildiğim kadarıyla bi biz hariç tabi tam bilmiyorum bu hafta belli olcak.Allahtan öğretmenimiz biliyo kim basıl ödev yapıyo ders yapıyo çalışıyo ona göre oğlumun tahmin edebilir basıl çalıştığını.öğretmenimiz çok iyi zaten canlınderse katılamayanlar için derste yaptıklarını bile atıyo deftere geçirin bunları diye biz yaptık diye.

Aynen öyle aslında iki durumdada eşitsizlik var riskli olanlar gönderemiyo evinde neti olmayan yada birden fazla çocuğu olanlar canlı derse giremiyo yada anne baba çalıştığı için gidemio

Biz öğretmenimizle konuştuk bütün sınıf dilekçe verse bile canlı ders yokmuş. MEB eba TV izleyecek okula gitmeyenler demiş.

Biz öğretmenimizle konuştuk bütün sınıf dilekçe verse bile canlı ders yokmuş. MEB eba TV izleyecek okula gitmeyenler demiş.
Aynen öle eba veriyo.bu beden resim müzik gibi etkinlikler canlı derste olcak ama bizim öğretmenimiz hep bunları canlı derste yapmıcaz ana derslerimizide işlicez tekrar yapcaz dedi

Aynen öle eba veriyo.bu beden resim müzik gibi etkinlikler canlı derste olcak ama bizim öğretmenimiz hep bunları canlı derste yapmıcaz ana derslerimizide işlicez tekrar yapcaz dedi

Aynen. Okula göndermek mecbur gibi birşey oldu. Eba TV den birşey anlamıyor çocuklar

Aynen. Okula göndermek mecbur gibi birşey oldu. Eba TV den birşey anlamıyor çocuklar
Eba tvde guzel de anlatsada , annenin cocugu oturtup dinlemesini saglamasi gerekiyor. Canli olmadigi icin bu uzun surede zor oluyor. Ben calismadigim ve musait oldugum icin kendim calistiricam .
Cocugunu okula gondermek istemeyenler icin okul 1 gün ( canli ders) , gonderenler icin 3 gün.
Bu da olmadi .Eksik düşünüyorlar.

Aynen öyle aslında iki durumdada eşitsizlik var riskli olanlar gönderemiyo evinde neti olmayan yada birden fazla çocuğu olanlar canlı derse giremiyo yada anne baba çalıştığı için gidemio
İste bu yuzden 2 gün örgün, 1 gun canli , 2 gün de tekrar canli ders yaparak, çocuklara esitlik saglamalari gerekiyordu.
Bu sekilde olsa cocugunu gondermek istemeyen cok tanidigim var . Kronik rahatsizlik olmasada riske atmak istemiyoruz , cocuklari ve kendimizi.
He herkes örgun olarak gondermek isterse cocugu ,İki gün örgün egitim icinde internet baslantisi olmayanlari secebilirlerdi. Sayıyı dusurebilirlerdi
Maksat etkilesim az olarak egitim herkese ulassin.
Simdi grip mevsimi basladi. Çocuklarim okula gitmedigi halde hapsurmaya basladilar . Allah yardimcimiz olsun, ne diyelim

Benim çocuğum da 2. sınıfa gidiyor ve benim de bağışıklık sistemimle ilgili sorunum var. Bağışıklık baskılayıcı ilaç, iğne vs kullanıyorum risk grubuyum yani. Okula göndermeyi düşünmüyorum evden destekleyeceğim. Elbet gitsin arkadaşlarıyla, öğretmeniyle sınıfta ders görsün isterdim ama maalesef en kötüyü düşünerek bu kararı vermek durumundayız.

Canlı ders günü geçmiş derslerin telafisi değil ama yeni konular. Bir nevi zorluyor MEB aslinda gitsinler diye. Anne baba ne kadar ogretebilir ki...

Canlı ders günü geçmiş derslerin telafisi değil ama yeni konular. Bir nevi zorluyor MEB aslinda gitsinler diye. Anne baba ne kadar ogretebilir ki...
2.sınıf olduğu için öğretebilirim.gecen sene tam harfleri bitrdiler öyle kapandı okul ebadan ve benim uğraşmamla çok güzel öğrendi özellikle matematikten okulda işlenmeyen türkçedende öle işlenmeyen konular vardı ssatler paralar problemler gibi gayet güzel öğrendi oğlum bu yüzden güveniyorum kendine

Geçmiş olsn ben gözlem yapıp yolluyacağım en az ara tatile kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…