- 14 Eylül 2017
- 2.705
- 9.760
- 158
- Konu Sahibi ozgurruzgar
-
Aslında düşününce çok mantıklı, neden böyle bir şey yapmadılar acaba? Onlar da mutlaka düşünmüştür (-mü?)İste bu yuzden 2 gün örgün, 1 gun canli , 2 gün de tekrar canli ders yaparak, çocuklara esitlik saglamalari gerekiyordu.
Bu sekilde olsa cocugunu gondermek istemeyen cok tanidigim var . Kronik rahatsizlik olmasada riske atmak istemiyoruz , cocuklari ve kendimizi.
He herkes örgun olarak gondermek isterse cocugu ,İki gün örgün egitim icinde internet baslantisi olmayanlari secebilirlerdi. Sayıyı dusurebilirlerdi
Maksat etkilesim az olarak egitim herkese ulassin.
Simdi grip mevsimi basladi. Çocuklarim okula gitmedigi halde hapsurmaya basladilar . Allah yardimcimiz olsun, ne diyelim
Ben açıkçası okula gitmeyen çocukların evde durduklarını dusunmedigim ve dışarda da sosyal mesafeye uydularını dusunmedigim için okula gitmeleri taraftarıyım .Bizim henüz saatler belli değil ama 4. Sınıf olduğu için göndereceğiz mecburen. 2. Sınıf olsa ben de göndermezdim. Bir yandan da bu sürece adapte olmamız gerektiğini düşünüyorum. Maske mesafe hijyen üçlüsünü sık sık tekrarlayacağız
Siz öyle düşünüyosunuz ama yanlış düşünüyosunuz yada sizin çocuğunuz hep dışarda .enson gecen hafta cumartesi dışarı çıktı çocuklarım oda dedelerin bahcesinde oynadılar.haftada bi gün ordayızBen açıkçası okula gitmeyen çocukların evde durduklarını dusunmedigim ve dışarda da sosyal mesafeye uydularını dusunmedigim için okula gitmeleri taraftarıyım .
Çünkü sınıf ikiye bölündüğü için öğretmen 4 gün okulda olacak.Aslında düşününce çok mantıklı, neden böyle bir şey yapmadılar acaba? Onlar da mutlaka düşünmüştür (-mü?)
Dusunmemisler demekki.Aslında düşününce çok mantıklı, neden böyle bir şey yapmadılar acaba? Onlar da mutlaka düşünmüştür (-mü?)
Benim çocuğum şuan yuruyemeyecek kadar küçük sadece düşünmekle kalmıyorum ve gördüğümü söylüyorum. Eğer siz dikkat ediyorsanız gondermemekte haklısınız tabikiSiz öyle düşünüyosunuz ama yanlış düşünüyosunuz yada sizin çocuğunuz hep dışarda .enson gecen hafta cumartesi dışarı çıktı çocuklarım oda dedelerin bahcesinde oynadılar.haftada bi gün ordayız
Evet bizdeki(8lerle) uygulama da bu şekilde.Biz de sınıfça bu kararı aldık fakat yukarıda bir üye yüzyüze verilecek dersler için canlı ders yapılamayacağını yazmış,bu konuda bilginiz var mı?
bazıları herkesi kendileri gibi gezip tozuyor sanıyor maalesef.bugün sadece markete gittik çift maskeli ve arabadan hiç inmeden Ankara turu yaptık .bu durumu aylardır yaşıyoruz küçücük çocuğum bile saygıyla anlayışla karşılıyor kronik hastayız diye .ama her yere giden çocuklarını maskesiz sokağa salanlarla bir tutuluyoruz pesssSiz öyle düşünüyosunuz ama yanlış düşünüyosunuz yada sizin çocuğunuz hep dışarda .enson gecen hafta cumartesi dışarı çıktı çocuklarım oda dedelerin bahcesinde oynadılar.haftada bi gün ordayız
Eksik bilgi verdim hatta yanlış.Evet bizdeki(8lerle) uygulama da bu şekilde.
Ben bakanlık talimatı sanıyordum fakat duyduğum diğer okullar hem yüzyüze hem online yapacaklarmış.
Uygulama neye göre değişiyor bilmiyorum.
Hemde çok dikkat ediyorum.konudada belirtmiştim eşimin iş riski yüzünden 4 ay bile görüşememiştik.herkes için konuşmamak lazım gördüğünüzü söylüyosunuz malesef benimde gördüklerim var ama tanımadığım insanlar çevremdekilerde en az benimki kadar dikkat ediyor ama onlar göndermek istiyor ha riskli bi hastalığım olmasaydı belki yine göndermezdim ama gözlemledikten sonra mutlaka gönderirdim şimdide öyle gözlemlicem ona göre karar vercemBenim çocuğum şuan yuruyemeyecek kadar küçük sadece düşünmekle kalmıyorum ve gördüğümü söylüyorum. Eğer siz dikkat ediyorsanız gondermemekte haklısınız tabiki
Evet evet aynı şekilde okula gitmeyen bir benim kardeşlerim sınıftaSüreci izlicez bizde. Bizim sınıf hepsi gönderiyo bildiğim kadarıyla bi biz hariç tabi tam bilmiyorum bu hafta belli olcak.Allahtan öğretmenimiz biliyo kim basıl ödev yapıyo ders yapıyo çalışıyo ona göre oğlumun tahmin edebilir basıl çalıştığını.öğretmenimiz çok iyi zaten canlınderse katılamayanlar için derste yaptıklarını bile atıyo deftere geçirin bunları diye biz yaptık diye.
Aynen öyle hastaneye gidiyorum ya n95 maske takıyorum ya 2 kat maske orda ne wcleri kullanıyorum doktorun odasına girerken bile oturmasam olur mu diyorum.sadece tedavi sırasında oturuyorum ve 2 kat giyiniyorum hastaneden çıktığım gibi ellerimi yıkıyorum şişeyle sabunla bikat soyunuyorum eşarbıma kadar düşünün arabaya eşimin yanına öle oturuyorum bide üstüne dezanfektanlar sıkıyorum ayrıca tedavi sırasında bi yudum su için bile maskemi indirmiyorum.evde bişeyler hazırlayıp yiyecek yanıma öyle alıyorum.eve geldiğim gibi eşyalar makinaya ben banyoyabazıları herkesi kendileri gibi gezip tozuyor sanıyor maalesef.bugün sadece markete gittik çift maskeli ve arabadan hiç inmeden Ankara turu yaptık .bu durumu aylardır yaşıyoruz küçücük çocuğum bile saygıyla anlayışla karşılıyor kronik hastayız diye .ama her yere giden çocuklarını maskesiz sokağa salanlarla bir tutuluyoruz pesss
Aynen öyle bencede riske atmayın bi gözlemleyin eba ile nasıl gitcekEvet evet aynı şekilde okula gitmeyen bir benim kardeşlerim sınıftadiğerleri nasıl cesaret edip gönderiyor bilmiyorum gerçi sağlıklı insanlardır bilemeyiz. Benim annemin kronik rahatsızlığı var o yüzden hiçbir şeyi göz ardı etmiyoruz.
Her ilde aynı mı bilmiyorum ama benim yaşadığım şehirde iki gün okul demişlerdi günde üç saat. Zaten günlük üç saat hiçbir öğrenciye yetmez illaki canlı ders izlenir. Zaten sizin çocuğunuz da ikinci sınıfmış sizde biraz yardımcı olursunuzAynen öyle bencede riske atmayın bi gözlemleyin eba ile nasıl gitcek
pazartesi okula gidip öğreneceğiz ve dilekçeyi imzalayacağım bakalım nolacakkAynen öyle bencede riske atmayın bi gözlemleyin eba ile nasıl gitcek
Her yerde öyle ama 6 ders bizimki 2 gün pazArtesi salı sonıfın yarısı çarşamba okulun temizlik günü o gün canlı yayın olcakmş.perşembe cuma sınıfın diğer yarısı gitcekmiş öğle yemeği beslenme tabiki olmucak olmasında kantinlerde kapalı sadece su yedek maske kolonya dezanfektan yanlarında olcak.30dk ders 10 dk mola.yani canlı derslerden sınra bile ben konu tekrarı yapıyorum örnekler veriyorum.ebanın desteği ile dahada iyi olur.Her ilde aynı mı bilmiyorum ama benim yaşadığım şehirde iki gün okul demişlerdi günde üç saat. Zaten günlük üç saat hiçbir öğrenciye yetmez illaki canlı ders izlenir. Zaten sizin çocuğunuz da ikinci sınıfmış sizde biraz yardımcı olursunuz
Bende öyle imzalamak için hoca çağırdıpazartesi okula gidip öğreneceğiz ve dilekçeyi imzalayacağım bakalım nolacakk
kantin işleten karı koca vardı biz de yıllardır o kadar kaliteli hizmet verdiler ki.bu kadar aydır işsiz sayılırlarr onlara da ayrı üzülüyorummHer yerde öyle ama 6 ders bizimki 2 gün pazArtesi salı sonıfın yarısı çarşamba okulun temizlik günü o gün canlı yayın olcakmş.perşembe cuma sınıfın diğer yarısı gitcekmiş öğle yemeği beslenme tabiki olmucak olmasında kantinlerde kapalı sadece su yedek maske kolonya dezanfektan yanlarında olcak.30dk ders 10 dk mola.yani canlı derslerden sınra bile ben konu tekrarı yapıyorum örnekler veriyorum.ebanın desteği ile dahada iyi olur.
imzanın yıl sonuna kadar gecerliliği yok isterseniz sonra değiştirebiliyorsunuz o yüzden gidin imzalayınnBende öyle imzalamak için hoca çağırdı
Aniden okul açıldı gerçekten çok mantıksız bir hareket doğrusu. Tedbir yok bişey yok bizzat kardeşimin okulu afedersiniz ama çiş kokusundan ders işlenmiyorduHer yerde öyle ama 6 ders bizimki 2 gün pazArtesi salı sonıfın yarısı çarşamba okulun temizlik günü o gün canlı yayın olcakmş.perşembe cuma sınıfın diğer yarısı gitcekmiş öğle yemeği beslenme tabiki olmucak olmasında kantinlerde kapalı sadece su yedek maske kolonya dezanfektan yanlarında olcak.30dk ders 10 dk mola.yani canlı derslerden sınra bile ben konu tekrarı yapıyorum örnekler veriyorum.ebanın desteği ile dahada iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?