Okul gönderip göndermemekte kararsızım

Ayy aynı dertten bende muzdaribim. 2 çocuğum var 2.sinifa gidiyorlar pazartesi başlanacak çok kararsızım 1 .2 hafta gozlemede mi kalsam yoksa göndersem mı ki uykularım kaçıyor artık ya

Ayy aynı dertten bende muzdaribim. 2 çocuğum var 2.sinifa gidiyorlar pazartesi başlanacak çok kararsızım 1 .2 hafta gozlemede mi kalsam yoksa göndersem mı ki uykularım kaçıyor artık ya
zaten stresliydik bir de okul çıktı stres 2 ye katlandı hayatımızda

Biri 2. Sınıf biri 4. Sınıf iki çocuğum var ikisinide göndereceğim hatta 2. Sınıf olan çocuğumu kursada göndereceğim marttan beri karşımdaki market dışında hiç bir yere gitmedim görüşmedim fakat özel okullar sabah 8 akşam 5 yapıyorlar tanıdığım bütün çocuklar kurstalar etrafımda özel okul ve kurs çok bütün çocukları görüyorum hepsi okulda durumun ne zaman geçeceği belli değil bir şekilde durumu kabul edip adepte olmalıyız artık aksi halde ne olur bilmiyorum..evet korkuyorum bende tehlikeli grubundayim ama fikrim bu yönde dilerim en kısa zamanda bu kabus biter

Allah yardıcımız olsun valla ben en az ara tatile kadar gözlemlicem çalıştırcam

İnşallah aminnn

1. Sınıfa gidiyo biri halbuki evde öğretmiştim 4hadfi okuyo da ama arkadaşlarını tanısın diye yolladım koskoca okulda sadece 1ler vardı
Şimdi diğeri 3e geçti ilk hafta yollamayı planlıyorum ama eğer okul kalabalık olur ve içime sinmezse yollamıcam zaten okul ikili eğitim yapıyo orta okullar sabahçı ilköğretim öğleci normalde hijyen zayıftı bakalım şimdi nasıl olcak
Ama zaten okul ve canlı dersler aynı anda devam etcek o yüzden yollamasakda olur açıkçası korkuyorum ve kararsızım

Ben açıkçası okula gitmeyen çocukların evde durduklarını dusunmedigim ve dışarda da sosyal mesafeye uydularını dusunmedigim için okula gitmeleri taraftarıyım .
Cok Haklısınız benim ufak bebeğim de olduğundan pandemi başladığından beri çocuklarımı parka götürmüyorum ama parklar tıklım tıklım insanlar hiç aldırmıyor

Eksik bilgi verdim hatta yanlış.
Bizde de ikisi de var ama biz bir grupla yüzyüze yaparken diğer gruba online olarak bağlanacağız.
Aynı konuyu anlatmayacağız gruplara, kaldığımız yerden devam edeceğiz.
Diğer grup dediğiniz okula gitmeyecek olanlar mı?
Yani haftada kaç saat online ders olacak

Diğer grup dediğiniz okula gitmeyecek olanlar mı?
Yani haftada kaç saat online ders olacak
Düşünürken benim de kafam karıştı cidden.
Ilk grup pazartesi-salı yüzyüze alacak, o sırada ikinci grup ve ilk grubun okula gelmeyenleri bize online olarak bağlanacak.
Perşembe-cuma ise tam tersi sistem.
12 saat yüzyüze, 12 saat online oluyor, kalan saatler ne olacak bilmiyorum toplantıda bahsedilmedi.

Yüz yüze verilmeyen dersler Zoom+ Ebadan devam edecek hocam.
Yüz yüze verilenlerin de eksik saatleri sizinki gibi canlı derse tanımlandı bize de.

Benim de tered
Dusunmemisler demekki.
Maksat interneti olmayan ve tablet vs olmayana ulasmaksa böyle yapmak mantikliydi.
Ne desek bos artik, ama ben bu okullarin tekrar kapanacagini düşünüyorum
Umarım bir an önce olur da hepimiz bu olumsuz ruh halinden kurtuluruz. Nerdeyse hepimizin en az bir tane nurtopu gibi bir takıntısı oldu bu yüzden!

Çok zor sınavdan geciyoruz hemde tüm dünya.Rabbim herkesin yardımcısı olsun
okular tekrar kapanacak ekonomik sebeplerden açıldı bazı sektörler iş yapamadığı için.yurtdışında işyerleri açıldııı e noldu tekrar kapandı olmadı yanii.amerika newyork ta okullar açıldı 2 hafta sonra kapandı olmadııı.biz de de olacağını hiçç sanmıyorummm

Özel okul mu? Bize diğer grubun online bağlanacağı söylenmedi, okulda öyle bir altyapı da yok. 6 saat online ders vereceğiz sadece çarşamba günü.

Yüz yüze verilmeyen dersler Zoom+ Ebadan devam edecek hocam.
Yüz yüze verilenlerin de eksik saatleri sizinki gibi canlı derse tanımlandı bize de.
kendi çocuğumuzun öğretmeni olmaya devam edeceğiz galibaa geneee.vırt zırt değişir yok online yok yüzyüze yok ona şu saat buna bu saat kafalarrr beyinlerrr yanıkkkkk hayata devam edeceğizzz

umarım 2 haftaya tekrar kapanır okullar.çok aminnnnn
Ne yalan söyleyim öğretmen olarak ben de istiyorum kapanmasını. Sabahtan beri açılsın diyen velilerim bile arayıp, hocam nolur dikkat edin diye tedirgin ses tonuyla konuşuyorlar. İnşallah kayıp olmadan işin ciddiyeti anlaşılır, kapanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…