- 23 Temmuz 2019
- 981
- 4.599
- 63
- Konu Sahibi ozgurruzgar
-
zaten stresliydik bir de okul çıktı stres 2 ye katlandı hayatımızdaAyy aynı dertten bende muzdaribim. 2 çocuğum var 2.sinifa gidiyorlar pazartesi başlanacak çok kararsızım 1 .2 hafta gozlemede mi kalsam yoksa göndersem mı ki uykularım kaçıyor artık ya
Aynen valla ya ebada dersler iyi yerine oturmuştu . Yeniden düzen oluşacak hakkımızda hayırlısızaten stresliydik bir de okul çıktı stres 2 ye katlandı hayatımızda
Allah yardıcımız olsun valla ben en az ara tatile kadar gözlemlicem çalıştırcamAyy aynı dertten bende muzdaribim. 2 çocuğum var 2.sinifa gidiyorlar pazartesi başlanacak çok kararsızım 1 .2 hafta gozlemede mi kalsam yoksa göndersem mı ki uykularım kaçıyor artık ya
İnşallah aminnnBiri 2. Sınıf biri 4. Sınıf iki çocuğum var ikisinide göndereceğim hatta 2. Sınıf olan çocuğumu kursada göndereceğim marttan beri karşımdaki market dışında hiç bir yere gitmedim görüşmedim fakat özel okullar sabah 8 akşam 5 yapıyorlar tanıdığım bütün çocuklar kurstalar etrafımda özel okul ve kurs çok bütün çocukları görüyorum hepsi okulda durumun ne zaman geçeceği belli değil bir şekilde durumu kabul edip adepte olmalıyız artık aksi halde ne olur bilmiyorum..evet korkuyorum bende tehlikeli grubundayim ama fikrim bu yönde dilerim en kısa zamanda bu kabus biter
Amin inşallahAllah yardıcımız olsun valla ben en az ara tatile kadar gözlemlicem çalıştırcam
Cok Haklısınız benim ufak bebeğim de olduğundan pandemi başladığından beri çocuklarımı parka götürmüyorum ama parklar tıklım tıklım insanlar hiç aldırmıyorBen açıkçası okula gitmeyen çocukların evde durduklarını dusunmedigim ve dışarda da sosyal mesafeye uydularını dusunmedigim için okula gitmeleri taraftarıyım .
Kafam iyice karıştı, önümüzdeki hafta neyin ne olacağı belli olur sanıyorum.Evet bizdeki(8lerle) uygulama da bu şekilde.
Ben bakanlık talimatı sanıyordum fakat duyduğum diğer okullar hem yüzyüze hem online yapacaklarmış.
Uygulama neye göre değişiyor bilmiyorum.
Diğer grup dediğiniz okula gitmeyecek olanlar mı?Eksik bilgi verdim hatta yanlış.
Bizde de ikisi de var ama biz bir grupla yüzyüze yaparken diğer gruba online olarak bağlanacağız.
Aynı konuyu anlatmayacağız gruplara, kaldığımız yerden devam edeceğiz.
Düşünürken benim de kafam karıştı cidden.Diğer grup dediğiniz okula gitmeyecek olanlar mı?
Yani haftada kaç saat online ders olacak
Yüz yüze verilmeyen dersler Zoom+ Ebadan devam edecek hocam.Düşünürken benim de kafam karıştı cidden.
Ilk grup pazartesi-salı yüzyüze alacak, o sırada ikinci grup ve ilk grubun okula gelmeyenleri bize online olarak bağlanacak.
Perşembe-cuma ise tam tersi sistem.
12 saat yüzyüze, 12 saat online oluyor, kalan saatler ne olacak bilmiyorum toplantıda bahsedilmedi.
Umarım bir an önce olur da hepimiz bu olumsuz ruh halinden kurtuluruz. Nerdeyse hepimizin en az bir tane nurtopu gibi bir takıntısı oldu bu yüzden!Dusunmemisler demekki.
Maksat interneti olmayan ve tablet vs olmayana ulasmaksa böyle yapmak mantikliydi.
Ne desek bos artik, ama ben bu okullarin tekrar kapanacagini düşünüyorum
Çok zor sınavdan geciyoruz hemde tüm dünya.Rabbim herkesin yardımcısı olsunkantin işleten karı koca vardı biz de yıllardır o kadar kaliteli hizmet verdiler ki.bu kadar aydır işsiz sayılırlarr onlara da ayrı üzülüyorumm
okular tekrar kapanacak ekonomik sebeplerden açıldı bazı sektörler iş yapamadığı için.yurtdışında işyerleri açıldııı e noldu tekrar kapandı olmadı yanii.amerika newyork ta okullar açıldı 2 hafta sonra kapandı olmadııı.biz de de olacağını hiçç sanmıyorummmÇok zor sınavdan geciyoruz hemde tüm dünya.Rabbim herkesin yardımcısı olsun
Özel okul mu? Bize diğer grubun online bağlanacağı söylenmedi, okulda öyle bir altyapı da yok. 6 saat online ders vereceğiz sadece çarşamba günü.Düşünürken benim de kafam karıştı cidden.
Ilk grup pazartesi-salı yüzyüze alacak, o sırada ikinci grup ve ilk grubun okula gelmeyenleri bize online olarak bağlanacak.
Perşembe-cuma ise tam tersi sistem.
12 saat yüzyüze, 12 saat online oluyor, kalan saatler ne olacak bilmiyorum toplantıda bahsedilmedi.
umarım 2 haftaya tekrar kapanır okullar.çok aminnnnnÖzel okul mu? Bize diğer grubun online bağlanacağı söylenmedi, okulda öyle bir altyapı da yok. 6 saat online ders vereceğiz sadece çarşamba günü.
kendi çocuğumuzun öğretmeni olmaya devam edeceğiz galibaa geneee.vırt zırt değişir yok online yok yüzyüze yok ona şu saat buna bu saat kafalarrr beyinlerrr yanıkkkkk hayata devam edeceğizzzYüz yüze verilmeyen dersler Zoom+ Ebadan devam edecek hocam.
Yüz yüze verilenlerin de eksik saatleri sizinki gibi canlı derse tanımlandı bize de.
Ne yalan söyleyim öğretmen olarak ben de istiyorum kapanmasını. Sabahtan beri açılsın diyen velilerim bile arayıp, hocam nolur dikkat edin diye tedirgin ses tonuyla konuşuyorlar. İnşallah kayıp olmadan işin ciddiyeti anlaşılır, kapanırumarım 2 haftaya tekrar kapanır okullar.çok aminnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?