- 10 Nisan 2014
- 43.420
- 115.724
- 798
- Konu Sahibi ozgurruzgar
-
Bony den bahsediyorsunuzYok devletin verdiği kitap Bouncy, benim yazdığım farklı bir kitap. Ama Bouncy de güzeldir benim ilimde Bouncy dağıtılmadı maalesef
5 günden fazladır göğsüm tıkalı hırıltılı maske takınca nefes alamıyorum yarın doktora gideceğim bronşit zatürre derse de şükredeceğim corona değil diye.ne hallere düştük millet hala okul derdindeGruplarda "Evde delirdik, canlı dersler dert oldu, çok şükür açılıyor okullar." cümlelerini okudu bu gözler.
Millet dört gözle bekliyor açılmasını. Çok bunalmışlar derslerden, hem ev hem çocuklar çok zor oluyormuş.
İkisini de kullandık. Okulistik çok daha iyi. Morpa sıkıcı geldi.4. Sinifta bir kizim 7. Sinifta bir oglum var.okula gondermiyorum cunku bagisikligi cok dusuk hatta daha mart ayinda zature gecirdi malesef.ben simdi okulistik morpa gibi uygulamalari duydum.ama hangisi daha iyidir bilmiyorum.ogretmenlerimden ve kullananlardan tavsiye istiyorum mumkunse.hangisi daha iyidir acaba?
Ben lise öğretmeniyim. Önceki haftalarda okula başlayan 12lerde uygulama bu şekilde. Sınıfın yarısı Pazartesi, Salı yüzyüze yaparken kalanları online olarak derse katılıyor; Perşembe, Cuma tam tersi. Hiç gelmeyen hep online bağlanıyor sınıfa. Böylece mesela haftalık 6 saatlik bir matematik dersi okula gelen öğrenci için 3 saat online 3 saat yüzyüze oluyor. Zaten sistem böyle olmalı.yani bu uygulama olabilecek en pratik çözüm tebrik ederim sizi
oğlumun okulunun ilk duyurusu Ağustos ta hasta olup gelemeyenlere bu şekilde devam edeceğiz şeklinde idi
ama resmi olarak okul açılmadığı için hala full online biizm dersler
ama iki gün açarlarsa umarım sınıfı bölünce bu uygulamaya geçerler
zira şimdi 5 gün dersi olan çocuk 2 gün okula gidince dersi 3 güne düşer
Ama bu yasal değil. Devletse zaten yapamaz. Özelse bir şikayet ile iyi ceza yer.Bugun komsu geldi oglu 9. Sinif. 3 hafta 5 gun gideceklermis 2 gun okul gerisi uzaktan egitim degil
Ustelik 3. Hafta sonunda 10 ve 11 ler eklenecekmis bu sefer bina da yetmeyecek diye korkuyordu
Ama bu yasal değil. Devletse zaten yapamaz. Özelse bir şikayet ile iyi ceza yer.
(Acaba okul fiziki olarak ayarlandı da ondan mı böyle yapıyorlar(mesela fiziki sınıf büyüktür ve sınıf mevcudu 10-15 kişidir)ki öyle bir durumda da yapma hakları var mı bilmiyorum)
Ama bu yasal değil. Devletse zaten yapamaz. Özelse bir şikayet ile iyi ceza yer.
(Acaba okul fiziki olarak ayarlandı da ondan mı böyle yapıyorlar(mesela fiziki sınıf büyüktür ve sınıf mevcudu 10-15 kişidir)ki öyle bir durumda da yapma hakları var mı bilmiyorum)
Benim anlattığım sisteme göre 16 saati yüzyüze olacak şekilde toplam 40 saat dersleri olacak lise öğrencilerinin. Ortaokulda sanırım 12 yüzyüze toplam 30 saat(liseden yola çıkarak tahminde bulundum emin değilim)Aslında yok
Ama bizim şehirde kimi! özel okullar açmış o şekilde
Oğlumun okulunda sınıflar 15 kişi ve büyük vs ama onlar MEB kararına göre açıyoruz dediler
Fakat bize sıra gelmedi daha bölecekler mi bilmiyorum
Şu an online günde 7 saat 5 gün olan okulun 3 gün ve 6 saat olması çocukları ileri götürecek mi bilmiyorum
Belki de yeni açılan bir okul mevcut az olduğuna göre(bazı kademeler yoktur belki bu sebeple tüm okulu kullanabilirler) bilemiyorum garip geldi.Devlet okulu. Gelen program bu sekildeymis.
11 kisi olacaklarmis.
Bence tamamen yuzyuze egitime donecekler gidisat onu gosteriyor
Benim anlattığım sisteme göre 16 saati yüzyüze olacak şekilde toplam 40 saat dersleri olacak lise öğrencilerinin. Ortaokulda sanırım 12 yüzyüze toplam 30 saat(liseden yola çıkarak tahminde bulundum emin değilim)
Ne güzel derslerden geri kalmıyorlar..diğer sınıflar da da sistem böyle olmalıydı ama yapılmıyor.biz 4.sınıfız okula gitmediği için 2 haftadır online eğitim de alamıyor.gelen gelir gelmeyen başının çaresine baksın kafasındalarBen lise öğretmeniyim. Önceki haftalarda okula başlayan 12lerde uygulama bu şekilde. Sınıfın yarısı Pazartesi, Salı yüzyüze yaparken kalanları online olarak derse katılıyor; Perşembe, Cuma tam tersi. Hiç gelmeyen hep online bağlanıyor sınıfa. Böylece mesela haftalık 6 saatlik bir matematik dersi okula gelen öğrenci için 3 saat online 3 saat yüzyüze oluyor. Zaten sistem böyle olmalı.
özel okulda mısınız , kim ölcüyor saglıkcılar mı geliyorBugün itibariyle bir öğrencim daha pozitif. İki saatte bir ateşimiz ölçülüyor. Evde de maskeyle dolaşıyorum. Temaslı listesine girdim.
Çok geçmiş olsun. İnşalah kötü birşey yoktur.5 günden fazladır göğsüm tıkalı hırıltılı maske takınca nefes alamıyorum yarın doktora gideceğim bronşit zatürre derse de şükredeceğim corona değil diye.ne hallere düştük millet hala okul derdinde
Yok hayır, devlet okulu. Müdür, müdür yardımcısı vs. Kim denk gelirse o ölçüyor.özel okulda mısınız , kim ölcüyor saglıkcılar mı geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?