okul mu bedelli mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşinin geliri ne kadar? 5 bine okulu dondursan 10 bin kredi çekse aylık 500 tl gibi birşey oluyor 2 yıllık geri ödeme. Ödeyemez mi?

evet kayıt dondurma zaten 5 bin hiç yenilemesem hiç kaydım silinir mi acebaaa
evet silinir
ben de vakıf üniversitesinde çalışıyorum öğrenciliğin devam etmesi için kayıt dondurmak şart aksi takdirde ödeme tarihini atlayanların kaydını siliyoruz
gerçi fiilen böyle birşey hiç yaşamadık hep dilekçeyle falan bi şekilde idare ettik öğrencileri ama sizin okulda daha sıkı bir uygulama varsa bilemem

Eşinin geliri ne kadar? 5 bine okulu dondursan 10 bin kredi çekse aylık 500 tl gibi birşey oluyor 2 yıllık geri ödeme. Ödeyemez mi?

2500 maası bende çalışıyorum ama bana kredi çıkmıyor eşimde anneme çekmişti onada çıkmaz

aaa bana bilgi verseniz o halde çok mutlu olurum yüzde yetmişbeş bursluyum 8 bin okulum bu sene nasıl bir işlem yapabilirim peki

aaa bana bilgi verseniz o halde çok mutlu olurum yüzde yetmişbeş bursluyum 8 bin okulum bu sene nasıl bir işlem yapabilirim peki
dediğim gibi her okulun prosedürü farklıdır ama bizdeki uygulama öğrencilik hakkının devamı için kayıt dondurma şart onun için de dönemlik ücretinin yarısını ödemelisin
ama bazen maddi sıkıntı çektikleri için senet yaptırıyor öğrenciler ve taksidee böldürüyorlar ödemelerini belli fazi karşılığı
sizde bu yolu deneyebilirsiniz kayıt dondurmanızın gerektiğini ancak maddi olarak bunu karşılayamayacağınız için taksit yaptırma şansınız olup olmadığını sorun muhakkak yardımcı olurlar diye düşünüyorum
çünkü bizde mesela öğrenci kaybetmemek birinci felsefemiz her türlü yardım etmeye çalışıyoruz
siz de şansınızı zorlayın

2500 maası bende çalışıyorum ama bana kredi çıkmıyor eşimde anneme çekmişti onada çıkmaz

Kredi çıkmıyorsa 10 bine de askerliği yapamıyor zaten. Okulla konuşun doğumdan dolayı ara vermeniz gerektiğini söyleyin. Belki bir kolaylık sağlanır.

Kesinlikle bedelliyi değerlendirin hem hamilesin hem eşin askere uzun giderse nasıl olacak evi geçindirmek eşiniz ne işle meşgul?

Çocuk demek maddi manevi sorumluluk demek eşin yanında olmazsa çok zorlanırsın.
Okulunla görüş derim ben.

Kredi çıkmıyorsa 10 bine de askerliği yapamıyor zaten. Okulla konuşun doğumdan dolayı ara vermeniz gerektiğini söyleyin. Belki bir kolaylık sağlanır.

üç beş takım var tamamlıyoruz onu o sıkıntı degil ama seçim yapmak zorundayım

bende sizin gibi düşünüyorum ama korkuyorumda bu sene atanırım diyordum başka bahara kaldı saglık okuyorum

okulu bi arayayım insallah bişiler yaparlar hakkı tabiki
hangi okuldasınız
bir de aramayın yüzyüze görüşün
yüzyüze görüşmelerde daha az itiraz ediyoruz
bir de gerekirse rektöre kadar çıkın
ama ilk önce mali işler ile görüşün

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…