- 30 Ocak 2015
- 289
- 169
- 103
- Konu Sahibi yenidennnnnn
-
2019tecili ne zamana kadar?
evet silinirevet kayıt dondurma zaten 5 bin hiç yenilemesem hiç kaydım silinir mi acebaaa
Eşinin geliri ne kadar? 5 bine okulu dondursan 10 bin kredi çekse aylık 500 tl gibi birşey oluyor 2 yıllık geri ödeme. Ödeyemez mi?
evet silinir
ben de vakıf üniversitesinde çalışıyorum öğrenciliğin devam etmesi için kayıt dondurmak şart aksi takdirde ödeme tarihini atlayanların kaydını siliyoruz
gerçi fiilen böyle birşey hiç yaşamadık hep dilekçeyle falan bi şekilde idare ettik öğrencileri ama sizin okulda daha sıkı bir uygulama varsa bilemem
2019 kesin mi. evlenince bi sene daha erteleme şansları oluyor. ya da lise mezunu ise üniversiteye kayıt olup yine erteleyebilir.
o daha çıkmaz bu şon sansım kafasında
dediğim gibi her okulun prosedürü farklıdır ama bizdeki uygulama öğrencilik hakkının devamı için kayıt dondurma şart onun için de dönemlik ücretinin yarısını ödemelisinaaa bana bilgi verseniz o halde çok mutlu olurum yüzde yetmişbeş bursluyum 8 bin okulum bu sene nasıl bir işlem yapabilirim peki
2500 maası bende çalışıyorum ama bana kredi çıkmıyor eşimde anneme çekmişti onada çıkmaz
arkadaşlar yüzde elli diyor sanırım 4evet çıkmayabilir bi daha.
okulu dondurmak kaç bin lira?
Kesinlikle bedelliyi değerlendirin hem hamilesin hem eşin askere uzun giderse nasıl olacak evi geçindirmek eşiniz ne işle meşgul?
Çocuk demek maddi manevi sorumluluk demek eşin yanında olmazsa çok zorlanırsın.
Okulunla görüş derim ben.[/Q
halkla ilişkiler insallah okul yardımcı olur
arkadaşlar yüzde elli diyor sanırım 4
Kredi çıkmıyorsa 10 bine de askerliği yapamıyor zaten. Okulla konuşun doğumdan dolayı ara vermeniz gerektiğini söyleyin. Belki bir kolaylık sağlanır.
Kesinlikle bedelliyi seçerdim.
Bilmiyorum, hamile halimle eşimi askere gönderemezdim. Kaldı ki anladığım kadarıyla eşiniz size fedakarlık yapmış öncesinde baya. Eşiniz bedelliyi istiyorsa bu onun hakkı diye düşünüyorum.
Dediğim gibi bana fedakarlıklar yapan eşimin bu isteğini ve imkanını elinden asla alamazdım.bende sizin gibi düşünüyorum ama korkuyorumda bu sene atanırım diyordum başka bahara kaldı saglık okuyorum
Dediğim gibi bana fedakarlıklar yapan eşimin bu isteğini ve imkanını elinden asla alamazdım.
hangi okuldasınızokulu bi arayayım insallah bişiler yaparlar hakkı tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?