okul mu bedelli mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence halinizi arz eden bir dilekçe ile okula başvurun, büyük ihtimalle kaydınızı silmezler. En kötü ihtimalle senet yapıp taksitle ödemenizi isterler. Ben direk kaydınızı sileceklerini düşünmüyorum.

Vakıf üniversiteleri sağlık durumlarında okulu ücretsiz dondurmaya izin veriyor, belki hamileliğinizden ötürü dondurabilirsiniz bu şekilde. Onun haricinde de okulun ücretinin yarısı vererek dondurabilirsiniz.

Eşiniz sizin şimdiye kadar olan borçlarınızı ödemiş , anne babanız size yardıma yanaşmıyor ee bu sefer bırakın da adam kendi için harcasın. Bedelli diyorum ben.

Bu kadar aceleye ne gerek vardı diyeceğim de olan olmuş.

Seneye bebekle nasıl okuyacaksınız?? Çocuğa kim bakacak sen okuldayken.. Bence okulunu bitir...

Bence okulla konuş, okula borçlanıp öğrenimine devam edebiliyor musun onu öğren. Bazı okullar borçlanmaya ve sonra ödemeye izin veriyor.

okula devam edin, eşinizde geliri vardır elbet, çeksin kredi taksit taksit ödesin madem bedelli yapmak istiyor birikmişi eğitime harcayın yada doğum için saklayın.

hangi bolumu okuyorsunuz ?Bir de dondurdugunuz yil icin para oduyor musunuz ? Ben ailelerden yardim istenilmesi taraftariyim ya da bir yerlerden borc bulunabilir

Eşinin maaşı ne kadar

Kira vs zorunlu giderler

Okurken okul size sağlık hizmeti sunuyor mu yani doğum üni hastanesinde olur mu

Altın ev eşyası vs bir şeyler var mı

Kredi çekip bedelli ve okula devam edin

Sıkışınca da ne varsa satın

Bedelli bence ucuz daha önce daha pahalı idi bu fırsat gibi

mecburen okulu donduracaksınız hamılesınız zaten
bedellı dıyorum ben

Kesinlikle çok doğru ya! Bir de üstüne hamilelik. Şaka gibi! Bedelli çıkmasaydı eşi ne yapacaktı acaba konu sahibinin?

diger konumu okursanız hamile kaldım ama beklenmeyen bi gebelikti hapın gazabına ugradım
ben baktım diğer konunuza.
“hapın gazabı” dediğiniz şey sizin iki gün hap içmemeniz :)

konuya cevabım da eşinizin yanınızda kalması öncelikli olmalı.
sonuçta eşiniz olmadan bebeğe bakamazsınız, değil mi?

eski konularınıza baktım bir kızınız varmış. mümkünatı yok eş yanınızda olmadan yeni bebeğe yetemezsiniz.

kredi de çekemiyormuşsunuz, borç da bulamıyormuşsunuz, keşke ikisini birden halledebilseniz. çünkü hadi bu sene dondurdunuz diyelim, seneye 2 küçük çocukla örgün eğitimi nasıl tamamlayabileceksiniz ki. çok zorlanırsınız :/

dediğim gibi öncelik eşinizin yanınızda olması olmalı.
ama yine de okulu da halletmeye çalışın derim ben...

Şuan 13 bine ihtiyacınız var sanırsam bir yolunu bulun ailenizden alabildiğiniz kadarını alın. Satabileceginiz biseyleriniz varsa satın.
Okulla bir görüşün neler yapabiliyorlar sizin için belki taksiti falan kabul ederler.

kredi çekemiyorum ama borç kimseden istemek istemiyorum isteyemem yani ne biliyim annemle aynı binadayım o saolsun bakıyor her işime şimdi o konuda hakkını yiyemem ama

hafta içi görüşücem insallah yaparlar

okulla o hizmeti hiç konusmadım ama sorarım tabi

kiradayım

altın ehh işte

Bence kesinlikle ama kesinlikle bedelliye verin, bu ülkede asker olunacak bir ideoloji yok artık, hem hamilesiniz ve eşinizin en çok yanınızda olmasını isteyeceğiniz dönemler,hakkınızda hayırlısı olsun, ben hiç düşünmezdim bile

Ben bedelli diyorum. Kocaniz söylediğinize göre yeterince fedakarlıkta bulunmuş. 2019'da tecil ettiremezse askere gidecek ve şu an bedelliye ödeyeceği miktardan daha fazlasini çalişmayacagi için kaybedecek. Bedelli tekrar çıksa bile siz yeni doğum yapmış vs olacaginiz için yine maddi sıkıntı yaratacak. Okulla görüşüp elinizden geleni yapacaksiniz zaten. Kimseden borç istememenize de hak veriyorum. Sanırım bankadan kredi çekme olayınız da mümkün degil. Arabanız falan varsa satmayi düşünün derim. Asker dönüşü arabayi krediyle alırsınız. Umarım okul insafli çıkar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…