- 12 Ocak 2018
- 20
- 21
- 38
- 36
- Konu Sahibi yenidennnnnn
-
okula devam edin, eşinizde geliri vardır elbet, çeksin kredi taksit taksit ödesin madem bedelli yapmak istiyor birikmişi eğitime harcayın yada doğum için saklayın.Merhaba arkadaşlar şu sıralar büyük bir sıkıntım var
okulda son senem vakıf üniversitesinde okuyorum hamileyim eşim'e bu sene bedelli vurdu elimizde toplam 10 bin var okula versek askerlik askerlige versek okul kalacak bir sene ara vereyim zaten hamileyim iyice agırlasırım son dönemlerde okulum zaten sıkıntıya düşer diyorum bi yandan cok üzülüyorum bana akıl verin kimseden borç istemek istemiyorum zaten hali hazırda çok borcum var
seneye devam etsem nolur ki aceba kayıt yenilemesem okul kaydımı siler mi çünkü dondursam yine aynı paraçok üzgünüm kızlar
Bence halinizi arz eden bir dilekçe ile okula başvurun, büyük ihtimalle kaydınızı silmezler. En kötü ihtimalle senet yapıp taksitle ödemenizi isterler. Ben direk kaydınızı sileceklerini düşünmüyorum.
hangi bolumu okuyorsunuz ?Bir de dondurdugunuz yil icin para oduyor musunuz ? Ben ailelerden yardim istenilmesi taraftariyim ya da bir yerlerden borc bulunabilir
Bence okulla konuş, okula borçlanıp öğrenimine devam edebiliyor musun onu öğren. Bazı okullar borçlanmaya ve sonra ödemeye izin veriyor.
Kesinlikle çok doğru ya! Bir de üstüne hamilelik. Şaka gibi! Bedelli çıkmasaydı eşi ne yapacaktı acaba konu sahibinin?
ben baktım diğer konunuza.diger konumu okursanız hamile kaldım ama beklenmeyen bi gebelikti hapın gazabına ugradım
eski konularınıza baktım bir kızınız varmış. mümkünatı yok eş yanınızda olmadan yeni bebeğe yetemezsiniz.
kredi de çekemiyormuşsunuz, borç da bulamıyormuşsunuz, keşke ikisini birden halledebilseniz. çünkü hadi bu sene dondurdunuz diyelim, seneye 2 küçük çocukla örgün eğitimi nasıl tamamlayabileceksiniz ki. çok zorlanırsınız :/
dediğim gibi öncelik eşinizin yanınızda olması olmalı.
ama yine de okulu da halletmeye çalışın derim ben...
Şuan 13 bine ihtiyacınız var sanırsam bir yolunu bulun ailenizden alabildiğiniz kadarını alın. Satabileceginiz biseyleriniz varsa satın.
Okulla bir görüşün neler yapabiliyorlar sizin için belki taksiti falan kabul ederler.
Eşinin maaşı ne kadar
Kira vs zorunlu giderler
Okurken okul size sağlık hizmeti sunuyor mu yani doğum üni hastanesinde olur mu
Altın ev eşyası vs bir şeyler var mı
Kredi çekip bedelli ve okula devam edin
Sıkışınca da ne varsa satın
Bedelli bence ucuz daha önce daha pahalı idi bu fırsat gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?