- Konu Sahibi Tavuk_suyu_
Okullar sanki açılmaz açılsa bile salgın artar yeniden kapanır yada bakanın açıkladığı gibi bir kac gün az sayılarla ve az sürelerle okula gider çocuklar temel derslerden eğitim verilir türkçe matemetik fen gibi resim müzik beden hayat bilgisi dersleri eba tvden devam eder bu tarz açıklamalar okuyorum internet haberlerinde bu kadar heryer normalleşmişken çocukları okulsuz bırakamayız demişti bakan
Bende çok kaygı ediyorum sadece kendi çocuklarım adına değil tüm çocuklar adına çünkü okul açılsa salgın var onca bünyesi zayıf yada kronik hastalığı olan çocuk var okullar açılmasa herkes evde eğitime düzenli devam edemedi açık büyüyor telafi zorlaşıyor ben yaz tatili boyuncada hiç boş bırakmadım az az evde derse devam ettim ama böyle nereye kadar
Bende çok kaygı ediyorum sadece kendi çocuklarım adına değil tüm çocuklar adına çünkü okul açılsa salgın var onca bünyesi zayıf yada kronik hastalığı olan çocuk var okullar açılmasa herkes evde eğitime düzenli devam edemedi açık büyüyor telafi zorlaşıyor ben yaz tatili boyuncada hiç boş bırakmadım az az evde derse devam ettim ama böyle nereye kadar