- Emoji Skoru
- 16.185
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi Ord Prof Dr Zuzushh
Benim bütün travmalarimin sebebi Annemdirya ben 27 yaşındayım ve ben ergenken pedi siyah poşete sarıyorlardı
yaşayıp gördüğümüz kimseye anlatmadığımız her şey normal regl olmak değil
x'e otomatik çeviri gelmiş ya tüm ülkelerden kadınlar birbiriyle aynı şeyleri yaşadığını gördü
biri şey yazmış kaka yapmak biyolojik, normal bir şey olduğu için her yerde ücretsiz tuvalet kağıdı var, insanlık hakkı olarak görülüyor ama erkekler regl olmadığı için erkeklerin de doğmasını sağlayan üreme sisteminin aynı şekilde biyolojik, normal olan kanaması için hiçbir yerde ücretsiz ped yok
internet bi yandan da iyi ki var yoksa nasıl akıl edecektik bunca şeyi
Aynisini Asla kizima yapmam
Gecen karnim agriyor dedim oglum Anne regli mi oldugn ihtiyacin var mi ne yapabilirim dedi cok mutlu oldum alsin karisi Tele tepe kullansin
Yok Abi ya kadinlara yillarca ayni eziyet ayip tüh tüh
Ya annem Bana bir hikaye anlatti sok oldum kadina kizamiyorum ki ayni sekilde o da büyümüs tek sucu ben kizlarima bunu yapmiyacam dememek olmus neyse
Hamileymis Sofrada babasi gelince utanmis kalmis yememis onlarda vay vay ne efendi terbiyeli kizimiz var demis annem bunu gururlanarak söylerdi karnini saklarmis babasinin yaninda
Ki babasi yani dedem ölmüs arkadasinin karisini götürmüs bir insan
Kafami duvara sürtüp ates cikartmalik bir boktan berbat sülale neyse cok gömdüm bizimkileri
31 den nerelere geldik vay be
hakaret olarak kullanıyorlar gay i ne olduğunu bilmeden