• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okuldaki sorun

Terbiyesizlikle ne ilgisi var? Adam ayrımcılık yapıyorsa dersi doğru düzgün anlatmıyorsa bir de yayınevlerinin reklamını yapıyorsa tabii ki hakkını arayıp sesini çıkartacak. Ülkecek alışmışız bastırılmaya o büyüğün bu bilmemneyin diye diye herkes pısırık pısırık geziyor üstüne bir de ses çıkarana laf ediyorlar. Gayet de haklısın okullarda kaynak kitabı aldırılması yasak. İlayda’dan da muhtemelen bir çıkarı vardır belki tanıdığının kızıdır ya da okula bağış yapan bir tiptir. Bazı öğretmenler çok itici oluyor.

Terbiyesizlikle ne ilgisi var? Adam ayrımcılık yapıyorsa dersi doğru düzgün anlatmıyorsa bir de yayınevlerinin reklamını yapıyorsa tabii ki hakkını arayıp sesini çıkartacak. Ülkecek alışmışız bastırılmaya o büyüğün bu bilmemneyin diye diye herkes pısırık pısırık geziyor üstüne bir de ses çıkarana laf ediyorlar. Gayet de haklısın okullarda kaynak kitabı aldırılması yasak. İlayda’dan da muhtemelen bir çıkarı vardır belki tanıdığının kızıdır ya da okula bağış yapan bir tiptir. Bazı öğretmenler çok itici oluyor.
Bastırılmakla ne alakası var? Konu sahibi ksrdesımız gayet kendını savunabılıyor. Hatta gereksız cıkıslarla ve karsındakının bir eğitimci oldugunu unutacak kadar savunabılıyor! Adama salak dedıgıne gore hocasına karsı daha saygısız bır uslupla konustugunu da az cok tahmın edebılıyorum. Karsındakının kım oldugunu unutarak saygısızca bır uslupla derse katılmak ıstemesı hocasının ona soz hakkı vermemesı bır bastırılma degıl. Bak üniversiteye gidecekmiş. O zamanda derdını anlatmak ıcın oradakı hocalara akademisyenlere de bu uslupla konusursa lise hocası gibi görmezden gelmezler yallah turizm derler adama:duduk: davasında haklı dahi olsa birilerinin seni görmesi için bazen bağırman değil susman gerekir.

Bastırılmakla ne alakası var? Konu sahibi ksrdesımız gayet kendını savunabılıyor. Hatta gereksız cıkıslarla ve karsındakının bir eğitimci oldugunu unutacak kadar savunabılıyor! Adama salak dedıgıne gore hocasına karsı daha saygısız bır uslupla konustugunu da az cok tahmın edebılıyorum. Karsındakının kım oldugunu unutarak saygısızca bır uslupla derse katılmak ıstemesı hocasının ona soz hakkı vermemesı bır bastırılma degıl. Bak üniversiteye gidecekmiş. O zamanda derdını anlatmak ıcın oradakı hocalara akademisyenlere de bu uslupla konusursa lise hocası gibi görmezden gelmezler yallah turizm derler adama:duduk: davasında haklı dahi olsa birilerinin seni görmesi için bazen bağırman değil susman gerekir.
Yoo susması gerekmez. Hak hukuk adalet yaşa mevkiye göre de işlemez. Eğitimci olmak demek bu değil. Salak lafını adamın yüzüne söyleyecek hali yok zaten. Öğretmen haksız olduğunu içten içe biliyor ki pek ses çıkaramamış. İlaydalara inat susmasın valla herkes için eşitlik ve herkes için adalet :)))))

Yoo susması gerekmez. Hak hukuk adalet yaşa mevkiye göre de işlemez. Eğitimci olmak demek bu değil. Salak lafını adamın yüzüne söyleyecek hali yok zaten. Öğretmen haksız olduğunu içten içe biliyor ki pek ses çıkaramamış. İlaydalara inat susmasın valla herkes için eşitlik ve herkes için adalet :)))))
Öğretmenın yanına gidip hocam benim epilepsim var ve derse katılımımı da artırmak istiyorum fazla gürültülü ortamlarda kendımı ıyı hıssetmıyorum zaten sınav senemiz acaba sınıfça katılımı daha verimli nasıl artırabılırız dıye sorunca ıncılerı dokulmezdı. Adamın yuzune salaksın dıyemez zaten. Fakat baska bırıne anlatırken arkasında salak demesı hoş mu? Etkiye tepki. Önce sen meramını dogru aktarmayı öğreneceksin ki karşındaki hala algılamıyorsa aynı tutuma devam edıyorsa adalet ve eşitlik için savaşırsın başka kanallara başvurursun. Bunun idaresi, disiplini var ve öğrencilerden gelen şikayetlerde baz alınıyor gerekli uyarı/ikaz yapılıyor. Dardardar hoceeaam ilayda şöyle hoceaaam ilaydadan kafanızı kaldırırsanız kalkan parmakları da görürsünüz gibi bir üslup sergileyen öğrenci iş hayatında sizce tutanabilir mi? Bırak iş hayatını daha üniversitede ciddi şeylere yol açar. Kaldı ki 1.sınıflara bile öğretiliyor bu yaşla mevkiyle alakası yok tabi ki.

Basarilisin ama 45 aldın? Yazdıklarını tekrar tekrar oku sen bir önce aşırı terbiyesizsin. Ergenligine veriyorum hocana da Allah sabır versin

Kaynak kitap aldırmak yasak ancak kaynak kitap olmadan da ne yazık ki üniversite hayallerini gerçekleştirmek imkansiz. O kadar kişi dereceye giriyor sadece devletin verdiği kitaplarla mi sizce?

Aslında haklısın ama üslubun ile haksız durumdasın benim gözümde. Ben de öğretmenim bazı öğrencilere benim de öğretim tarzim uygun gelmeyebiliyor ama şuana kadar kimse bu üslubta söylemedi gayet saygılı bir şekilde söylediler. Gerçekten öğretmeniniz için kullandığınız yakıştırmalar beni çok rahatsız etti.

Back
X