Okulla ilgili

Gokyuzusenin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2015
70
5
1
31
Kizlar simdi benim alttan 5 tane dersim kaldi butlere girdim 2 tanesini verdim 3 tane kaldi. Seneye vize ve finallere mi gircem bu kalan derslerden. Yada derslere girmek zorunda miyim bide donem uzamasi ne demek???

konu sahibi ne çektin sen.biz senin dönem arkadaşların mıyız? nerden bilelim hangi okuldasın kaçıncı sınıftasın bu dersler başka dersler için must mı? hıııı? anladın mı beni?

Kizlar simdi benim alttan 5 tane dersim kaldi butlere girdim 2 tanesini verdim 3 tane kaldi. Seneye vize ve finallere mi gircem bu kalan derslerden. Yada derslere girmek zorunda miyim bide donem uzamasi ne demek???
Diger 3 dersi eger mezun durumdaysan gelecek sene ayni donem alirsin. Devamsızlık yok ise. Eger devamsizligin varsa derse girmek zorundasin. Uzayan donem icin para oduyorsun ayrica devlet ise

Vize ve finale girersin

Devamsızlıktan kalmadıysa vize ve finallere giriyorsun. Devamsızlıktan kalırsan dönemin uzuyor. Yani, okulun 4 senelikse 5.sene kalan derslerini almaya geliyorsun. 2 Senelikse 3. sene geliyorsun.

derslerden kaldığın için devamdan muaf olmazsın ama hocalarınla konuşup alttan alıyorum dersen belki derse gitme zorunluluğun kalkar. evet vize ve finallerine gireceksin. hatta kalırsan yine büte gireceksin ancak yazn yaz okulunda o dersler açılırsa alırsan ve geçersen seneye yani 2016-2017 döneminde o dersleri vermiş olarak sadece o seneki sınıftan devam edeceksin.

dönem uzatmaya gelince de diyelim son senen mezun olacaksın ancak güz döneminden dersin kaldı büt ile veremedin yaz okulu da açılmadı. dersin güz dönemindeyse eğer 1 dönem uzamış oluyor.

Bahsi geçen okuldan okula değişen bir durum. Devamsızlıktan kalmadıysan yalnızca vize ve finallere girersin benim bildiğimde. Ama yukarıda farklı bilgiler de var. Bunları okul arkadaşlarına sorsan be canım.

Cehaletin böylesi nasıl univ ogrencisisin sen yaa ayrıca bunu buraya yazmak ne alaka. Univden üniversiteye değişir ama eger 4.sinif değilsen seneye kredin de yeterse alttan alirsin bizim üniversitede alttan dersleroj devam zoeunlukugu yok

Bu tip sorun ve sorularınız için okulda danışmanlarınız var biliyorsunuz değil mi?
Buradakilerin söylediklerinden daha sağlıklı şeyler söylerler size.

Simdi biz senin dersinin devam zorunlulugu varmi ne bilelim gidip okuluna hocana arkadaslarina sorsanya.

Sozlerine dikkat et sen kendine bak kezo ya cehaletmis

Kezo mu kimin aşağılık kompleksi olduğu belli oldu. Yaa Allah aşkına buraya mi yazılır git arkadaslaeina sor en kötu bölüm sekreterine sor burası öğrenci işleri mi
Sanane istedigim yere yazarim sana mi sorcam

dersi seçeceksin seneye a a
devamdan kalmadıysan derse gitmene gerek yok
vize ve finallere giriceksin

devamsizliktan kaldiysa derse girmek zorundasin eger sadce not olarak kaldiysan dersine girmeye gerek yok .

Okulunuzun yonetmeligini okumaniz lazim. Bizim okulda alttan derslere girme zorunlulugu yokken, erkek arkadasimin var. Yonetmelik okumak bu kadar zor degil

Buradaki hastalık, ilaç konularından sonra bu tür şeyler de mi buraya sorulur oldu ya? :))
Anlamıyorum. Okulunuzdaki bilir kişilere ya da hiç olmadı sınıf arkadaşlarına sormak varken, buradakilere atıp tutturmak, burayı dinlemek hangi mantığın ürünü? Direkt olarak doğru bilgiye ulaşmak varken insan neden alakasız insanlarla vakit kaybeder? Bir üniversite öğrencisi lütfen daha bilinçli olsun, daha akıllı olsun, bu kadar her şeye kanmasın ya. Kadınlarkulubu her şeyi bilmiyor hanımlar . Burası dünyada her bilgiye, her habere ulaşabileceğiniz bir kaynak değil, şunu bir anlayın artık. Buraya hamile miyim diye soran mı dersin, laboratuar sonucunun fotoğrafını koyup hastalığına teşhis koymamızı bekleyen mi dersin, kendi okulunun prosedürünü soran mı dersin... Azıcık beyninizi kullanarak yaşayın yemin ediyorum. Bakın Allah akıl fikir vermiş, zorlayın, kullanın biraz.

Lafın kısası, senin okulunu, bölümünü, o okulu bitirme şartlarını bilmiyoruz. Biz nerden bilelim senin sorduklarını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…