- 21 Aralık 2015
- 70
- 5
- 1
- 31
- Konu Sahibi Gokyuzusenin
-
Diger 3 dersi eger mezun durumdaysan gelecek sene ayni donem alirsin. Devamsızlık yok ise. Eger devamsizligin varsa derse girmek zorundasin. Uzayan donem icin para oduyorsun ayrica devlet iseKizlar simdi benim alttan 5 tane dersim kaldi butlere girdim 2 tanesini verdim 3 tane kaldi. Seneye vize ve finallere mi gircem bu kalan derslerden. Yada derslere girmek zorunda miyim bide donem uzamasi ne demek???
derslerden kaldığın için devamdan muaf olmazsın ama hocalarınla konuşup alttan alıyorum dersen belki derse gitme zorunluluğun kalkar. evet vize ve finallerine gireceksin. hatta kalırsan yine büte gireceksin ancak yazn yaz okulunda o dersler açılırsa alırsan ve geçersen seneye yani 2016-2017 döneminde o dersleri vermiş olarak sadece o seneki sınıftan devam edeceksin.Kizlar simdi benim alttan 5 tane dersim kaldi butlere girdim 2 tanesini verdim 3 tane kaldi. Seneye vize ve finallere mi gircem bu kalan derslerden. Yada derslere girmek zorunda miyim bide donem uzamasi ne demek???
Kizlar simdi benim alttan 5 tane dersim kaldi butlere girdim 2 tanesini verdim 3 tane kaldi. Seneye vize ve finallere mi gircem bu kalan derslerden. Yada derslere girmek zorunda miyim bide donem uzamasi ne demek???
Sozlerine dikkat et sen kendine bak kezo ya cehaletmisCehaletin böylesi nasıl univ ogrencisisin sen yaa ayrıca bunu buraya yazmak ne alaka. Univden üniversiteye değişir ama eger 4.sinif
Cehaletin böylesi nasıl univ ogrencisisin sen yaa ayrıca bunu buraya yazmak ne alaka. Univden üniversiteye değişir ama eger 4.sinif değilsen seneye kredin de yeterse alttan alirsin bizim üniversitede alttan dersleroj devam zoeunlukugu yok
değilsen seneye kredin de yeterse alttan alirsin bizim üniversitede alttan dersleroj devam zoeunlukugu yok
Sozlerine dikkat et sen kendine bak kezo ya cehaletmis
Sanane istedigim yere yazarim sana mi sorcamKezo mu kimin aşağılık kompleksi olduğu belli oldu. Yaa Allah aşkına buraya mi yazılır git arkadaslaeina sor en kötu bölüm sekreterine sor burası öğrenci işleri mi
dersi seçeceksin seneye a aKizlar simdi benim alttan 5 tane dersim kaldi butlere girdim 2 tanesini verdim 3 tane kaldi. Seneye vize ve finallere mi gircem bu kalan derslerden. Yada derslere girmek zorunda miyim bide donem uzamasi ne demek???
devamsizliktan kaldiysa derse girmek zorundasin eger sadce not olarak kaldiysan dersine girmeye gerek yok .Kizlar simdi benim alttan 5 tane dersim kaldi butlere girdim 2 tanesini verdim 3 tane kaldi. Seneye vize ve finallere mi gircem bu kalan derslerden. Yada derslere girmek zorunda miyim bide donem uzamasi ne demek???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?