Okulla ilgili

Devamsızlıktan kalma kredi notu var ff sadece dersten kalır. mf devamsızlıktan kalır.
Sizin okulun yönetmeliğini bilemeyiz. İncelemen lazım toplam kredi, dönemde alabileceğin en fazla kredi...
Mesela bu dönemden 3 dersten kalır diğer dönemde yine aynı şekilde 3 dersten kalırsan gno tutturamazsın. üst sınıfa geçemezsin. üstelik dd ve dc notlarından da otomatikman ff ile kalırsın.
Üniversiteye göre değişir ama bu dediklerim genel geçerli şeyler. En sağlıklı bilgiyi danışmanından alabilirsin
Sınıf temsilciniz bilgilendirse iyi olurmuş...

Buradaki hastalık, ilaç konularından sonra bu tür şeyler de mi buraya sorulur oldu ya? :))
Anlamıyorum. Okulunuzdaki bilir kişilere ya da hiç olmadı sınıf arkadaşlarına sormak varken, buradakilere atıp tutturmak, burayı dinlemek hangi mantığın ürünü? Direkt olarak doğru bilgiye ulaşmak varken insan neden alakasız insanlarla vakit kaybeder? Bir üniversite öğrencisi lütfen daha bilinçli olsun, daha akıllı olsun, bu kadar her şeye kanmasın ya. Kadınlarkulubu her şeyi bilmiyor hanımlar . Burası dünyada her bilgiye, her habere ulaşabileceğiniz bir kaynak değil, şunu bir anlayın artık. Buraya hamile miyim diye soran mı dersin, laboratuar sonucunun fotoğrafını koyup hastalığına teşhis koymamızı bekleyen mi dersin, kendi okulunun prosedürünü soran mı dersin... Azıcık beyninizi kullanarak yaşayın yemin ediyorum. Bakın Allah akıl fikir vermiş, zorlayın, kullanın biraz.

Lafın kısası, senin okulunu, bölümünü, o okulu bitirme şartlarını bilmiyoruz. Biz nerden bilelim senin sorduklarını...
Sen beynini kullaniyomusun acaba istedigimi yazarim ablasi size sorcak degilim

Ahahaha :))) Cidden sen nasıl kazandın o okulu yahu?
Rezilliğin nerede olduğunu bile fark edemediğini değil de troll olduğunu düşünüyorum şu an. :))
Aksi halde çok yazık valla.
Ahahaha :))) Cidden sen nasıl kazandın o okulu yahu?
Rezilliğin nerede olduğunu bile fark edemediğini değil de troll olduğunu düşünüyorum şu an. :))
Aksi halde çok yazık valla.
Ne sacmaliyon ablasi :) harbi bu neyin kafasi ya gittikce batiyosun senin gibilerle vaktimi harcayamam bos insan hadi bb

merhaba
eğer devamsızlıktan kalmadıysanız derse devamlı gıtmenıze gerek yok. donem uzaması demek de şöyle oluyor, her sene bellı sayıda ders alabılıyorsun. eğer alttan cok fazla dersın varsa ve kalan senene yetmıyorsa kredılerın, mecburen daha uzun zaman okuman gerekıyor
ama 3 dersle bu olmaz. kolay gelsın

merhaba
eğer devamsızlıktan kalmadıysanız derse devamlı gıtmenıze gerek yok. donem uzaması demek de şöyle oluyor, her sene bellı sayıda ders alabılıyorsun. eğer alttan cok fazla dersın varsa ve kalan senene yetmıyorsa kredılerın, mecburen daha uzun zaman okuman gerekıyor
ama 3 dersle bu olmaz. kolay gelsın
Tesekkurler

Back
X