Okulu bırakıp evlenmek istiyorum

2 üniversite bitirdim, sonra atandım bi süre yalnız yaşadım. Keşke yine öğrenci olsaydım ya da bikaç sene daha bekleseydim evlilik için. (Eşimle severek evlendik hala da seviyoruz birbirimizi)

Kesinlikle böyle bir hata yapma ,sonra çok pişman olursun , gecen hiçbir saniye geri dönmüyor, bugünlerin kıymetini bil.

Bende bıraktım üniversiteyi,pişman degilim,evliyim de. Üstelik benim yasimdakilerin hepsi üniversite mezunu nerdeyse.
Ama hayat inan boyle daha zor

Hakkaten yav evlenmeyenler yada boşanannlar daha ggennç daha bakimli kaliyor,erkekte kadinda.
Evet bizim bi tanesi,44 yasinda falan boşandı ,yemin ederim adam varya mutasyona ugradi
Kavanoz dibi gözlüklerle,takim elbise ve kundurayla geziyordu
Lazer yaptırdı,burun estetigi de yaptırdı galiba (gozume farkli geliyor Çünkü) kot gomlek spor ayakkabi giymeye basladi. Bmw ye binmeye başladı. Saclari arkaya dogru joleledi uzatti enseyi ben sook. Demekki bosanmak bazisina yarıyor

Evlenince delinin biriyle hergun final sinavindan beter sinanirsin.bitmez evlilikte sinav donemi

Eline mesleğini almadan evlenme sakın evleneceğin adam dünya iyiside olsa kendi maddi özgürlüğün olmadan asla böyle işe kalkışma

Hakkaten yav evlenmeyenler yada boşanannlar daha ggennç daha bakimli kaliyor,erkekte kadinda.
Tabi ki çünkü hayatın sürprizlerle dolu olduğuna inanç tam oluyor bekarken...evliyken adam heyecan düşünmüyorki kadın yemeği temizliği çocuğu düşünüyor adam akşam eve gidince koltuk kumanda düşünüyor öyle ömür geçip gidiyor...

Evlenecek düzgün birini bulman okulu bitirmenden daha uzun sürer bence o yüzden güzel güzel okulunu bitirmeye bak

Hayatının hatası.

sen aklını peynir ekmekle mi yedin ne var kocada. Madem bu kadar okudun biraz daha disini sık görmüyor musun burdakileri dert yananlari,birazcık da olsa ibret al da oku. Koca eline bakma. Ben okumadım mallık ettim ama kafama koydum 60 yasinada varsam dışardan bitircem insanın kendi ekonomik özgürlüğü kadar iyi birsey yok. Evlilik ağır sorumluluk, önce mesleğin elinde olsun kimseye eyvallahin olmasin kendi ellerinle kendi başını yeme abla tavsiyesi

Ev len ver Mez ler se gaç en iyi si gaçmak

İnşallah güler size de birgün şans

Cok tesekkur ederim. Insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…