Evet aynen öyle arkadasım kocayı boşadı sanki genç kız gibi oldu, evliyken 40 yasında gibiydi şimdi 26 27 duruyor. Adamlar bizi yıpratıyor :)[hayat şartlari napak.çocuk,eş ,eşin akrabalari
Evet bizim bi tanesi,44 yasinda falan boşandı ,yemin ederim adam varya mutasyona ugradiHakkaten yav evlenmeyenler yada boşanannlar daha ggennç daha bakimli kaliyor,erkekte kadinda.
Evlenince delinin biriyle hergun final sinavindan beter sinanirsin.bitmez evlilikte sinav donemiGerçekten okuldan bıktım daha bitmesine 1 bucuk sene var uzamazsa final haftam ama hiçbirşey anlamıyorum çoğundan kalıcam okumak bana göre değil bence şuan bırakasım var bırakmasam bile 1 2 sene uzayacak ne yapıcam ben böyle ya git evlen diyor içimden bir ses ama sevgilimde yok
Peki gerçek yaşi kaçEvet aynen öyle arkadasım kocayı boşadı sanki genç kız gibi oldu, evliyken 40 yasında gibiydi şimdi 26 27 duruyor. Adamlar bizi yıpratıyor :)
Evlenince delinin biriyle hergun final sinavindan beter sinanirsin.bitmez evlilikte sinav donemi
Eline mesleğini almadan evlenme sakın evleneceğin adam dünya iyiside olsa kendi maddi özgürlüğün olmadan asla böyle işe kalkışmaGerçekten okuldan bıktım daha bitmesine 1 bucuk sene var uzamazsa final haftam ama hiçbirşey anlamıyorum çoğundan kalıcam okumak bana göre değil bence şuan bırakasım var bırakmasam bile 1 2 sene uzayacak ne yapıcam ben böyle ya git evlen diyor içimden bir ses ama sevgilimde yok
Tabi ki çünkü hayatın sürprizlerle dolu olduğuna inanç tam oluyor bekarken...evliyken adam heyecan düşünmüyorki kadın yemeği temizliği çocuğu düşünüyor adam akşam eve gidince koltuk kumanda düşünüyor öyle ömür geçip gidiyor...Hakkaten yav evlenmeyenler yada boşanannlar daha ggennç daha bakimli kaliyor,erkekte kadinda.
Evlenecek düzgün birini bulman okulu bitirmenden daha uzun sürer bence o yüzden güzel güzel okulunu bitirmeye bakGerçekten okuldan bıktım daha bitmesine 1 bucuk sene var uzamazsa final haftam ama hiçbirşey anlamıyorum çoğundan kalıcam okumak bana göre değil bence şuan bırakasım var bırakmasam bile 1 2 sene uzayacak ne yapıcam ben böyle ya git evlen diyor içimden bir ses ama sevgilimde yok
sen aklını peynir ekmekle mi yedin ne var kocada. Madem bu kadar okudun biraz daha disini sık görmüyor musun burdakileri dert yananlari,birazcık da olsa ibret al da oku. Koca eline bakma. Ben okumadım mallık ettim ama kafama koydum 60 yasinada varsam dışardan bitircem insanın kendi ekonomik özgürlüğü kadar iyi birsey yok. Evlilik ağır sorumluluk, önce mesleğin elinde olsun kimseye eyvallahin olmasin kendi ellerinle kendi başını yeme abla tavsiyesiGerçekten okuldan bıktım daha bitmesine 1 bucuk sene var uzamazsa final haftam ama hiçbirşey anlamıyorum çoğundan kalıcam okumak bana göre değil bence şuan bırakasım var bırakmasam bile 1 2 sene uzayacak ne yapıcam ben böyle ya git evlen diyor içimden bir ses ama sevgilimde yok
Ev len ver Mez ler se gaç en iyi si gaçmakGerçekten okuldan bıktım daha bitmesine 1 bucuk sene var uzamazsa final haftam ama hiçbirşey anlamıyorum çoğundan kalıcam okumak bana göre değil bence şuan bırakasım var bırakmasam bile 1 2 sene uzayacak ne yapıcam ben böyle ya git evlen diyor içimden bir ses ama sevgilimde yok
İnşallah güler size de birgün şans
hiç üzülme bak bende 7 senedir koca var hic evde otur diye baski yapmadi kismadi kisitlamadi hatta hayalini gerceklestir diye uzaktan egitime kendi eliyle kaydimi yaptırdı vicdansiz herifinsallah verdiğin emeklerinin karşılığını alirsin fazlasiyla sana bolca başarı guzel bir is ve cok cok mutlu olacagin bir ask diliyorum
Ahaha ya yemek yaparken aklima hep noktam geliyor, tuncerin her kelime arasin başına sonuna noktam diyor ne demek istiyorbenim tuncerime bulaşma da naparsan yap
33 yaşında canım :)Peki gerçek yaşi kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?