Okulum bitti çok işe yaramaz hissdiyorum

Maddi sorunum yok kursa da gönderirler. Kpss düşünmemiştim aslinda kendime güvenemiyorum ama şu söylediniz de çok haklısınız "senin kötü hissedecek boş saniyen yok ki, silkelenip harekete geçmelisin" zaten boş durmicem ales yüksek lisans bunlara çabalicam bunu fark ettiriniz en samimi yorum sizindi cok teşekkürler ❤

Her yeni mezun gibi gelecek kaygısı yaşıyorsunuz. Hissettiklerinizi anlayabiliyorum.

Biraz dilinizi geliştirip Avrupa Gönüllü Hizmeti’ni araştırın. Çok güzel projeler var ve tüm masrafları karşılıyorlar. Hem mesleki hayatınızda size faydası olur hem de diliniz çok iyi bir seviyeye gelir.

Dil ve yüksek lisans planlarım bunlar inşallah. Çok teşekkür ederim değerli yorumunuz ve tavsiyeniz için

Ne gibi yerlere Cv doldurabilirim acaba istanbula çok yakinim ise gelebilirim
Şirketlerin insan kaynakları departmanına CV bırakabilirsiniz ya da Halkla ilişkiler..insan yeni mezun olunca bu duygulara sahip olması normal devamlı kendinizi geliştirmeye bakın öğretmenlik için formasyon hakkınız var mı bilmiyorum öğretmenlik de olabilir

öğretmen olayım dediğiniz için KPSS yazmıştım

ailem meyve suyuna laf eder deyince ben kursa vs de göndermezler sanmıştım

o zaman hemen dil kursuna başlayın, KPSS B çalışın, öğretmenlik için çok farklı konularda çalışmak gerekir ama GK GY de ders az en azından

elinizde puan olsun sosyoloji mezunu isteyen kadrolara yahut sözleşmeli belediye vs işlerine girme imkanınız olsun, o puan cepte bulunsun

Merhaba arkadaşım ben seni anlıyorum mezun olduktan sonra aynı şeyleri yaşadım artik bunalıma girdim ve ne iş olsa çalışayım dedim.TAbi sonra çevrem aaa sen okadar ünv. Okudun orda mı çalışıyorsun bunu mu yapıyorsun dedi.Fabrikada bile çalıştım küçümseyen asıl çevreydi. Sen aldırmadan bu söylemlere çalış neolursa parani biriktir ve eğitimlerine devam et herşey gönlünce olsun

Formasyonum var. Yönlendirmeniz için çok teşekkür ederim allah razı olsun gerçekten. Dediginiz yerleri hemen internetten araştırıyorum şimdi. Ales ve ingilizceye cabalayacagim insallah

Ya annem babam memur aslında öyle bir maddi sorunumuz yok ama çocukken işte dusunmeden davranıyorlardı sonra bu hatalarının farkına vardılar ama tabiki bu yaptıkları ruhumu yaraladı. Özel okul ve dershane de öğretmenlik düşünmüştüm. Kpss çok ağır bir sınav ya kendime guvenemiyorum ama puanın dursun dediginiz ya çok mantıklı her seyi denemek gerekiyo çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için

Merhaba insanlar asla tatmin olmuyo :). O işleri yapmak istemesek sen kimsin yapsan aaa yaptığı ise bak boşa mı okudun. Insallah bu yaz geçici çalışıp ing yüksek lisansa cabalayacagim sonrasında çok teşekkür ederim

Bu kaygılarla çok boğuştum ben de. Zamanında neredeyse imkansız dedikleri KPSS ye deli gibi çalışıp atandım. Başka çarem yoktu. Kasiyerlik, tezgahtarlık, garsonluk bunların hepsini de yapardım gerekirse ama ailem asla kabul etmezdi diye atanmaktan başka çarem yoktu. Mezun olduktan sonra trafik kazası geçirdim ve 6 ay hiçbir şey yapamadım. Sınava 2 ay kala günde 14-15 saat (kronometre ile) çalışarak atandım. Böyle karalar bağlayıp kendini depresyon girdabına bırakırsan hiçbir şey yapamazsın. Çareler tükenmez. Her zaman vardır bir çıkış kapısı

Yaptığın işe bak boşuna mı okudun diyen adama “akıl verme para ver” de. Hiç bir iş küçümsenmez.

Formasyonum var. Yönlendirmeniz için çok teşekkür ederim allah razı olsun gerçekten. Dediginiz yerleri hemen internetten araştırıyorum şimdi. Ales ve ingilizceye cabalayacagim insallah
Ohh ne güzel hiç tasa etmeyin hep çaba gösterin Allah çalışana verir, yolunuz açık olsun

Lise mezunu mu? Tezsiz yüksek lisans bitirmiş kasiyer tanıyorum bizzat. Şu an neredeyse herkes üniversite mezunu zaten, okuduğunuz bölüm evet güzel bir bölüm ancak atanması güç de bir bölüm. Hayata bir yerden başlamak zorundasınız. Dipten başlayıp yükselen çok kişi var -ki kasiyerlik dip de değil. Bir yerden başlayın derim ben. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Tebrik ederim bu duruma rağmen kpssyi kazanmışsınız. Haklisiniz depresyonun hicbir faydası yok çok teşekkür ederim yonlendirmenize ne değerli yorumunuza

Haklisiniz. Niyetim atanmak değil esasında özel sektörde çabalamak. Ingilizce ve yüksek lisansa cabalayacagim ama biraz da kotu hissediyorum iste çok tesekkurler

dil öğrenmek için çok geç kalmışsınız insanlar bu işleri üniversite okurken erasmus , wat , ya da burslu yurtdışı programlarıyla hallediyorlar. Yani üniversite okumanız bir artı değil artık üniversite lise gibi bir şey oldu herkes okuyor.
Tüm bu endişeler için okulun son gününü beklemeniz ilginç, bir de bu rahatlıkla iş beğenmiyorsunuz ? 4 yıldır okul dışında ne yaptın diye işverenler sorunca ne diyeceksiniz mesela :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…