Merhaba herkese. Bu yil ise girdim ogretmenlik ilk baslar cok zorluk ceksemde alistim cocuklarimi sevdim. Onlarda beni sevdi hersey duzene giriyordu. Okul bana 1 bucuk saat uzaklikda. Dun beni cagirdilar subeden. Benim okulumu degismek istiyorlarmis. Teklif ettiler evimize de cok yakin. 30 dakikalik mesafe. Nisanlimin evi okula daha uzak 2 saat ara. Ama simdi teklif ettiklerine gidersem 1 saat falan oluyor. Annem etrafimdakilar boyle firsat nerden bulacaksin git o okula dediler. Bugun gittim ve aglayarak girdim eve. Kendimi zor tuttum yolda. Yeni okul yeni cocuklar. Sanki uykuda gibiydim. Benim sinifta 33 cocuk var burda 23. Okul buyuk herkes cok iyi ama ilk basladigim ilk gordugum okul cocuklar olmuyor iste. Bana bu okulda kalirsam onumun acik oldugunu soylediler. Ben calistigim yer daha kucuk kasaba gibi biryer okulda oyle. Nisanlimda israrla git yeni okula diyor. Oraya alisacaksin yol yakin, cocuk az bunlar onemli diyor. Velimle konustum cocuk bizi dinliyormus nasil agladi bende kendimi tutamadim. Meger ne cok sevmisim onlari. Simdi ne yapacagimi bilemiyorum. Akil danismak istedim yeni, guzel, buyuk, bana yakin olan okul mu, kucuk ve uzak olan okul mu? Cok zor olacak buraya alismak benim icin
Tabi ki bunun farkindayim ama benim de huyum boyle yeni yere ise alismak cok zor geliyor. Bu ise de zor alismistim zatenİnsanlar iş ariyo size verilen firsat gibi bilmem farkında misin
Ne onlar her daim cocuk kalacak ne de siz onlarla beraberTabi ki bunun farkindayim ama benim de huyum boyle yeni yere ise alismak cok zor geliyor. Bu ise de zor alismistim zaten
sorman bıle hata çantanı topla ve gıt..Merhaba herkese. Bu yil ise girdim ogretmenlik ilk baslar cok zorluk ceksemde alistim cocuklarimi sevdim. Onlarda beni sevdi hersey duzene giriyordu. Okul bana 1 bucuk saat uzaklikda. Dun beni cagirdilar subeden. Benim okulumu degismek istiyorlarmis. Teklif ettiler evimize de cok yakin. 30 dakikalik mesafe. Nisanlimin evi okula daha uzak 2 saat ara. Ama simdi teklif ettiklerine gidersem 1 saat falan oluyor. Annem etrafimdakilar boyle firsat nerden bulacaksin git o okula dediler. Bugun gittim ve aglayarak girdim eve. Kendimi zor tuttum yolda. Yeni okul yeni cocuklar. Sanki uykuda gibiydim. Benim sinifta 33 cocuk var burda 23. Okul buyuk herkes cok iyi ama ilk basladigim ilk gordugum okul cocuklar olmuyor iste. Bana bu okulda kalirsam onumun acik oldugunu soylediler. Ben calistigim yer daha kucuk kasaba gibi biryer okulda oyle. Nisanlimda israrla git yeni okula diyor. Oraya alisacaksin yol yakin, cocuk az bunlar onemli diyor. Velimle konustum cocuk bizi dinliyormus nasil agladi bende kendimi tutamadim. Meger ne cok sevmisim onlari. Simdi ne yapacagimi bilemiyorum. Akil danismak istedim yeni, guzel, buyuk, bana yakin olan okul mu, kucuk ve uzak olan okul mu? Cok zor olacak buraya alismak benim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?