canım okulunun 5 buçuk olması ne demek anlayamadımda tam olarak :26:
bölümünüde sevmiyorsun sanırım.. bir ömür boyu yapmak zorunda olduğunu düşün ve ona göre karar ver.. dünyanın sonu değil ama önce sakinleşmelisinn
yanı bu sene besıncı senem ve ancak seney ocakta mezun olabılıyorum ama yıldım artık valla bıktım ya
hmm anladım canım.. bende üniversite öğrencisiyim anlıyorum halinden.. biraz daha asıl derslere biter herşeyde bir hayır var böyle düşünn..
yasin kac ki bu kadar dertlendin?? sabir canim, zor elde edilen daha bi kiymetli olur..insaAllah hic beklemeden isini gucunu bulursun bu gunlerine gulup gecersin.
valla bıktım ya atıcam kendımı bı yerlerden kendımı gerzek pıs ıgrenc bırıymısım gıbı hıssedıyorum artık valla allahım al canımıda kurtulayım ya
bılıyorum bırcoğunuza yazdığım başlık nolmuş dedırtıcek ama bıktım artık bıktım okudugum su okuldan yıldım artık bu sehırdende bıktım yıldım artık omuzlarımda tasıyamıyorum bu yuklerı bu yasımda dert sahıbı oldum ya keske hıc bu okulu kazanıp gelmeseydım okulum bugun 5 bucuk oldu ve ben artık ısyan edıp haykırmak ıstıyorum vallahı bıktım ya
:) canım hiç üzme kendini bende 2007de kazandım üni.yi ama hala okuyorum müh. bölümü öğrencisiyim bende :) bıktım okumaktan ve okuldan... çalışmak zorunda olduggum için 2.5 sene uzattım okulu,derslere gidemedim vizelere hazırlanamadım vs vs. böyle birçok sebep var. ama gözlerini kapat ve geleceğe dair bir hayal kur :) ne güzel mühendis olcaksın sende. mezun olduğunda iş bulman zor olmayacak öncelikle, iş bulduğunda kendine ait bambaşka bir hayatın olacak,kendi paranı istediğin gibi harcayabileceksin.. seyahat özgürlüğün olacak maddi durumunla paralel olarak. unutma ki br mühendisin maaşı hiçte az değil. sabret biraz. :) sıkıntıya düştüğün anlarda hayal kur,rahatlarsın birazcık
aslında meslegımı cokta sevmıyo degılım ama okulu arkadaslarımı derslerı sevmıyorum dersler cok agır gelıyo ve su okula geldıgımden berı yasamadıgım kalmadı benden salak ınsanlar bıle bıtırdı ben bıtıremıyorum nerden geldım bu bolume hıc bılmıyorum ben bu bolumu tırnaklarımla kazıyarak kazandım ama kazanmaz olsaydım keske vallahı bıktım ya((((
Seni cooooooookkk iyi anliyorum ((=
Bende universitenin ilk senesinde hemsirelik bolumu okuyordum. Amerikadayim bu meslegin baslama ucreti saatine 20 dolar gibi yuksek bi rakam. ve isin tek cekici tarafi da benim icin bu olmustu. Yoksa sagliga herhangi bi insan kadar merakliyimdir ancak. Neyse liseden cok yuksek bi ortalamayla, yilin ogrencisi secilerek mezun olan ben, hemrielik bolumune birinci kategoriden giren ben, YAPAMADIM! Benden diger derslerde basarisiz olanlar gectiler, bu bolume 2. 3. kategoriden girenler gectiler ben resmen surunuyordum. Calisiyorum calisiyorum, olmuyo degil. ders calisamiyordum. bolumu sevmeyince olmuyor. Dersler beni boguyordu resmen, kendimi bi hemsire olarak dusunemiyordum, gelecekte o isi yaparken kendimi hayal edemiyordum, ve oyle gitmez dedim ve hemsirelik okulunun ilk senesinde bolumu biraktim. Hicte pisman olmadim.
Ama senin icin durum farkli. Sen senelerini vermissin zaten. Geriye kalmis 1 yil. O kadar zamani cope atma bence iyicene saril derslere ve bitir bolumu. Asil simdi bu kadar zaman okuyup sonra vazgecersen ailene ne diyeceksin? o kadar para, emek cop olmasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?