- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
hah işte tam uzerıne basmışsın ders calısmıyorum dııl CALISAMIYORUM BOGULUYORUM RESMEN ama calıstıgım zamanda bı derse 3 saat falan yetıyo vızesı 20 olan bı dersımı 3 saat calısıp 62 alıp gectım ama 40 vızesı olan bı dersımı butte bıle veremedım cok az dersım kaldı ama benım sabrım tukendı artık
Yerim ben seni ya23 yasındayım ve ıcımdekı butun hayat yasama sevıncı yok oldu tukendı artık
Yerim ben seni ya
canim benim okumak kolay değil, benim kardeşimde 26 yaşında hala okuyor daha 6 yılı daha var. Oda bazen isyan ediyor ama bunun ödülünüde alacaksınız. Geleceginiz çok daha parlak, ve belki daga rahat bir hayatınızın olacağını duşunun.
ben okadar tembelimki araba kursan bile 2 dak. Baksam imdat diyorumbende bu huyumdan nefret ediyorum, aramızdaki farkı belki düşüne bilirsin
Eğitimin belki biraz daha uzaya bilir bu önemli değil, yeterki psikolojin bozulmasın. Rahat, rahat yapa bildigin gibi yap. Kardeşimde herzaman diyorum. Cocuk günde 3,4,5 saat uyuyor, (o cok zor bir meslek secdi)kafayı yemezsinden cok korkuyorum. Yavaş yavaş bitirsin diyorum, hiç önemli değil! Allah'a şükür 1 senecik uzadı şimdilik.. Okumak çok guzel ama kolay değil.
Şuan keşke öğrencilik yılarına dönsem derim:) İnan çalışmak, sorumluluk sayibi olmak cok yorucu ve sitresli:)
eve gel iş yap, yemek yap, şunu bunu derken uyku saati geliyor, kendine ayıracak 1 dak. Vakit yok
Emin ol, arkana bakdiginda ben ne kadar deli bir kızmışim diyeceksin ve saba cok tatlı gelecek:)umarım dedıgınız gıbı olurda vaktı geldıgınde bende uzuldugum seylerı tebessumle hatırlayabılırım
herkese cok tesekkur ederım dun ıntıhar etmeyı dusunurken yazdıgınız seylere hak verıp bugun bıraz daha toparlanabıldım bu durumu kabullenıp bu bır seneyı elımden geldıgınce ıyı degerlendırmeye calısacagım herkese cok tesekkur ederım
Off ben de bu sene 9 dersin 6 sından kaldım
Nasıl oldu anlayamadım ama çalışasım gelmiyor benimde
Yarın büt var daha ezberleyemedim bir tane dersi
Bunları veremezsem benim de uzuyor okulum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?