Okumadigim icin cok pişmanım

Mesai saatlerinden dolayı uyuşmadi. 3 vardiya çalışıyorlar. Bime basvuralim dedim gidip konuştum. Cv bırakın dedi müdür. Satış elemanı yada kasaya koycan neden illahi cv istedi anlamadım. Normalde diğer mağazalar migros vs form verir. Doldur biz size geri dönüş yaparız der..
Oralar zaten öyle yapıyo. Bende a101 için kendim internetten hazırlayıp vermiştim. Form demek kagıt demek yani masraf. Neleri hesap ediyo zincir mağazalar. En güzeli migros ama orasıda kapalı çalıştırmıyo

24 yaşına kadar okuyarak hayatı kaçırmış hissediyorum bende. Açıkçası arkadaşlarım cafe cafe gezerken okeylere kulüplere giderken ben evde finallere çalışmakla meşguldüm. Sayılıdır gece gezmelerim. Sonrasında da evlendim. Şimdi diyorum acaba gerçekten birşeyler kaçırmış olabilir miyim, diğer yolda neler vardı. Okuyunca bir halt mı oldum. Bunları hep düşünüyorum.. Okula, eve masrafa verdiğim parayı kenara koysam şuan ev almış olup, maaş gelirini kiradan elde edebilirdim. Tabi şuan ki aklım yoktu o zaman..
Aslında buda mantıklı bir düşünce ama özel sektör de çalışmak da çok yıpratıcı ve günümüzde zaten dört dörtlük kazanç elde eden meslek yok gibi

37 den bildiriyorum. 3. Unimin bitmesine 1 sene kaldi. 1 lisans 1 onlisansim var. Suan 2.lisansi okuyorum.

Seven yapar bence.

Kız şu kötü rezil pislik a101 e girmek için ne torpiller buldum. Bide her tanıdıgın yardımcı olmuyo bi havalar bi havalar görsen
Bim burda 11 bin maaş veriyor diye herkes girmeye çalışıyor çoğu da eğitimli insanlar Özel okullarsa 6bine öğretmen çalıştırıyorlar BİM’e girmek bana daha mantıklı geldi

Selamlar… mahalleden komşumuz seninle aynı yaşta. 28 yaşında tıp fakültesi kazanmıştı . Bir sene sonra da çocuğu oldu. Gelecek ay mezun oluyor…
40 yaşında bile başlayabilirsin. Hiç bişey engel değil isteyen başarır kendini sınırlama istediğin herşeyi yapacak güçtesin.

Oralar zaten öyle yapıyo. Bende a101 için kendim internetten hazırlayıp vermiştim. Form demek kagıt demek yani masraf. Neleri hesap ediyo zincir mağazalar. En güzeli migros ama orasıda kapalı çalıştırmıyo
Ben daha önce formlarını doldurmuştum. Demek onu da düşünmüşler. İşkur dan dene başvuru fln.

Bim burda 11 bin maaş veriyor diye herkes girmeye çalışıyor çoğu da eğitimli insanlar Özel okullarsa 6bine öğretmen çalıştırıyorlar BİM’e girmek bana daha mantıklı geldi
Bim daha rahat en azından kasadaki adam oturabiliyor. Molalarını düzgün kullanıyorlar. Keşke bende girsem

O kadar pişmanım ki neden okumadım liseyi bitirip bıraktım şimdi kendimi çok değersiz hissediyorum bi öğretmen doktor vs bi mesleğim olabilirdim şimdi bi mesleğim yok diye eksik ve değersiz hissediyorum hiçbir şey mutlu edemez gibi geliyor
Ayni yaştayız benim de çocuğum var , aynı pişmanlığı bende yaşıyorum ve kendimi çok değersiz hisettim zamanlar oluyor:)

Back
X