Okumakta Olduğunuz Kitap?

başları beni çok sıkmıştı ama necip in ruh durumunu anlatışını beğendim :lepi:

Edebiyatımızın ilk psikolojik romanı Eylül, gerçekten yer yer sıkıyor ama karakterlerin psikolojilerini çok açıklayıcı anlatmış sonuna üzülsem mi sevinsem mi bilemedim :sm_confused:

Ben yine klasiklerden gidiyorum Goethe-Genç Werther' in Acılar ına başladım ama içerik olarak mektup şeklinde, kitabın ismi Genç Werther' in mektupları da olabilirmiş galiba

Son düzenleme:
Dün akşam Ayşe Kulinin Bir Gün'ü bitirdim
Bu sabahta P. C Cast / Krıstın Cast ın ışaret kitabınına başladım..

Stephenie Meyer-Tutulma.... buyrunnnnnnnnn Seri halinde satın almıştım...Alacakaranlık,Yeniay,Tutulma ve Şafak Vakti....Şuan Tutulmayı okuyorum,kesinlikle tavsiye ederim :1rolleyes:

ahmet ümit bab-ı esrar....

elif şafak ın aşktan sonra iyi gider diye düşündüm,ilk 45 sayfayı okudum,gayet güzel....

Karanlıkta herkes biraz zencidir.
Küçük iskender'in baskısı tükenmiş "bir nedeni yok yalnızca öptüm", "kahramanlar ölü doğar" ve "bahname"'yi içeriyor..

Ölü Bir Kentin Morg Alfabesi:Kahraman Tazeoglu
gercekten cok güzel bir kitap nerdeyse bitirmek üzereyim..

al benden de o kadar.. çok sıkıldım ben de bıraktım... bir sürü de para vermiştim :1no2:

ben olasılıksıza neyse para vermedim akrabamdan aldım
güzel diyorlar öyle mi dedim ilk başları sıkıcı ama ben fazla kitap okumadığım halde
sonradan çok sardı eve okumak için hemen gidiyordum dedi..
ben daha 60 sayfalarda falanım
daha bir şey akıcılık göremedim...
sıkılıyorum okurken zorla ite kaka okuyorum şimdilik....
bakalım ilerleyince değişcekmi bilmiyorum.

canım okumaya devam et, ilerleyince heyecanlanıyor..ben de empatiye devam edemiyorum bir türlü 100 sayfasını okudum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…