Okumakta Olduğunuz Kitap?

ben olasılıksızı 1,5 günde okudum çok sevdim:)

ayşe kulin umut ve veda da çok zevkli geldi.

hiç sevmesemde bende şimdi tuna kiremitçi yolda 3 kişi yi okuyorum... sıkıntıdan öldüm:)

boleyn kızı nın devamı
kraliçenin soytarısı..

Filmi çok beğenmiştim okumayı düşünüyorum seriyi. Boleyn Kızı nasıldı? Şimdi okuduğun hakkındada fikirlerini paylaşırsan sevinirim a.s.

grangenin kolonisini okudum ama beğenmedim,saçmalamış sonunda...
şimdi nehir günlüğünü okumaya başladım dün

açlık oyunlarına yeni başladım elif şafak aşkı bitirdim

Filmi çok beğenmiştim okumayı düşünüyorum seriyi. Boleyn Kızı nasıldı? Şimdi okuduğun hakkındada fikirlerini paylaşırsan sevinirim a.s.

boleyn kızı çok sürükleyici elimden kitapı düşüremedim açıkcası,
şimdi okuduğum kraliçenin soytarısıda fena değil ama boleyn kızından sonra açıkcası biraz sıkıcı geldi . diğerine nispeten bu kitap daha yalın daha az aksiyonlu. ama okunmaya değer tavsiye ederim.

benim gibi tarhi roman hastası olan varsa ramses ve safiye sultan serilerini şidetle tavsiye ederim ayrıca çiçeklerin kanı süper

boleyn kızını bende okudum çok güzeldi ama kitabı okuduktan sonra filmi izleyince film çok yavan geldi kraliçenin soytarısıda fena değildi şimdide bakirenin aşığını okuyorum bu serinin devamı elimdeki bitince mahkum prensesi okuyucam bu serinin ilk kitabıymış mahkum prenses kitapçı öyle dedi bana

tess gerritsen okuyorum elimde 4 kitabı var cerrah a bayıldım şimdi sıra çırak da...tıbbi gerilim romanı severlere...

Grange'in Şeytan Yemini'ni bitirdim, harikaydı. Şimdide Koloni'ye başladım.

yeni bu kitaba basladim kadinlarin hikayelerini bir spa merkezinde birlestirio guzel bir kitap hosuma gitti

Mark Kurlansky den 1968 Dünyayı Sarsan Yıl adlı kitabı okuyorum. Epeyce kalın bir kitap biraz zor bitecek gibi ama 1968 yılında dünyada gerçekleşen sarsıcı olayları öğrenmek ve fikir edinmek istiyorsanız okuyun derim. Bu da tanıtım yazısından:

'1968 gibi bir yıl hiç gelmedi ve muhtemeldir ki bir daha hiç gelmeyecek. Ulusların ve kültürlerin hâlâ ayrı ve birbirlerinden çok farklı olduğu bir dönemde dünyanın dört bir yanından asi ruhlar bir anda alevlendi.

Başka devrim yılları da olmuştu.1848 böyle yıllardandı, ama 1968'le kıyaslandığında 1848'de meydana gelen olaylar Avrupa'yla, ayaklanmaları da benzer meselelerle sınırlıydı. Küresel imparatorluk kurma çabalarının sonucu olan başka küresel olaylar da olmuştu. Ve bir de o muazzam, trajik küresel olay; yani II. Dünya Savaşı vardı.1968'i kendine özgü kılan taraf, insanların birbirinden çok ayrı meseleler için ayaklanması ve ortak bir başkaldırı arzuları, bunu nasıl yapacaklarına dair fikirleri olması, kurulu düzene yabancılaşmaları ve her türlü otoriterciliğe karşı derin bir nefret duymalarıydı. Nerede komünizm varsa komünizme; nerede kapitalizm varsa kapitalizme başkaldırıyorlardı. ısyancılar çoğu kurumu, siyasi lider ve partiyi reddediyordu.

Bu kitap üzerinde çalışmak, bana insanların düşüncelerini açıkça dile getirdiği ve birilerini kızdırmaktan korkmadığı bir dönem olduğunu -ve o zamandan bu yana da pek çok gerçeğin karanlığa gömüldüğünü- hatırlattı.'

Mark Kurlansky

(Tanıtım Yazısından)

bnde seni beklerken die bir kitaba başladm hemen yarısını btrdm ha bu arada yazarı da judith mcNaught

Tanrılar Okulu
Stefano E . D' Anna
<insanın gerçek diye nitelendirdiği şeyin,kendi düşünün yansımasından başka bir şey olmadığı öğretilecek>> diyor kitap

" Bir Avuç Kan Bir Avuç Toprak ÇANAKKALE "

" çekiyorum tetiği... çekiyorum.. çekiyorum;

tüfek patlamıyor, ateş etmiyor..."

- tüfek bozuldu galiba... Diyorum yanımdaki arkadaşıma;....benim tüfek bozulmuş.....

arkadaşım bir bakıyor benden yana:

- senin parmağın kopmuş!! diyor."

bu kitabı okuyorum ve okudukça tüylerim diken diken gözlerim dolu dolu oluyor... Vatanına ihanet edenleri ise SADECE Allaha havale ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…