- 13 Şubat 2013
- 821
- 948
- 158
Selam arkadaşlar.. başlıktanda anlaşılacağı üzere sizce okumanın yaşı olur mu?32 yasindayim..2 çocuğum var..biri 4 diğeri 6 yaşında.. çalışmıyorum..cocuklar onumuzdeki eylülde biri krese diğeri ilkokula başlayacak insallah..yasadigim yer mecburi hizmet bolgesi..kendimi bir boşlukta hissettiğim icin ve uğraş olmadığı için adalet aofe kayıt oldum..bu sene bitti çok şükür.. seneye dgs sınavı ile hukuka geçmek niyetindeyim..zaman zaman motivasyon düşüklüğü yaşıyorum.. yapamayacağım için değil.. cocuklar ben ders calisirken rahat vermiyor bazen..bazende es dost akrabanin alayci bakislari soz konusu oldugu icin haliyle uzuluyorum..eşimden baska kimsem yok yanimda..cocuklar uyuyunca bakmaya çalışıyorum.. böyle böyle derken 1.sinifi verdim çok sukur..
Sizlerin içinde yada etrafında 30 yaşından sonra okuyanlar varmi evli barklı cocuklu olup?Bu konuda biraz motivasyona yani yaşanmış başarı hikayalerine ihtiyacım var..insallah seneye buraya hukuku kazandım kızlar diye yazmayı çok istiyorum..desteklerinizi bekliyorum..
Sizlerin içinde yada etrafında 30 yaşından sonra okuyanlar varmi evli barklı cocuklu olup?Bu konuda biraz motivasyona yani yaşanmış başarı hikayalerine ihtiyacım var..insallah seneye buraya hukuku kazandım kızlar diye yazmayı çok istiyorum..desteklerinizi bekliyorum..