- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim annem 35 yaşından sonra işe de gidiyodu memur kendisi ev işleri eş iki çocuğa rağmen hem de her dönemi onur belgesiyle geçti okumanın yaşı yok :) başarılarSelam arkadaşlar.. başlıktanda anlaşılacağı üzere sizce okumanın yaşı olur mu?32 yasindayim..2 çocuğum var..biri 4 diğeri 6 yaşında.. çalışmıyorum..cocuklar onumuzdeki eylülde biri krese diğeri ilkokula başlayacak insallah..yasadigim yer mecburi hizmet bolgesi..kendimi bir boşlukta hissettiğim icin ve uğraş olmadığı için adalet aofe kayıt oldum..bu sene bitti çok şükür.. seneye dgs sınavı ile hukuka geçmek niyetindeyim..zaman zaman motivasyon düşüklüğü yaşıyorum.. yapamayacağım için değil.. cocuklar ben ders calisirken rahat vermiyor bazen..bazende es dost akrabanin alayci bakislari soz konusu oldugu icin haliyle uzuluyorum..eşimden baska kimsem yok yanimda..cocuklar uyuyunca bakmaya çalışıyorum.. böyle böyle derken 1.sinifi verdim çok sukur..
Sizlerin içinde yada etrafında 30 yaşından sonra okuyanlar varmi evli barklı cocuklu olup?Bu konuda biraz motivasyona yani yaşanmış başarı hikayalerine ihtiyacım var..insallah seneye buraya hukuku kazandım kızlar diye yazmayı çok istiyorum..desteklerinizi bekliyorum..
2.69 agnom. Ama.umudum var açıkçası.siz yapabiliyorsan iz 3 üzeri yapin agnoyu.daha avantajlı olursunuzMasallah size..calismalar nasıl gidiyor?Bu sene umutlumusunuz dgs den?Bende insallah 2018 dgs ile hukuka geçmek niyetindeyim.. birde adalet onlisans diploma notunuz Kaç? insallah yüksektir.bu size avantaj sağlayacak..
Ama benim ağırlık kpss.ozelde çalışıyorum ve çok zor şartlarıMasallah size..calismalar nasıl gidiyor?Bu sene umutlumusunuz dgs den?Bende insallah 2018 dgs ile hukuka geçmek niyetindeyim.. birde adalet onlisans diploma notunuz Kaç? insallah yüksektir.bu size avantaj sağlayacak..
2.69 agnom. Ama.umudum var açıkçası.siz yapabiliyorsan iz 3 üzeri yapin agnoyu.daha avantajlı olursunuz
Bende o yaslarda okuyordum cocukla.etrafinizdakilere sakin kulak asmayin.ilerde size gipta edip kiskanacaklar.cunku cocuklariniza egitimlerinde cok yardimci olacsksiniz.artilariniz cok olacak.aman sakin birakmayin.calisirsiniz bile ilerde belki.ana okumayi birakmayin.ilerde cocuklara cok faydasi oluyor ve guveniniz oluyor kendinizeSelam arkadaşlar.. başlıktanda anlaşılacağı üzere sizce okumanın yaşı olur mu?32 yasindayim..2 çocuğum var..biri 4 diğeri 6 yaşında.. çalışmıyorum..cocuklar onumuzdeki eylülde biri krese diğeri ilkokula başlayacak insallah..yasadigim yer mecburi hizmet bolgesi..kendimi bir boşlukta hissettiğim icin ve uğraş olmadığı için adalet aofe kayıt oldum..bu sene bitti çok şükür.. seneye dgs sınavı ile hukuka geçmek niyetindeyim..zaman zaman motivasyon düşüklüğü yaşıyorum.. yapamayacağım için değil.. cocuklar ben ders calisirken rahat vermiyor bazen..bazende es dost akrabanin alayci bakislari soz konusu oldugu icin haliyle uzuluyorum..eşimden baska kimsem yok yanimda..cocuklar uyuyunca bakmaya çalışıyorum.. böyle böyle derken 1.sinifi verdim çok sukur..
Sizlerin içinde yada etrafında 30 yaşından sonra okuyanlar varmi evli barklı cocuklu olup?Bu konuda biraz motivasyona yani yaşanmış başarı hikayalerine ihtiyacım var..insallah seneye buraya hukuku kazandım kızlar diye yazmayı çok istiyorum..desteklerinizi bekliyorum..