Okumanızı isterim

Kimmay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
78
22
3
35
Ben burda bi konuya değinmek istiyorum arkadaşlar. Evet buraya saçma şeyler yazılıyor hamile miyim o vardı şu vardı diye bazıları dalga geçiyor ama bence bu çok yanlış bir şey. Sizde haklısınız diyorsunuzdur öyle şey mi olur çocuk musun diye ama bu çocukluk değil kızlar korkudan kaynaklı evet bi hata olmuş olabilir evet evli olmayabilir ve olmucak şeyi bile var gibi hisseder. Şimdi diyorsunuzdur ee o zaman yapmasaydı diye herkes hata yapar kızlar tekrarlamamak gerekir sadece. Banada böyle sorular geliyor ama ciddi söylüyorum bi tanesi ile bile dalga geçmedim bende benzer bir şey yaşadım evet hataydı nişanlıyım ve o yüzden korktum olursa diye. Ben size akıl vermiyorum tabiki de yanlış anlamayın ama siz evet kesin hamilesiniz diyince bile yazan kişiyide fazlası ile korku sarıyor. Hele bazıları abartıyor bile. Bana deseler ilişkiye girmedim ama kalmış olabilir miyim diye tabiki Hayır derim ama insan yaşayınca öyle olmuyor kızlar. Hata üstüne hata yapmamak lazım. Örneği benim yaşım 20 ama bu olayı yaşadım cahillik değil bu korku sadece ben sadece sizden şunu istiyorum insanlarla dalga geçmeyin geçiceksenizde o konuya yazmayın. Teşekkürler...

Biz sevisirken hamile kalinirmi, sürtüşmeyle, geri çekme yöntemiyle kalinirmi gibi başlıklara dalga geçmiyoruz.

Çift kat ic çamaşırı giyip bide icine pecete koyan bir insana nasıl tepki verelim ? Bu sencede komik değil mi.?
Göbeğime sperm değdi hamile kalirmiyim ? Sen ne dersin ? 19.20 yaşına gelmiş her insanın erkek yada kız ilişki ne demek bilmesi lazım ne şekilde hamile kalinabilirgini.

Tamam anladık cevresine soramiyor hadi okulda da öğretmediler peki bu siteye girene kadar yada sevişme kısmına geçmeden önce internete girip biraz arastirabilirler.
Günümüz internet çağı millet hastalığının ilk tanısını bile internetten bulmuş durumda bunumu arastiramiyorlar.

Yapma canım çünkü bazıları gerçekten komik.

Ben genel olarak konuşuyorum zaten tabikide kaç yaşına gelmiş bilmesi gerekir hamile kalmak çok kolay bir şey değil ama soran kişi ile de dalga geçmeyi doğru bulmuyorum.

Ben genel olarak konuşuyorum zaten tabikide kaç yaşına gelmiş bilmesi gerekir hamile kalmak çok kolay bir şey değil ama soran kişi ile de dalga geçmeyi doğru bulmuyorum.

Mantıklı soru sorulunca mantıklı cevaplar gelir kimse dalga geçmez.
Ve genelde o tarz başlıkları açanlarda nedense fake hesap çıkıyor ve siteden uzaklastiriliyor.
Onun dışında yaptığı hatayı sorgulamak kimseye düşmez.
Yani özet olarak burada ki insanların bende dahil cevaben verdiğimiz mesajlar dalga geçmek değil inançsızlık

Ayrıca hamile kalmak çok zor birşey de değil. Tam anlamiyla ilişkiye giren her bayan evli yada bekâr bazı yöntemlerle korunsa dahi hamile kalabiliyor.

Kimi yıllarca kalamaz kimi tek ilişkiyle kalır. Ama o iş öyle 2 kat ic çamaşırı icine pecete olmaz.
Zaten karşıdaki kişi bu şekilde nasıl zevk alır oda ayrı bir konu.

Tamam bakın bunu kabul ediyorum ben komik geliyor ama sizin de öyle cevaplar vermeniz hoş değil görmezden gelin mesela. Cevap vermeyin hiç illa cevap vermek zorunda değilsiniz öyle şeylere

Tamam bakın bunu kabul ediyorum ben komik geliyor ama sizin de öyle cevaplar vermeniz hoş değil görmezden gelin mesela. Cevap vermeyin hiç illa cevap vermek zorunda değilsiniz öyle şeylere

Her başlığa yorum yapıp gözümüze sokuyorlarsa napalım? Biz ne kadar espri ile yaklaşsakta yinede o şekilde hamile kalinmayacaginin mesajini veriyoruz.
O senin dediğin kişiler istiyor ki tüm forum birleşip onun ilginç sevişme hikayesini dinlesin ve hayır hamile degilsin desin.
Hoş yinede tatmin edemeyiz ama bi umut.

Her başlığa yorum yapıp gözümüze sokuyorlarsa napalım? Biz ne kadar espri ile yaklaşsakta yinede o şekilde hamile kalinmayacaginin mesajini veriyoruz.
O senin dediğin kişiler istiyor ki tüm forum birleşip onun ilginç sevişme hikayesini dinlesin ve hayır hamile degilsin desin.
Hoş yinede tatmin edemeyiz ama bi umut.
İşte korkudan inanmıyordur hiç bir şeye ben o kızın sorusunu doktor sitesinede sorduğunu gördüm ama kendine inandıramıyor demek ki. Bi o kız değil öyle şeyler yaşayan herkes için yazdım ben bu yazıyı bazıları çekiniyor bile sorarken saçma ama sormam lazım diyorlar. Ben hiç bıkmadan düzgün cevap veriyorum bende bilirdim dalga geçerek olamazsın demeyi ama yaşayan bilir size komik geliyor İşte oyle bir soruyu görünce sakaya vuruyorsunuz...

Ben burda bi konuya değinmek istiyorum arkadaşlar. Evet buraya saçma şeyler yazılıyor hamile miyim o vardı şu vardı diye bazıları dalga geçiyor ama bence bu çok yanlış bir şey. Sizde haklısınız diyorsunuzdur öyle şey mi olur çocuk musun diye ama bu çocukluk değil kızlar korkudan kaynaklı evet bi hata olmuş olabilir evet evli olmayabilir ve olmucak şeyi bile var gibi hisseder. Şimdi diyorsunuzdur ee o zaman yapmasaydı diye herkes hata yapar kızlar tekrarlamamak gerekir sadece. Banada böyle sorular geliyor ama ciddi söylüyorum bi tanesi ile bile dalga geçmedim bende benzer bir şey yaşadım evet hataydı nişanlıyım ve o yüzden korktum olursa diye. Ben size akıl vermiyorum tabiki de yanlış anlamayın ama siz evet kesin hamilesiniz diyince bile yazan kişiyide fazlası ile korku sarıyor. Hele bazıları abartıyor bile. Bana deseler ilişkiye girmedim ama kalmış olabilir miyim diye tabiki Hayır derim ama insan yaşayınca öyle olmuyor kızlar. Hata üstüne hata yapmamak lazım. Örneği benim yaşım 20 ama bu olayı yaşadım cahillik değil bu korku sadece ben sadece sizden şunu istiyorum insanlarla dalga geçmeyin geçiceksenizde o konuya yazmayın. Teşekkürler...
İyi güzel konusmusun çok güzel anlatmış ın ama burda yıllarca hamile kalamayanlar var buda cocu olmayanlara bana haksizlikmis gibi geliyo madem öle bir doktora gitseler daha iyi buraya her bir şeyde konu acmalari bence saçma buda benim düşüncem :)

İyi güzel konusmusun çok güzel anlatmış ın ama burda yıllarca hamile kalamayanlar var buda cocu olmayanlara bana haksizlikmis gibi geliyo madem öle bir doktora gitseler daha iyi buraya her bir şeyde konu acmalari bence saçma buda benim düşüncem :)
Saygi duyuyorum canım :)

Tabiki Insaniz hepimiz hata yapabiliriz. Ama söyle bişey var bazı fakeler oluyo sırf cinsellik bölümüne saçma sorular soruyorlar ona karşılık dalga geçilmiş olabilir.

buraya o tur konu acanlarin yuzde 60 70 bi sozluk grubu var ordan geliyolar.gecen baktm cogu yazmis hatta siteyle dalga geckis kadinlar kulubu yazim sozluklern sitelerne girip gorebilirsnz.o yüzden hic birbirinizi kirmayn fakeler cok gelip geciyo.dalga gecsekte islemiyo onlara cunku amac o

Tamam sen saygi duy boyle sorulara,dalga gecme. Ama ben dalga gecerim arkadas! O insan tutupta yok 3 5 tane don giydim yok pecete koydum orama burama derse kusura bakma da o bizle dalga geçmiyorda ne oluyor bu durumda! Burda konu acanlarin bir kismi cocuk hasretiyle yanip tutusan insanlar. O konularla bu gerzeklerin actigi konularinin ayni yerde olmasi abes kacmaz mi

Back
X