Ben genel olarak konuşuyorum zaten tabikide kaç yaşına gelmiş bilmesi gerekir hamile kalmak çok kolay bir şey değil ama soran kişi ile de dalga geçmeyi doğru bulmuyorum.
Ben genel olarak konuşuyorum zaten tabikide kaç yaşına gelmiş bilmesi gerekir hamile kalmak çok kolay bir şey değil ama soran kişi ile de dalga geçmeyi doğru bulmuyorum.
Tamam bakın bunu kabul ediyorum ben komik geliyor ama sizin de öyle cevaplar vermeniz hoş değil görmezden gelin mesela. Cevap vermeyin hiç illa cevap vermek zorunda değilsiniz öyle şeylere
İşte korkudan inanmıyordur hiç bir şeye ben o kızın sorusunu doktor sitesinede sorduğunu gördüm ama kendine inandıramıyor demek ki. Bi o kız değil öyle şeyler yaşayan herkes için yazdım ben bu yazıyı bazıları çekiniyor bile sorarken saçma ama sormam lazım diyorlar. Ben hiç bıkmadan düzgün cevap veriyorum bende bilirdim dalga geçerek olamazsın demeyi ama yaşayan bilir size komik geliyor İşte oyle bir soruyu görünce sakaya vuruyorsunuz...Her başlığa yorum yapıp gözümüze sokuyorlarsa napalım? Biz ne kadar espri ile yaklaşsakta yinede o şekilde hamile kalinmayacaginin mesajini veriyoruz.
O senin dediğin kişiler istiyor ki tüm forum birleşip onun ilginç sevişme hikayesini dinlesin ve hayır hamile degilsin desin.
Hoş yinede tatmin edemeyiz ama bi umut.
İyi güzel konusmusun çok güzel anlatmış ın ama burda yıllarca hamile kalamayanlar var buda cocu olmayanlara bana haksizlikmis gibi geliyo madem öle bir doktora gitseler daha iyi buraya her bir şeyde konu acmalari bence saçma buda benim düşüncem :)Ben burda bi konuya değinmek istiyorum arkadaşlar. Evet buraya saçma şeyler yazılıyor hamile miyim o vardı şu vardı diye bazıları dalga geçiyor ama bence bu çok yanlış bir şey. Sizde haklısınız diyorsunuzdur öyle şey mi olur çocuk musun diye ama bu çocukluk değil kızlar korkudan kaynaklı evet bi hata olmuş olabilir evet evli olmayabilir ve olmucak şeyi bile var gibi hisseder. Şimdi diyorsunuzdur ee o zaman yapmasaydı diye herkes hata yapar kızlar tekrarlamamak gerekir sadece. Banada böyle sorular geliyor ama ciddi söylüyorum bi tanesi ile bile dalga geçmedim bende benzer bir şey yaşadım evet hataydı nişanlıyım ve o yüzden korktum olursa diye. Ben size akıl vermiyorum tabiki de yanlış anlamayın ama siz evet kesin hamilesiniz diyince bile yazan kişiyide fazlası ile korku sarıyor. Hele bazıları abartıyor bile. Bana deseler ilişkiye girmedim ama kalmış olabilir miyim diye tabiki Hayır derim ama insan yaşayınca öyle olmuyor kızlar. Hata üstüne hata yapmamak lazım. Örneği benim yaşım 20 ama bu olayı yaşadım cahillik değil bu korku sadece ben sadece sizden şunu istiyorum insanlarla dalga geçmeyin geçiceksenizde o konuya yazmayın. Teşekkürler...
Saygi duyuyorum canım :)İyi güzel konusmusun çok güzel anlatmış ın ama burda yıllarca hamile kalamayanlar var buda cocu olmayanlara bana haksizlikmis gibi geliyo madem öle bir doktora gitseler daha iyi buraya her bir şeyde konu acmalari bence saçma buda benim düşüncem :)
Bende öyleSaygi duyuyorum canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?