- 10 Şubat 2017
- 78
- 22
- 3
- 35
Ben burda bi konuya değinmek istiyorum arkadaşlar. Evet buraya saçma şeyler yazılıyor hamile miyim o vardı şu vardı diye bazıları dalga geçiyor ama bence bu çok yanlış bir şey. Sizde haklısınız diyorsunuzdur öyle şey mi olur çocuk musun diye ama bu çocukluk değil kızlar korkudan kaynaklı evet bi hata olmuş olabilir evet evli olmayabilir ve olmucak şeyi bile var gibi hisseder. Şimdi diyorsunuzdur ee o zaman yapmasaydı diye herkes hata yapar kızlar tekrarlamamak gerekir sadece. Banada böyle sorular geliyor ama ciddi söylüyorum bi tanesi ile bile dalga geçmedim bende benzer bir şey yaşadım evet hataydı nişanlıyım ve o yüzden korktum olursa diye. Ben size akıl vermiyorum tabiki de yanlış anlamayın ama siz evet kesin hamilesiniz diyince bile yazan kişiyide fazlası ile korku sarıyor. Hele bazıları abartıyor bile. Bana deseler ilişkiye girmedim ama kalmış olabilir miyim diye tabiki Hayır derim ama insan yaşayınca öyle olmuyor kızlar. Hata üstüne hata yapmamak lazım. Örneği benim yaşım 20 ama bu olayı yaşadım cahillik değil bu korku sadece ben sadece sizden şunu istiyorum insanlarla dalga geçmeyin geçiceksenizde o konuya yazmayın. Teşekkürler...