Okur musunuz

Pinarak94

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2019
37
6
1
31
Sevgilim yani sevdiğim biri var 4 yıl oldu ne zaman ciddi bir şey konuşsak ya ne alaka ben sana ciddi bir şey yok demedimmi gıbı şeyler diyor ama bir yandan da gitmiyor geri geliyor onun küs olduğu bir arkadaşı varmış ben konuşuyordum ama sonra konuşmak istemedim o da aradı neden aramıyorsun dedi biraz kırgındı ne dicemi ne yapıcamı bilmiyorum siz olsanız napardınüz

Ciddi bişey yok dedi diye gştmesine gerek yok ki arkadaşlık dostluk farklı beklentiler vs cazip geliyordur

Şeyi merak etrim ciddi bişey yok deyip seni kıskanıyor mu?

Kendinizi neden böyle paspas ediyorsunuz .
Onun konuşmadıkları ile konusmamalar filan , ben arkadaşınızın yerinde olsam hic kırılmadık , kaybedilmiş gibi hissedecek bir arkadaş değilsiniz çünkü .
Ayrıca adam evlenmek istemiyor gayet net ve belli dürüst davranmış kızacak hic bir şey yok .
Siz evlenmek istiyor iseniz ayrılıp evlenmek isteyen biri ile olabilirsiniz . Rahatsız olan sizsiniz adam degil bu konudan .
Bu yüzden gidecek olanda sizsiniz.

Ben gidiyorum zaten ama yinede gitmeme tamamen gönlü razı gelmiyor

Dört yıllık ciddi olmayan ilişki kısmını anladım da gerisini anlamadım. İlişkiden beklentileriniz uyuşmuyorsa ayrılın, oyuncak etmeyin kendinizi adamların elinde.
Yani bir erkekle konuşmak istemediğimi söylediğim zaman kötü biri olmuyorum di mi

Sizin de gönlünuzun razı olmadığı birsuru şey varken 4 senedir sizinle öylesine konuşmuş bir insanın gönlünden size ne olması gerekiyor .. bırakın bu adamı daha çok üzülürsünuz diym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…