Ben gidiyorum zaten ama yinede gitmeme tamamen gönlü razı gelmiyorKendinizi neden böyle paspas ediyorsunuz .
Onun konuşmadıkları ile konusmamalar filan , ben arkadaşınızın yerinde olsam hic kırılmadık , kaybedilmiş gibi hissedecek bir arkadaş değilsiniz çünkü .
Ayrıca adam evlenmek istemiyor gayet net ve belli dürüst davranmış kızacak hic bir şey yok .
Siz evlenmek istiyor iseniz ayrılıp evlenmek isteyen biri ile olabilirsiniz . Rahatsız olan sizsiniz adam degil bu konudan .
Bu yüzden gidecek olanda sizsiniz.
Bu onun problemi ?Ben gidiyorum zaten ama yinede gitmeme tamamen gönlü razı gelmiyor
Yani bir erkekle konuşmak istemediğimi söylediğim zaman kötü biri olmuyorum di miDört yıllık ciddi olmayan ilişki kısmını anladım da gerisini anlamadım. İlişkiden beklentileriniz uyuşmuyorsa ayrılın, oyuncak etmeyin kendinizi adamların elinde.
Yani bir erkekle konuşmak istemediğimi söylediğim zaman kötü biri olmuyorum di mi
Haklısınız o yokken biri ile konuştum o da kendimi hazır hissetmiyorum diyor ama yıne arıyor ne yapmam lazımBu onun problemi ?
Çünkü hep ya kötülük yapmış olursam diye düşünüyorumNe alaka?
Haklısınız belki deSizin de gönlünuzun razı olmadığı birsuru şey varken 4 senedir sizinle öylesine konuşmuş bir insanın gönlünden size ne olması gerekiyor .. bırakın bu adamı daha çok üzülürsünuz diym
Çünkü hep ya kötülük yapmış olursam diye düşünüyorum
bunu nasıl kibar ve anlaşılır bir şekilde söyleyebilirim kendimi çok yoruyorum kimse üzülmesin diyeDüşünme, niye kötülük olsun. Seni mutsuz, rahatsız eden durumlardan uzaklaşmak seni kötü yapmaz.
bunu nasıl kibar ve anlaşılır bir şekilde söyleyebilirim kendimi çok yoruyorum kimse üzülmesin diye
Yoyo musun sen ipini gevşek bırakınca gidiyorsun sarınca geliyorsun?Ben gidiyorum zaten ama yinede gitmeme tamamen gönlü razı gelmiyor
Çünkü onlara ben hayatımı yoluna koymak istiyorum desemde onlar rahat ol takılalķm diyorÜzülen üzülsün, kibar olmak zorunda değilsin. Seni artık hayatımda istemiyorum, beni mutsuz ediyorsun diyeceksin olacak bitecek.
Ne alaka ne yaşadığımı nerden biliyorsunuzYoyo musun sen ipini gevşek bırakınca gidiyorsun sarınca geliyorsun?
Çünkü onlara ben hayatımı yoluna koymak istiyorum desemde onlar rahat ol takılalķm diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?