- Konu Sahibi karamell_06
-
Türkiye şartlarında zor. El bebek, gül bebek yetiştirildiğimiz için evlilik hayatına adapte olamıyoruz hemen.
Polonya'dayken hem evli hem de çocuklu olup derslerinde inanılmaz başarılı kızları görünce çok kıskanmıştım açıkçası :)
Çok güzel bir yorumBen lısede 1o yıldır öğretmenlık yapıyorum
Her daım genc kızlarımıza once iş sonra eş dıyorum..
Hayat sunu sıze gosterecek en ıyı koca sızın meslegınız.....
sıze hıc ıhanet etmez ..her daım ayaklarınızın uzerınde durmanızı saglar ısteklerınızı gıderır..
Ben bır kızın elıne meslegını alıp ıkı uc sene çalıştıktan sonra evlenmesı taraftarıyım..
Hala ılk mezun ettıgım ogrencılerımle gorusuyorum hepsıde hocam keske sızı dınleseydık okulumuza devam etseydık dıyor..
Evlılık cıddı bır kurum ve buyuk sorumlulukları var...
Bu kadar genc yasta hem okul hem ev hayatını başarabılcek mısınız
Okuldan eve gelınce kocanız sıze sen cok yoruldun sen dınlen ben sana yemek yapayım mı dıyecek
Rahat rahat derslerınıze calısın mezun olun
sevıyorsa bekler sızı
bende açıköğretim okuyorum ilk senem daha doğrusu 1 ay sonra evleniyrum yaşta 18 kazanmışken gitmedim evlenmek istedim ikisi bi arada olmaz bence açıköğretimi okuyabileceğimden bile şüpheliiym ben
yorumlarınız iiçin çok teşekkür ederim.doğru düşündüğüme inandım sonunda=) çevremdeki herkes evlen yaparsın ne var bunda diyor. ben daha erken okul bitmeden olmaz diye direttikçe onlar yanlış düşünüyorsun diyorlardı yanlış düşünen onlar sanırm.
Bu bayanların acele etme merakını hiç anlamıyorum
Yaşayın hayatınızı parayı kazanın harcayın paranızla sevdiğiniz şeyleri alın
Aldıklarınızı eskitin hatta pişman olun lüzumsuz para harcadım diye
Türk erkekleri öyle kaçırılmayacak tipler değiller bence
Olsa bende bir tane tutardım ama ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?