- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi karamell_06
-
valla bnde anlamadım nedir bu acelem :) sabredemedim okulu fln görmedi gözüm halbuki düzgün bi puan almıştım
valla bnde anlamadım nedir bu acelem :) sabredemedim okulu fln görmedi gözüm halbuki düzgün bi puan almıştım
öncelikle herkese merhaba:17.size bir sorum olacak okurken evlenmek doğru olur mu?üniversite öğrencisiyim 2 yıl sonra okulum biticek ama erkek arkadaşım bu yaz düğün yapma konusunda çok ısrarlı.bense cesaret edemiyorum.aranızda öğrenciyken evlenenler varsa bana yardımcı olabilir mi?olumlu yönleri ve olumsuz yönleri neler?
Bu bayanların acele etme merakını hiç anlamıyorum
Yaşayın hayatınızı parayı kazanın harcayın paranızla sevdiğiniz şeyleri alın
Aldıklarınızı eskitin hatta pişman olun lüzumsuz para harcadım diye
Türk erkekleri öyle kaçırılmayacak tipler değiller bence
Olsa bende bir tane tutardım ama ...
okuyorum ama açıköğretim sosyoloji :)Hayatta geri gelmeyecek şeylerden biri yanlış tercihlerdir
Bir mesleğin her zaman her konuda size faydası olacaktır
Mesleğinizi yapmasanızda en azından bir gün benimde mesleğim var diye kararlarınızda doğru adımlar atarsınız
Her$eyin bir zamani var.
Önce egitimin sonra evliligin. Seven ki$i herzaman bekler. Erkek arkada$inla nezamandir berabersiniz? Askerligini yapti mi buarada? Sen okurken o da askerligini yapsin madem bekleyemiyor.
Ilerde bir sorun çiktiginda kim bilir diplomani alacagin ne malum?! Elinde hiç bir$eyi olmayan kadin programlarina konuk olan bayanlardan biri olursun.
ÖNCE EGITIM oku, i$ sahibi olmaya adim at veya atarken evliligin ilk ba$lari söz veya ni$an yapabilirsin. Hem de görmü$ olursun huyu suyu degi$ti mi? Sen çali$iyorken kiskançlik krizleri, vs...
Bak bi arkada$ evli ve okuyormu$ ve zorluklarindan bahsetmi$. Bir yöne $ansli ki e$i pek rahatsiz etmiyor anla$ilan her e$ de öyle olmayabilir. Farzet sen derslerine kafa patlatirken e$in de sana.. "biz ne biçim evliyiz hergün PC ba$inda kitaplarin arasindasin." dese 1 gün dersleri ihmal edersin, 2 gün, 3 gün,...ya sonra?
YUKARDA ALINTI YAPTIM!
Bu çevrende ki insanlar kimler? Sinif arkada$larin ya$itlarin mi? Kaç ya$indasiniz buarada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?