canım benım zaten kendı sorunun cevabını kendın vermıssın,, konusmaylada olmuyorsa napacaksınkı baska..neyse bır sure bekle bakalım bıraz akısına bırak..ona gore karar ver...
Belki o gün gerçekten önemli bir işi vardı ya da bilemem başka bir durum ama en doğrusu karşısına geçip ciddi bir şekilde konuşmak aksi takdirde erkek sonuçta yanlış olanı görmezden gelip yapmak istediğini yapmaya devam eder
Utanıyor mu acaba?
Yani olabilir, hani tamamen eşin değil, sülaleye girmedi ya, işte birileriyle ahbaplık kuramam falan diye ya da görenlerden çekiniyor olabilir mi?
o şekilde dese anlarım ama nereye kadar bi yerden başlaması lazım tamam her dakka onlarla olucaz diye bişey yok ama insanlarında içine girmesi lazım hep kendi istediklerini yapıyor
Utanıyordur bence herkes aynı değil özellikle erkekler daha çekimser kalabiliyor biz bayanlara nazaran biz daha çok ortama adapte olabiliyoruz maşallah 5 aya kadar evleniyorsunuz düğünden sonra yavaş yavaş alışacaktır o zamana kadar zaten hazırlıklar stresler yakın gelip gitmelerde olmayıversin sonrasında eşli olarak katılacaksınız herşeye
Haklısın canım..
Ben aradan iyi bişey çıkartayım dedim ama haklısın yani..
yok akrabam değilmiş ne işi varmış kendi ailesine de aynı şekilde yapıor ne işim var ben niye geliorum bende uyuz oldum bu sefer annem bile tepki gösterdi hiç biyere gelmiyor diye kaç kere dedim bizimkiler söyleniyor diye bana kızıyor bu sefer sen aksedersen tabiki söylenirler diyor bu hafta sonu onun arkadaşının düğünü var bende oraya gitmicem gitsin tek başına görsün nedemekmiş hep kendi istedikleri olsun istiyor
Bence inada bindirmeye gerek yok ailelere yansıtılmaması gerek bazı şeylerin o durumda mesela yorgunmuş anne işi varmış de söylemeye haklarıda kalmaz senin kestirip atman gerekir haksız çıkarma ailene karşı nişanlını,eşini her daim eşinle senin aranda kalsın birşeyler derim:112:Hiç sevmem düşünsene annesine dedi ki gelmek istemiyor şöyle böyle hoşuna gidermiydi bende isterim eşimle ben aramda halledeyim ailelere söz söylemek kalmasın bile
ama sımdıden herseyı karsılıklı konusup anlasın..bu hayatı ıkınız paylasacagınız ıcın ılerde uzulen yıne sen olursun Allah gostermesın..
canım biçok kez bu şekilde bahaneler buldum yok işleri yoğun yok uzakta yok şöyle böyle diye diye inan çok daraldım artık tek başıma kaldıramıorum artık yoksa benimde hoşuma gitmio bunları yansıtmayı ama bi kere olsun sırf ben istedim diye yapmadı gelmedi gitmedi buna kızıorum
Düğün stresinizde var bence düğünden sonra halledebilirsiniz sizin kırıldığını üzüldüğünüzü anladığında birazda olsa bu ortamlara girmeye alışacaktır bence ailenizle yakınlığı ilerde normalse düğün ziyaretler o kadarda önemli değil ben gitmiyorum akraba düğünlerine uzak olanlara falan hiç gitmem annemler gider sadece gitmeseniz ne farkeder ki
öylemi diyorsun bende bitirsemmi diye düşünmeye başlamıştım ama bu hafta sonuki düğüne ben gitmicem anlasın tabe anlarsın kot kafaya tabiki zoraki bişey değil ama biyerlere giderken yanımda olsun istiorum sürekli dile getirmiyorumki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?