öküz işte en sonunda tepem atacak !

pukett

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2009
97
3
86
İstanbul
pazar günü nişanlıma bizim köylünün düğünü var gelirmisin dedim tamam dedi akşamında ne zaman geliceksin dedim ben gelmesem olmuyormu illa şartmı gelmem eee dedim gelicem dedin bende anneme söyledim geliceni nasıl kızıyor neden söylüyorsun belki aksilik çıkar gelemem vs vs bende dedim niye heyheyleniyorsunki ne var bunda anneme söylemem neden seni rahatsız ettiki yok işte gelse bile 5-10 dk dururmuş sonra kalkarmış girdikmi birbirimize ama ne zaman bi yerlere çağırsam hep bir bahane üretiyor ama o beni yada ailesi çağırınca aman ayıp olmasın diye gidiyorum peki gelme dedim tamam gelmem dedi çat kapadık o keyiflede ancak 1 saat durabildim düğünde sonra eve geldim bi süre sonra bana mesaj atmış evdemisin diye bende cevap vermedim hala da dönüş yapmadım ondan da ses yok artık napıcamı bilmiyorum annem de sıkılmaya başladı bu durumdan yok nasıl nişanlısınız hiç bize gelmiyor damatmı sevgilinmi belli değil sizce ne yapmalıyım sessizliğimi devam ettiriyimi yoksa ne yapayım otur konuş diye bir örnek vermeyin çok denedim ama olmuyor bi süre gidiyor sonra yine bildiğin öküz oluyor çok kırıldım bu sefer her defasında aileme mahçup düşüyorum düşüncelerinizi bekliyorum kızlar

canım benım zaten kendı sorunun cevabını kendın vermıssın,, konusmaylada olmuyorsa napacaksınkı baska..neyse bır sure bekle bakalım bıraz akısına bırak..ona gore karar ver...

Belki o gün gerçekten önemli bir işi vardı ya da bilemem başka bir durum ama en doğrusu karşısına geçip ciddi bir şekilde konuşmak aksi takdirde erkek sonuçta yanlış olanı görmezden gelip yapmak istediğini yapmaya devam eder

Utanıyor mu acaba?
Yani olabilir, hani tamamen eşin değil, sülaleye girmedi ya, işte birileriyle ahbaplık kuramam falan diye ya da görenlerden çekiniyor olabilir mi?

Utanıyordur bence herkes aynı değil özellikle erkekler daha çekimser kalabiliyor biz bayanlara nazaran biz daha çok ortama adapte olabiliyoruz maşallah 5 aya kadar evleniyorsunuz düğünden sonra yavaş yavaş alışacaktır o zamana kadar zaten hazırlıklar stresler yakın gelip gitmelerde olmayıversin sonrasında eşli olarak katılacaksınız herşeye

evet ciddi bi işi vardı kahvede 101 oynamak gibi, kaç defa konuştum cevaplar hep aynı ya tamam gelirim diyor gelmiyor bi şekilde yada ne işim var tanımıyorum diyor

Utanıyor mu acaba?
Yani olabilir, hani tamamen eşin değil, sülaleye girmedi ya, işte birileriyle ahbaplık kuramam falan diye ya da görenlerden çekiniyor olabilir mi?

o şekilde dese anlarım ama nereye kadar bi yerden başlaması lazım tamam her dakka onlarla olucaz diye bişey yok ama insanlarında içine girmesi lazım hep kendi istediklerini yapıyor

o şekilde dese anlarım ama nereye kadar bi yerden başlaması lazım tamam her dakka onlarla olucaz diye bişey yok ama insanlarında içine girmesi lazım hep kendi istediklerini yapıyor

Haklısın canım..
Ben aradan iyi bişey çıkartayım dedim ama haklısın yani..

yok akrabam değilmiş ne işi varmış kendi ailesine de aynı şekilde yapıor ne işim var ben niye geliorum bende uyuz oldum bu sefer annem bile tepki gösterdi hiç biyere gelmiyor diye kaç kere dedim bizimkiler söyleniyor diye bana kızıyor bu sefer sen aksedersen tabiki söylenirler diyor bu hafta sonu onun arkadaşının düğünü var bende oraya gitmicem gitsin tek başına görsün nedemekmiş hep kendi istedikleri olsun istiyor

Haklısın canım..
Ben aradan iyi bişey çıkartayım dedim ama haklısın yani..

o yüzden kızdım akşam mesaj atmış evdemisin diye cevap vermedim aramadımda bu saat oldu hala konuşmadık bakıyorum çevremdekiler gül gibi beraber gidiyorlar ama ben sürekli bahaneler üretiyorum millete karşı sıkıldım yaaa

Bence inada bindirmeye gerek yok ailelere yansıtılmaması gerek bazı şeylerin o durumda mesela yorgunmuş anne işi varmış de söylemeye haklarıda kalmaz senin kestirip atman gerekir haksız çıkarma ailene karşı nişanlını,eşini her daim eşinle senin aranda kalsın birşeyler derim:112:Hiç sevmem düşünsene annesine dedi ki gelmek istemiyor şöyle böyle hoşuna gidermiydi bende isterim eşimle ben aramda halledeyim ailelere söz söylemek kalmasın bile.Senin canın çiğerin eşin olacak ama ailen için damat sadece sen unutursun ailen unutmaz aileler unutmaz o yüzden sakin davranılmalı

Son düzenleme:
ama sımdıden herseyı karsılıklı konusup anlasın..bu hayatı ıkınız paylasacagınız ıcın ılerde uzulen yıne sen olursun Allah gostermesın..

canım biçok kez bu şekilde bahaneler buldum yok işleri yoğun yok uzakta yok şöyle böyle diye diye inan çok daraldım artık tek başıma kaldıramıorum artık yoksa benimde hoşuma gitmio bunları yansıtmayı ama bi kere olsun sırf ben istedim diye yapmadı gelmedi gitmedi buna kızıorum

Düğün stresinizde var bence düğünden sonra halledebilirsiniz sizin kırıldığını üzüldüğünüzü anladığında birazda olsa bu ortamlara girmeye alışacaktır bence ailenizle yakınlığı ilerde normalse düğün ziyaretler o kadarda önemli değil ben gitmiyorum akraba düğünlerine uzak olanlara falan hiç gitmem annemler gider sadece gitmeseniz ne farkeder ki

öylemi diyorsun bende bitirsemmi diye düşünmeye başlamıştım ama bu hafta sonuki düğüne ben gitmicem anlasın tabe anlarsın kot kafa ya tabiki zoraki bişey değil ama biyerlere giderken yanımda olsun istiorum sürekli dile getirmiyorumki

Bitirmeyimi düşündünüz yapmayın lütfen böyle bir sebepten evlilikten dönülürmü herkesin yapısı aynı değil ki zamanla alışacaktır kötü bir huymu bu inanın bir diğer konuda bir bayan arkadaş evli biriyle sevgilisi aldattığı halde mücadele etmelimiyim diye soruyor öyle düşünüldüğünde sizce bu nasıl bir sorun:112:Gitmek istemiyorsanız gitmeyin tabi ki ama inat inadı çağrıştırır

Son düzenleme:
mesele senınle aynı ortama gelmemesı degıl
verdıgı sozu tutmaması

valla abarticaak bisey goremedim ben.
erkektir sonucta sıkılıyodur yasiti muhabbeti olmayan yere gitmek istemeyebilir.zor duruma dusurmeyin nisanlinizi.siz istermisiniz muhabbetinizin olmadigi sıkılıcaginiz yerlere zorla gitmek saatlerce kalmak.gosteris icin gelmese daha iyi.:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…