öküz işte en sonunda tepem atacak !

Konusmayi denemissin ama sonuc alamamissin..

Utaniyor diyecem ama nereye kadar ?? Biryerden baslamasi gerekiyor sonucta , Sevgilin degil ! Damat sifatiyla sizin eve ailenin icine rahat bir sekilde girip cikabilir ....

Utanmayla alakasj yok , Senin yerinde olsam onun sana yaptigi gibi yapardim ... bende ailesine deger vermez gitmezdim.. belki boylelikle yaptigini anlardi...

Ilerde evli oldugunuzdada boyle olursa cok basin agirir..... kahveye gidecegine bir saat senle gelse . Hem senin gonlun olur hem ailenin .. yaptigi hic hos degil, saygisizlik bence!!
Konusmayi deneme.. onun yaptigi gibi yap!!

evet aslına bakılırsa daha kötü durumda olanlar var ben çok fevri danranabiliorum ama kızıyorumda neden yanımda olmak istemior diye yada neden olamıyor diye neden benim dediklerim olmuyor diye :26:

mesele senınle aynı ortama gelmemesı degıl
verdıgı sozu tutmaması

aynen öyle sürekli yapıor bunu yılbaşında bize gelcekti bazılar önem vermez ama benim ailem önem verio ya gelsin ğrasın yada arasın ertesi gün annemin doğum günüydü özellikle vurguladım akşamında tamam dedi ama sabahında yapmadı hep böyle

evet aslına bakılırsa daha kötü durumda olanlar var ben çok fevri danranabiliorum ama kızıyorumda neden yanımda olmak istemior diye yada neden olamıyor diye neden benim dediklerim olmuyor diye :26:

Sinirliyken karar vermeyin derim sakinleşin sevginizin diğer yanlarınıda görün hayatınız evliliğiniz sadece düğün ziyaretlerindenmi ibaret olacak sizin yanınızda olmak istemesi sizinle düğüne gelmek için can atması gerek anlamına gelmez

canım haklısın tabikide bundanda kaynaklanıyor olabilir ama ben varım yanında hee gelsin yarım saat bi saat neyse otursun sonra bana işaret etsin bazen bizler istemesekte bi takım şeyleri yapmak zorunda kalıyoruz yalnışmıyım

dogrusun tamamda ayrilmak felan bunun yuzunden sakin diyim tabi diger huylarini bilemem ama

bende diorum bi yerden başlamak lazım her dakka onlarla iç içe olacağız diye bişey yok ama ben seninle geliorsam sende gel ne var yani neden herkesin nişanlısı dibindeyken ben sürekli bahaneler buluyıorum millet farklı düşünmesin die aile ister giderim o ister giderim ama bana aileme gelince o isterse olur ama genelde olmuyor cidden bu olay sıktı beni her defasında aynı hareketler ne işim var napıcaksınız beni gelmesem olmazmı ama bende aynısını yapıcam bu hafta sonu onunla düğüne gitmicem çok yüz verdim anlaşılan çok üstüne düşüyorum biraz anlasın istiorum bu sefer ciddi ciddi kırıldığımı ondan dolayı bugün yarın ararsa açmıyayım diorum

dogrusun tamamda ayrilmak felan bunun yuzunden sakin diyim tabi diger huylarini bilemem ama

şimdilik sesimi çıkarmayı düşünmüyorum kırıldığımı anlasın her defasında tamam boşver eyip geçiştiriyordum ama artık demek istemiorum bak saat kaç oldu oralı bile değil insan derki bi bakim naptı ne etti akşamdan beri sesi çıkmıyor :103:

bence hani sormussunuz ya gelicekmisin diye o da evet demis.
hani boyle birkac kere sorun bak eminmisin felan millete mahcup olmayayim gibisinden.
bide gidin yuzune dyin yani bak beni kirdin bi zahmet duzelt bu yaptigini direk soyleyin yuzune ne yapmasini istiyosaniz.sizin yaptiginiz ve nisanlinizin hoslanmadigi seyleri yapin anlasin biraz

bikaç kişinin yazdıklarını okudum canım utanıyordur demişler ama bunun utanmayla alakası yok.. bu senin ailene wermiş olduğu değeri gösteriyor bana göre. şimdi gelmiyorsa ewlenince de ben gelmeyim sen git diyebilir o zaman da ailenin gözünden düşecektir... hani yawaş yawaş ailenin içine girmesi lazım.. arada onu ewe çağır sizle otursun falan.. ya da annem çağrıyor de.. sen de çağırabilirsin yani bunda anormal bi durum yok..

bunu niye söylüyorum ailenle içiçe oldukça yakınlık gördükçe belki alışır ortama ne bilim..

ben nişanlımla bizim akraba düğünleri olsun aile kahwaltıları olsun hep gelir... itiraz etmez.. aynı şekilde ben de onun akrabalarına giderim.. hem o hemö de ben her şekilde çok çabuk adapte oluyoruz...

bilemiyorum eğer böle yapıyorsa seninkji ewlenince de bunu sürdürebilir. ama ayrılmayı düşünme tabikii düzeltmeye çalış..

sen de onun sana yaptığınıyapabilirsin düğünleri dernekleri olursa gitme madem konuşmayla olmuyor.. niye gelmiyorsun derse de sen geliyor musunki ben geleyim dersin.... cezalandır onu...

aslında kayınvalidene de söyleyebilirsin bu benle hiç bi yere gelmiyor ben çok üzülüyorum ve aileme mahçup oluyorum bi de sen konuş de belki annesi konuşursa düzelir..

kız soruyorumya bidaha bidaha söylüyorum bak yarın bana yok bilmem şöyle böyle deme gelmiceksende umut verme yok yok konuştukya gelicem diyo ama gelmiyor üstüne basa basa sölüorum anneme söledim kaçta geliceksin dedim zamanda neden söylüyorsun diyor birde arabayı arkadaşa verdim onu bekliyorum diyor dedim bari yalan söyleme gelmek istemiorum de arabayı bilmem kime verdim deme sen biliyorsun dünden beri sölüyorum sana verme hadi verdin sölersin bak şu saatte işim var diye offff iyice daraldım heee

en buyuk derdin bu olsunnnn bosver aman ya

canım çok güzel düşüncelerini aksetmişsin anneminde kaç kere çağırdığını gelmediğin için kırıldığını arada gel hatta bizimkiler kalabilirde istediği zaman diyor ama yok yorgunmuş yok utanıyormuş yok sıkılıyormuş hep bişey çıkartıyor aynen dediğin gibi evlenincede ya tek gidicem yada hiç gidemicem bak ne güzel senin nişanlın ayak uyduryor neden aileye karşı mahçup düşme diye ama benimki kendi isteklerini kendi keyfini düşünüyor başka bişey düşünmüyor hep ben toparlarım zaten dağılanları buna güveniyor nasılsa ben gitmesemde bu kız bişekilde toparlıyor diyor :44:

her zaman bu şekilde oldum seviyorum aşığım aman boşver takılma böyle şeylere diye diye hep onun istediklerini yaptım benim istediklerim çok çok nadir gerçekleşir

her zaman bu şekilde oldum seviyorum aşığım aman boşver takılma böyle şeylere diye diye hep onun istediklerini yaptım benim istediklerim çok çok nadir gerçekleşir

Bakın eğer olay bununda sınırlı değilse ki bu yorumunuzdan fazlası da var olduğunu çıkardım o zaman karşınıza alıp ciddi bir şekilde konuşmalısınız

ewlendiğinde sadece ailene karşı mahçup düşmezsin.. akrabanın düğünü olduğunda yine gtmeniz gerekirken o gelmezse ve sen git sadece derse o zaman da akrabaların "kocan nerde o neden gelmiyor" diye sorarlar ve her gittiğin de akrabaların soracak ve gerçekten insan zor durumda kalıyor.. benim ablamın eşi bizim ailede hiçbir ortama girmez hep kendi akrabalrına falan gider ablamda mecbren gider ama o hiç gelmez.. hatta benim düğünüme bile gelmeyi düşünmüyor adam bırakmış o ortamları koca bi saçmalık yani ablam her ortama yalnız girer o yüzden kocası war ama yok gibi...

artık akrabalarda sorsa ytalan söylemiyor gelmek istemedi diyor gerçeği söylüyor..

seninkide inş böyle olmaz canım düzelmesi lazım.. ben böyle bi adam istemiyorum beni yalnız bırakıcaksan ben de bundan sonra senin istediğin ortamlara girmem de... kendine çeki düzen wersin böyle alışmasın canım.. sonra ewine de kmseyi istemiyorlar....

bu huyundan vazgecırmeden evlenmeyın bence sonra cok sıkıntı cekersınız

Bakın eğer olay bununda sınırlı değilse ki bu yorumunuzdan fazlası da var olduğunu çıkardım o zaman karşınıza alıp ciddi bir şekilde konuşmalısınız

sürekli yaptığımız şey ciddi ciddi konuşmak o anlık tamam olur der ama sonrası olmaz pazar akşamından beri hiç konuşmadık o da aramadı bende aramadım

yok yakın akrabam evlense gelirmiş ben artık onada inanmıyorum o akşamdan beri görüşmüyoruz bilmiyorum artık ne olacak diye herhalde biter bu gidişle o yanaşmıyor ben yanaşmıyorum aramaya, aynen canım o da diyor bize çok gelen giden olmasın diye iyice zıvanadan çıktık galiba :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…