bu huyundan vazgecırmeden evlenmeyın bence sonra cok sıkıntı cekersınız
yok yakın akrabam evlense gelirmiş ben artık onada inanmıyorum o akşamdan beri görüşmüyoruz bilmiyorum artık ne olacak diye herhalde biter bu gidişle o yanaşmıyor ben yanaşmıyorum aramaya, aynen canım o da diyor bize çok gelen giden olmasın diye iyice zıvanadan çıktık galiba :26:
aaa hadi yaaaa şimdiden kimse gelmesin diyorsa hiç kimseyi ewe istemez... ailene bvile oturmaya gtmez hatta gelmelerini de istemez gibi...
çok enteresan nişanlın canım yaaa... böylşe bi kocayla zamanla kendini yalnız hissedersin... ewlenmek demek bişeyler paylaşmak demek her yere beraber gitmek gerekiyor... çok tuhaf yaaa depresyonda mı acaba?? yalnızlığı mı sewiyor desem kahweye de gidiyor adam çok ilginç yaaa... çok da zor bi durum ayrıca
aslında arasan sorsan sen "ne yapmaya çalışıyorsun, neden aramıyorsun kırıldığımın farkında değil misin?? hep böyle mi olacak? neden beni düşünmüyorsun, beni her yerde mahçup ediyorsun.. kendimi çok yalnız hissediyorsum sayende... sorunun ne? eper hep böyle olacaksa şimdiden söyle çünkü ben böyle bi insanla hayatımı sürdüremem.. sewgilim war mı yok mu belli değil.. bunun üstüne de düzeltmeye çalışan hep ben oluyorum hiç çaba göstermiyorsun ve beni çok yoruyorsun artık... aileme bile cevap weremiyorum.. herkes seni soruyor ama yeter artık ya kendine çeki düzen werirsin ya da hiç dewam etmeyelim artık.. benim de duygularım war sen böyle yaptıkça ben çok üzülüyorum..." gibi şeyler söyle canım.. aramıyorsa arayıp konuşacaksın.. çok odunmuş işin çok zor...
sürekli yaptığımız şey ciddi ciddi konuşmak o anlık tamam olur der ama sonrası olmaz pazar akşamından beri hiç konuşmadık o da aramadı bende aramadım
Valla canım inan şuan şunu diyemiyorum ''aaa bak bunu demedim dur bide bunu diyeyim'' yok ailem gelir istediği kadar kalabilirmiş oda gerekirse gidermiş ama başkaları sürekli sürekli gelmesin diyor bilmiyorum ki ne yapmaya çalışıyor depresyonda desem onuda bilmiyorum kolay kolay bişeyini anlatmaz o söylediklerinin hepsini söyledim evet hemde fazlasıyla odun verdiği cevaplar standart takılcak bişey yok sen kendi kendine yapıyorsun niye ben problem yapmıyorum sen yapıyorsun bazen diyorum istemiyor galiba ozaman niye nişanlandı sadece sırf evleneyim evim olsun diyemi açıkcası bu şekilde düşünmeye başladım aramasın bakalım ne olcak her defasında ben arıyorum ben sitem ediyorum artık bıraktım ne olucaksa hep beraber görücez çok yoruldum sürekli aynı konuşmaları yapmaktan biraz değişiyor sonra tekrar başa sarıyorkafam o kadar doluki ne olacak ne bitecek diye düşünüyorum artık
Ama konuşamayarak uzaklaşmayın sonra canım bence şuan için konuşun düğün arefesinde gerginsinizde zaten stresli günler anlamakta istemiyordur stresinden nişanlın benim fikrim tabiki yaşayan sensin en iyi sen anlarsın karekterini durumunu[/Q
bende bu şekilde olmasını istemiyorum ama sürekli toplayan tarafın ben olmaktan sıkıldım yoruldum hep istiyorki ben uğraşayım o bişey yapmasın onu ailesi çevresi hep el üstünde tutmuş hep onun dediklerini yapmışlar ondan alışmış ama artık dur demenin vakti geldi bu şekilde sürmez
sen zaten her şeyi yapmışsın canımm eğer seni kaybetmek istemiyorsa arar.. yoksa asen de arama bakalım ne zman aklına geleceksin merak ettim bende...
böyle biri insanı çok yorar.. mutsuz eder.. Allah yardımcın olsun canım... :/
hayırlısı olsun tabıkı ama sen herseyden onemlısın bunu unutma bır ınsanı sevmen herseyden vazgecmen anlamına gelmez once kendını dusunvalla canım herhalde yavaş yavaş sona geliyoruz öyle gözüküyor
hayırlısı olsun tabıkı ama sen herseyden onemlısın bunu unutma bır ınsanı sevmen herseyden vazgecmen anlamına gelmez once kendını dusun
pazar günü nişanlıma bizim köylünün düğünü var gelirmisin dedim tamam dedi akşamında ne zaman geliceksin dedim ben gelmesem olmuyormu illa şartmı gelmem eee dedim gelicem dedin bende anneme söyledim geliceni nasıl kızıyor neden söylüyorsun belki aksilik çıkar gelemem vs vs bende dedim niye heyheyleniyorsunki ne var bunda anneme söylemem neden seni rahatsız ettiki yok işte gelse bile 5-10 dk dururmuş sonra kalkarmış girdikmi birbirimize ama ne zaman bi yerlere çağırsam hep bir bahane üretiyor ama o beni yada ailesi çağırınca aman ayıp olmasın diye gidiyorum peki gelme dedim tamam gelmem dedi çat kapadık o keyiflede ancak 1 saat durabildim düğünde sonra eve geldim bi süre sonra bana mesaj atmış evdemisin diye bende cevap vermedim hala da dönüş yapmadım ondan da ses yok artık napıcamı bilmiyorum annem de sıkılmaya başladı bu durumdan yok nasıl nişanlısınız hiç bize gelmiyor damatmı sevgilinmi belli değil sizce ne yapmalıyım sessizliğimi devam ettiriyimi yoksa ne yapayım otur konuş diye bir örnek vermeyin çok denedim ama olmuyor bi süre gidiyor sonra yine bildiğin öküz oluyor çok kırıldım bu sefer her defasında aileme mahçup düşüyorum düşüncelerinizi bekliyorum kızlar
yani bilmiyorum ama ben de gitmezdim.öyle damat gösterir gibi her yere götürülmek hiç hoşuma gitmezdi.hem de köye yakın olsa neyse de
evet ciddi bi işi vardı kahvede 101 oynamak gibi, kaç defa konuştum cevaplar hep aynı ya tamam gelirim diyor gelmiyor bi şekilde yada ne işim var tanımıyorum diyor
bu kadar mı benzer olur ya pes :) aynı benim nişanlım işte! Nişanlanalı 3 ay falan oldu istemeye geldikleri gün geldi bize daha da gelmedi. Annem çok takılmıyor şaka yollu nerde yemeğe gelsin falan diyor, denk gelmiyor bir türlü işi oluyor, gelmiyor. Ama gerçekten çok sinir bozucu bir durum. Kahveye 101 oynamaya gidelim mi dese arkadaşları koşarak gider arkadaşlar çok ısrar etti kıramadım der ama bn bir yere gitmek isteyeyim ya da annem darılıyor artık bize gel desem binbir türlü şey üretir. ama kıyamıyorum da ona. o kadar sıkılgan ki, napıcam yanlarında ne konuşacm utanırım diyor bana, ki biliyorum gerçekten anlıyorum onu hak da veriyorum ama bu durumları aşması aileme alışması için bir yerden başlaması gerekiyor. Bu işler biraz isteğe değil zorunluluğa bakıyor bir yerden sonra.
Bence ayrılmayı düşünme, böyle şeylerden ayrılınır mı hiç. Sana değer vermediğinden ya da sevmediğinden yapmıyordur. Biz kadınlar çabuk adapte olabiliyoruz ama onlarında bizim gibi olduklarını düşünerek haraket edemeyiz. Zıtlaşırsan o da inadına gelmek istemeyecektir, ben yaptım onu. küstüm aramadım mesaj atmadım 2 hafta boyunca. ama hiç birşey olmadı :) şimdi başka bir taktik deniycem: tatlı dil !çok ısrar etmek sıkıyor onları gerçekten onu anladım
heryere esını tasıyamazsın ama esınle gıdılecek yerlerde var hıc bır ortama gırmemek olmaz oyle bıraz bekle bakalım aklı basına gelsınaynen öyle canım hakkımızda hayırlısı böyle olmasaydı daha iyi olurdu ama napalım kısmetimizde ne varsa onu yaşıcaz ötesi önemli değil, kendimi sıkmamaya çalışıyorum şuan için yapacak bişey yok bekliyorum sadece :106:
heryere esını tasıyamazsın ama esınle gıdılecek yerlerde var hıc bır ortama gırmemek olmaz oyle bıraz bekle bakalım aklı basına gelsın
aılenın soyledıklerını her zaman dıkkate al bazen cok abarttıklarını dusunsekte aılemız hıcbırzaman kotu bırsey soylemez bızeinanki heryere çağırmıyorum biliyorum daraldığını sıkıldığını çok nadir çağırıyorum ama o da gelmeyince bende aıvanadan çıkıyorum annem bile takmış durumda nasıl damat insan arada gelir ne bilim arar hiç bişey anlamıyoruz bu durumda diyor ister istemez bu da geriyor seni ailen bile bu şekilde bakıyorsa olaya, aynen canım bekliyorum rüyamı bile kötü gördüm artık olayın etkisindenmi nedir bilemedim ayrılmışız karar almışız ayy sabah uyandım ki yüzüm asık telefona baktım tık yok aha dedim adam boşadı beni :18:
inanki heryere çağırmıyorum biliyorum daraldığını sıkıldığını çok nadir çağırıyorum ama o da gelmeyince bende aıvanadan çıkıyorum annem bile takmış durumda nasıl damat insan arada gelir ne bilim arar hiç bişey anlamıyoruz bu durumda diyor ister istemez bu da geriyor seni ailen bile bu şekilde bakıyorsa olaya, aynen canım bekliyorum rüyamı bile kötü gördüm artık olayın etkisindenmi nedir bilemedim ayrılmışız karar almışız ayy sabah uyandım ki yüzüm asık telefona baktım tık yok aha dedim adam boşadı beni :18:
Yol yakınken iyi düşün.Evlendikten sonrada heryere yalnız gideceksen evlenmenin ne anlamı var o zaman.Bide şimdi nişanlısınız pek dikkat çekmez ama evlendikten sonra heryere yalnız gitmen seni dahada zor durumda bırakır.
aılenın soyledıklerını her zaman dıkkate al bazen cok abarttıklarını dusunsekte aılemız hıcbırzaman kotu bırsey soylemez bıze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?