Öküz kocam

yucaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
16
4
86
İstanbul
Iyi geceler kk kadınları.ilk kez burada konu aciyorum eski uyeyim siteyi sürekli takip ediyorum ama konu açmak bu güne kismetmis. Hemen konuya geçiyorum şuanda çok sinirliyim yarın kızım doğum günü bizde evde kutlayacağız. Kv ler başka bir ilde yaşıyorlar doğum günü icin geldiler. annem bize 1 saat uzakta bir şehirde yaşıyor bu gün oda geldi. Yarında diğer misafirle gelecekler. Bu gun eşim ise gitti ve bana msj attı kardeşi yarın gece bizde kalacakmış oğluyla (görümceyle aynı sehirdeyiz 30 dk mesafe ve arabaları var. Yarın ablam ve halam ve kızı da gelecekler ve onlarında kalma ihtimali var. Bende eşime dedim ki neden bana sormadın ben okadar insanı nerede yatıracağım nereden baksan 8 kişi 4 de biz 12 kişi sarayda yaşamıyoruz sonuçta. Tabi benim öküz (Kusura bakmayin) seninkiler kaç kere kaldi nenim kardeşim 2 kere kaldi onlar için sen bana sordun mu demeye başladı bende çok sinirlendim ve kapattım teli. Allah aşkına siz söyleyin haksızmıyım? Daha öncede bu tarz durumlar çok yaşandı aramızda eşim ailesine aşırı düşkün 6 yıllık evliliğimiz de ailesi yüzünden çok kavga ettik , çok boşanma aşamasına geldik.

Bizim de evde senin ailen benim Kardeşim lafları döner ve bu yüzden çok tartışılır.

Yani öküzlük hamurda var

Ben emrivaki sevmem bir şey olursa önceden haberim olmalı. Onun dışında sığılir bir şekilde. Bizim ev ufacık 80 M2 on kişi kaldığımızi bilirim. Senin benim konusuna girmeden önceden haberim olsa iyi olurdu diye konuya girseniz daha iyi olur. Kalınabilir bence. Kardeşi sonuçta. Abartı var.

Kardeşini arabası var ve evleri e bize yakın sayilir yarim saatlik mesafe ama haman ve ablamın arabası yo ve geç olursa belki gidemezler diye kalabilirler dedim

Ayrıca sorun kalması yâda kalmaması değil usulen bir sorması gerekmez iydi. Canim kardeşim kalmak istiyor ne dersin diye

Bende öyle dedim zaten usulen bir sorsaydı ne dersin diye aba başladı senin ablan kaç kere kaldi benim kardeşinim 2. Kalmak işleyişi sen bana sordun mu onlar kalabilir mi diye ben herşeyi sana mi soracağım demeye

Birkereliğine idare edeceksiniz mecbur.Daha sonra siz de eşiniz de sorarsınız birbirinize.Demek ki siz de sormuyorsunuz eşinize.

Bende öyle dedim zaten usulen bir sorsaydı ne dersin diye aba başladı senin ablan kaç kere kaldi benim kardeşinim 2. Kalmak işleyişi sen bana sordun mu onlar kalabilir mi diye ben herşeyi sana mi soracağım demeye
Siz eşinize sordunuz mu ablanızın halanızın kızının gelip kalabileceklerini. Eşiniz haklı ev yakında olsa fark etmez 11 kişi sığıyor da 1 kişi mi sığamıyor.

Canım kardeşiymiş ve durduk yere değil Doğum günü için toplanıyorlar
Başka yerden uzaktan birisinin kalma ihtimali olsa elbette sormalı
Ama kardeşim de kalsınmı? Gibi bir soru zaten sorulmamalı
Çok yanlış düşünüyorsun bence

Ayrıca sorun kalması yâda kalmaması değil usulen bir sorması gerekmez iydi. Canim kardeşim kalmak istiyor ne dersin diye

Bence kardesler icin öyle bir izin almaya gerek olmamali. Biz bir dügünde sanirim 10 kiz bir odada yatmistik. Gerci sabaha kadar gülmekten nerdeyse uyumadik. Ama yabanci arada yoksa yer yatakta idare edilebilir. Böyle seyler icin lirmayin birbirinizi

İyi de bir düşünün bakalım ev ikinizin, siz kalacaklar için eşinize kalabilirler mi diye sormuyorsunuz ama onun sormasını bekliyorsunuz. Elbette haksız oluyorsunuz

Kardeşinin evi uzak olsaydı geri dönemiysek olsaydı bende kalmasınlar demezdim zaten. Ben kalma ihtimalleri olabilir dedim kalacaklar demedim.bende insan biraz düşünür annem babam var benum annem var. esin bu kadar insanı nerede yatıracak diye. Yada kardeşi düşünür kalacak yer var mı diye

Eminim sizde sormamışsınızdır eşinize.şahsen ben sormuyorum ailemden biri gelince gelebilir mi kalabilir mi diye.ne münasebet yani izin alamam bunun için.aynı şekilde onun ailesinden biri kalmak istersede asla sorun etmem.edilmemeli.siz haksızsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…