Öküz kocam

bence eşinizin size sorup sormaması değil asıl sorun görümcenizin 30 dk. mesafedeyken okadar kişiyle birlikte sizde kalmak istemesi bu bana tuhaf geldi ben olsam gidip rahat rahat evimde yatarım
O görümce büyük ihtimal abla hala ve kızı kalıyorsa bende kalmalıyım mantığıyla hareket ediyor
O kadar kalabalıkta kalmak istemesinin başka hiçbir açıklaması yok

Kesinlikle kizmakta haklisin amaç ne yani gorumcelik yapcak illa biraz amiyane olck ama atin var araban var azcik mesafede kalmanın anlamı ne kii zaten ev de yatili misafir var giciklina yapar gibi

Takılcak bi durum yok abartmışsınız. Açarsınız bi yer yatağı sıralanıp yatarlar. Biz babaannemlerde öyle yapardık.

Eşimin ablası çok defa kaldı bizde. Kardeşim ve eşi sadece 1 defa kaldılar ve eşim bana bunun lafını yapıcak olsaydı bana sormadın fikrimi almadın diye çok bozulurdum bozardım da.. Olmuycak şeylerden mesele çıkarmayın doğum günü de rezil olmasın..

O görümce büyük ihtimal abla hala ve kızı kalıyorsa bende kalmalıyım mantığıyla hareket ediyor
kadının annesi uzaktan geliyormuş acaba annesini daha fazla görmek için kalmak istiyo olabilir mi.. Neden hep ters düşünüyosunuz? Kimse o hengamede rahat edemez keyfinden kalmıyodur yani.

Bencede olmasa keske
Aynı görümce den bendede var aynı kocada nefret ediyorum aynı sehri bırak yürüme mesafesi var aramızda ogluyla çıkar çıkar gelir yeri gelir aynı böyle misafiim olduğunda a gelir zaten hiç hazetmedigim için kendisinden

kesinlikle yoksa 30 dk mesafede kalmasının hiç bir mantığı yok

Biri sormuş kızım 3 yaşına giriyor.Acikcasi bende böyle parti havasında bir doğum gu ü yapma taraftarı degilim ama eşim ve ailesi çok hevesliler kv ler 12 saatlik yoldan geldiler doğum günü icin bencede gereği yok. Evimde yer yatağın yok memursz ikimizde çok eşyamız kalabalık misafir ağırlayacak kadar yastigimiz yorganımız yok yani.

İşte ben doğum günü kutlamadım.niye kendini yıpratıyorsun

Kaldi ki kv ler 20 gün önce tekrar gelmişlerdi doğum günü icin yine geldiler.annesi zaten bir kaç gün sonra kızına gidecek orada da daha fazla vakit geçirebilirler çok istiyorlarsa.ayrica normal günde kalmak istemesine bir şey demem ama bu çurcunanin içinde kalmak istemesi bana düşüncesizlik gibi geliyor evleri e yakın yarim saat 20 dk. Annem bile geldi dedi kızım senin misafir var evin kalabalık ben 1 gece kalıp doğum gününden sonra gideceğim.

30 dakikalık bir mesafeye gitsem kimin evi olursa olsun kalmayı kendim istemem. Başka birinin evinde kalmak rahatımı bozar. Dönülmeyecek bir yol olsa tamam da 30 dakika nedir ki İstanbul’da yaşayan biri olarak bir yerden bir yere giderken bir saat yol çekiyoruz. Kaldı ki şehir dışından gelen misafirlerin konaklayacağını düşünerek anlayışlı davranılmalı ev sahibi ısrar etse bile kalınmamalı diye düşünüyorum. Ancak Senin annen benim babam kavgasına girilmesi çok anlamsız bir kısır döngüdür, eşler arasındaki en anlamsız kavga sebebidir bence, bir sonuca varılamaz. karı koca bir aile değilmişte herkes anne baba evindeki aileyi benimsemiş, eşler aile olamamış da birbirine dış kapının mandalı gibi davranıyor bu mantıkla.

kadının annesi uzaktan geliyormuş acaba annesini daha fazla görmek için kalmak istiyo olabilir mi.. Neden hep ters düşünüyosunuz? Kimse o hengamede rahat edemez keyfinden kalmıyodur yani.
Ters düşünmedim aslında
Hatta abla hala da aynı şehirdeyse ve kalacaksa o da kalabilir
Ama annesini görmek için olduğuna da inanmam
Zaten yakınlarda gelip kalmışlar birer hafta bu seferde öyle olacakmış

Bende aynen sizin gibi dusunuyorum ve beni En çok kıran şeyde bu oldu zaten ama eşim hep böyle her kavgada senin annen benim annem senim akraban benim akraban sanki biz iki ayrı tarafız bir olamamışız. Seninkiler kalmasın ozaman benim kardeşim kalacak demek çok kırıcı bence ki be n kalmasın da demedim kalma ihtimali var benimkilerin bu kadar insan nerede yatacak dedim. Eşim de benim kardeşim diye başladı saydırmaya burada Eşim e hak veren arkadaşlara soruyorum senin ailen kalmasın ozaman benim kardeşim kalacak deseydi eşiniz tamam hayatım mi derdiniz esinize

Huzurunuzu bozmaya ne gerek var yabancı değiller sonuçta ayrıca evinizi biliyorlar herkese yatak ayarlamaya çalışın takmayın bu kadar sonuçta sizinle yatacak değiller ya hem ne güzel kalabalık doğumgünü ne kadar mutlu olcak çocuk bütün ailesi yanında güzel seyler düşünün musmutlu yıllar

Kimse gelip kalmasa en guzeliydi tabi.esinize kullandiginiz hitap şekli hoş değil.

Ne yasamissaniz yaşayın , sizinkiler kalabiliyorsunuz onlarda kalabilir.
Ha bir saat ha yarım saat uzaklık , aynı şey.
Bir gün herkes herkesi idare etmeli.
Bu yüzden huzursuzluk çıkması ne yazık.
Görmeye bile tahammül edemiyor olabilirsiniz , yinede idare etmelisiniz..
..
Söylemeden geçemeyeceğim , en saçma bulduğum konudur, büyüklerin toplanıp minik bir çocuğun doğum gününü kutlaması.
Çocukların arkadaşları çağrılır , eğlence yapılacaksa bu şekilde olmalı.

Senin verdiğin tepkiyi ben eşime versem daha beter tepki gösterir ki bence yine eşiniz haklı. Ortada bir durum var herkes gelip kalıyor ama 1 görümcenize yer yok çok saçma 1 gün idare edemiyorsanız o lafları hakediyorsunuz kusura bakmayın.

Ayrıca sordum cevap alamadım eşinize ablanız ve kuzeniniz sizde kalacağını söylediniz mi? Soylediyseniz eğer eşiniz size ne tepki verdi? Lütfen cevap verin bekliyorum.

Eğer eşinizin dediği gibi bundan önce sizin aileniz sizde kalırken eşinize sormadıysanız uygun muyuz diye haksızsınız.
Mesela ablanız ve halanızın sizde kalma ihtimali varmış;eşinize dediniz mi uygun muyuz diye ?
Eğer siz bunu yapmıyorsanız eşinizden bekleyemezsiniz.

Kardeşini arabası var ve evleri e bize yakın sayilir yarim saatlik mesafe ama haman ve ablamın arabası yo ve geç olursa belki gidemezler diye kalabilirler dedim
Ablan ve halanda ayni sehirdemi oturuyor farkli sehirdemi

Daha öncede bu tarz durumlar çok yaşandı aramızda eşim ailesine aşırı düşkün 6 yıllık evliliğimiz de ailesi yüzünden çok kavga ettik , çok boşanma aşamasına geldik.

burda konu sahibi haksız olabilir ama kilit nokta şurası. birikmişlik var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…