Olay topiğin kralı bende..KK bayanlarının kaynaşma yeri.. Hadi gelin

• Konu Sahibi Konu Sahibi Juliet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende bel fıtıgı var canım oyuzden agrıyo...
yıne tutuldu belım..bu hafta kardesım amelıyat oldu cok ayakta durdum ondan galıba..
evet bugun deprem oldu..saoıl canım allah bıdaha hıc bıyere yasatmasın

Rabbim Şifa versin bu mübarek akşamın yüzü suyu hürmetine..
Dermansız dert vermesin kimseciklere..

Rabbim Şifa versin bu mübarek akşamın yüzü suyu hürmetine..
Dermansız dert vermesin kimseciklere..

amın canım allah razı olsun ya...
sıfasız hastalık dermansız dert vermesın
sen ıyımısın doktora gtcektın kendını ıyı hısetmıyodun

erinona hoşgeldinnn

valla hiç yanımda erkek varken hesap ödeme gibi bi alışkanlığım yok..

bende hıc odemedım ama kendımı tuhaf hıssedıyorum bazen...hemde baya bı:kedi:

bencede o kadar doğal bişey ki yapması gereken o..Hesap ödemeyle erkeği bagdaştırmışım yanlış düşünüyorum farkındyaımm yanii
kaydirigubbakcemile3

bencede o kadar doğal bişey ki yapması gereken o..Hesap ödemeyle erkeği bagdaştırmışım yanlış düşünüyorum farkındyaımm yanii
kaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktanbende erkegın yanında yakıtıramıyorum kıza hesap odemeyı..tabı bazı durumlarda kısıye gore yapılabılır ama ben daha odemddım..
mesela bazen gurupca gıdıyor bıyrlere herkez ya esıyle ya sevgılısyle hesap gelıce ya o alıyo ya oburu ben kalıyorum..ama odetmezler zaten..bende ben odıyım dıyemıyorum...erkege ole bıse solemekten cekınıyorum ..
sevdıgım varkende hıc odemedım...ztaen onunlayken hıc odemem..adetım degıl senın gıbı..ona yakıısrkaydirigubbakcemile5

bn bu konuda rahatsız olan çok arkadaş tanıyorum hesabı kız arkadaşına ödeten valla..
Neyse canımmkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Ramazan gelmeden bende ingilizce + aö için kurs bakıyorum bende bu saatte çalışmıycağım bare eğitimime devam edeyim

neyse odeyen odesın dımı:)))

bende ıstıyorum ıngılızce kursu sıf vakıt gecsın bıradza konusabılıyım dıye...ama ben kısa ınsallah ıstıyom...
devam et canım ıhmal etme...okuyabıldıgın kadar oku...

ben artık oturamıyorum cok batıyo belım musadenızle cıkıyorum ...cok opuyorum...allah dualrımıız kabul etsın ınsallah ıyı gecelr

güle güle canım senin de tüm dualarını kabul eylesinn
Görüşürrüüzz.Hoşçakall

Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz mübarek olsun..

günaydın kızlar hayırşı haftalar hepinize

Günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..bende herkeze güzel bi hafta diliyorumm

canlarım günaydın 1 haftalık tatilin ardından yine aranızdayım nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…