Olay topiğin kralı bende..KK bayanlarının kaynaşma yeri.. Hadi gelin

• Konu Sahibi Konu Sahibi Juliet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yoncagülümmmmmmmmmmmm hoşgeldinn guzummm
Neredeydin gız??

yeni gördümm gız pardonnn,dinlendiysen sorun yok zaten tatil adamı daha çk yoruyorr en iyisini yapmışın guzummmmmmm

hoş buldum canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
annemle ilgilendim evdeydim canım ama dinlendim yani zemuszemus
sen neler yapıyorsun nasılsın Şeniz

tatilin iyisi kötüsü olmaz dimi.kaydirigubbakcemile3
ben iyiyim canım herzamanki gibi işte.
ev-iş arasında mekik dokuyoruz.:çok üzgünüm:

Slm kılzlar sizleri meti üzerine alacakaranlığı izledim güzelmiş yalnız filmin devamı varmı

yoncagülümmmmmmmmmmmm hoşgeldinn guzummm
Neredeydin gız??
hoş buldum canım Şeniz
nasılsın kaydirigubbakcemile2
yeni gördümm gız pardonnn,dinlendiysen sorun yok zaten tatil adamı daha çk yoruyorr en iyisini yapmışın guzummmmmmm
zemuszemuszemuszemuszemuszemus
tatilin iyisi kötüsü olmaz dimi.kaydirigubbakcemile3
ben iyiyim canım herzamanki gibi işte.
ev-iş arasında mekik dokuyoruz.:çok üzgünüm:
evet canım buda bizim kaderimiz Rabbimize şükürki sağlığımız huzurumuz yerinde Şeniz
Slm kılzlar sizleri meti üzerine alacakaranlığı izledim güzelmiş yalnız filmin devamı varmı
:1no2:hoş geldin canımŞeniz

kızlar geçmiş kandiliniz kutlu olsunn yazamadım ogünn
rabbimm gönlünüzden ne geçmişse kabul etsin

selamlar kızlarrr 1 hafta sonunda ben geldimmmm kimsecikler yokmu acep:)

bn burdayım hoşgeldin duygucummm

Hoşbulduk canım nasılsın iyimisin?Benim bilgisayarım bozuk olduğu için başka bir yerden bakayım dedim biraz sizlere tekrar yazamasam sonra görüşürüz canım öpüyorum seni çokopuyorumnanaktan

Aşkummmmm kankamm nerdesinnnnnnnlmaz:

kankam valla süperim görümcelerimle konuşuomm bütün içimi döktüm rahatladım darısı başına artık ben kıskanma işini bıraktım o beni kıskanıo

Walla bende bıraktımmm.Anca kendim üzülüyorumm.
Zaten benimkinde kıskanma olayı vardıııkaydirigubbakcemile3
Kaç görümcen var

Walla bende bıraktımmm.Anca kendim üzülüyorumm.
Zaten benimkinde kıskanma olayı vardıııkaydirigubbakcemile3
Kaç görümcen var

valla kanka takmıyo gibi gözüküon ama takıosun Neyleyim sensiz hayatı felan
Burnunu sürtürde bırakma kolay mı yeni bi ilişkiye başlamak
3 görümcem var kız hepside yaşıtlarım hemen hemen

Burnunu sürttüm beee.Pazar günü varya söylendim durdum ağzını açmadı yazık be üzüldümmafoldumben
adama etmediğim kalmadı regl de olamadım yaa sinir ve stresimi ondan çıkardım:gitme:
Tabi yüzüne böyle söylemiyorum şımarmasınnkaydirigubbakcemile3
Benim görümcem yok 1 tane benden 5 yaş küçük kaynım var

iyi şanslısın benimkiler cadı gibi anlatmışttı bana ama melek gibi gözüküolar ilk konuşmamız dikkat etsem iyi olcak...
Yawrucuğum siz ayrıldınız mı ayrılmadınz mı ona açıklık getir hele biii

Kanka ben ayrılmak istiyordum bu paranoyalığım yüzünden ama ayrılmıyo atlatacaz diyooo beyceğzimmopuyorumnanaktan
Yok ayrılmadıkkkk 2 yıla kadar evlilik planlıyoruzz:kedi: Sorma askere gidecekkk:gitme:

Kanka ben ayrılmak istiyordum bu paranoyalığım yüzünden ama ayrılmıyo atlatacaz diyooo beyceğzimmopuyorumnanaktan
Yok ayrılmadıkkkk 2 yıla kadar evlilik planlıyoruzz:kedi: Sorma askere gidecekkk:gitme:

ayrılma len:mymeka::mymeka:tuttum enişteyi aferim ona..
Yawrucuğum ilişkiler zaman zaman süreçlerden geçer sende o süreçten geçion bazen bnmde tutuoo adama gıcık kapıomm,bi zaman sonra onsuz saniye düşünemiyommopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…