Olay topiğin kralı bende..KK bayanlarının kaynaşma yeri.. Hadi gelin

• Konu Sahibi Konu Sahibi Juliet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
70 ve üstü tercih yapabilio biliyorumm
beklerim kanka nolcak

Yok hayır Kpss ye giren herkes tercih yapabiliyoo.90 üzeri alırsan atanma şansın yüksek
Ayrıca açıktan alımlarada başvurabilirsin.60 ve üzeri puanla alıyolar takip etsene bebişimmyerimseniben

Yok hayır Kpss ye giren herkes tercih yapabiliyoo.90 üzeri alırsan atanma şansın yüksek
Ayrıca açıktan alımlarada başvurabilirsin.60 ve üzeri puanla alıyolar takip etsene bebişimmyerimseniben

nerden etcem guzummm memurlar.net ten mi

Nasıl yani maaş alıyorsun anlamadımm:umursamaz:

kanka işten ayrılırken çıkarılmış gibi gösterttim kendimi 6 ay para alıcam..işsizlik maaşı o da işkurdan alınıo o aradada üye yaptılar benii

Hımm anladım
Kanka verdiğin link çalışmıyooo:umursamaz:

Hımm anladım
Kanka verdiğin link çalışmıyooo:umursamaz:

Bna lüks anacım kamuda çalışmak zor yanii bayağı strese girmiyim bide onun için neyse kanka sana doyum olmaz ben kaçayım yarın ola hayrolaa seni çok seviyorummmm öptüm bebişimmŞenizŞenizŞenizŞeniz

Walla kanka benim kamuda çalışmam lazım.Benimki özelde çalışıyoo hepte özelde çalışacak gibi.
Hem kamu gibisi var mı bee nie lüksmüş ki sanalmaz:
Neyse Hade İyi geceler rüyanda enişteyi gör:jeyyar:
ÖptümmŞeniz
Bende sefiorum seniii:1hug:

gece kuşlarına bak yaaa..nasılda kaynatmışlarrr.....
kısımm gündüz nerdesiniz yaaaa

günaydın kızlar.geldim burdayım.işyerinden yazıyorum

nursuna ablaaammm..işyerindenmi yazıonnn..işemi başladın sen...

nursuna ablaaammm..işyerindenmi yazıonnn..işemi başladın sen...
başladım canım.müşavirlik onayım geldi.şimdi tse denetimi var.işyerindeyim.tse onayı da çıkarsa başlıyorum tamamen.sende ne var ne yok:lepi:kaydirigubbakcemile3

günyadın kızlar nursunz işin hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…