- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
- Konu Sahibi Juliet
-
- #2.241
eevet kankam ya aha gene geldim gene yoksun kuzummm..neyse ilerleyen saatlerde gelicen biliyorum ve bekliyorummm:kedi::kedi::kedi:
Benim heriflen konuşuyom telde gerçi halen konuşuyorum...
Yatırıyım kaynatırık bebişimmmmkaydirigubbakcemile3
Kankii yaa internet çok yavaş uyuz etti benilmaz:
Allah emi kankam benim yaa güldürdün beniikaydirigubbakcemile3
Tamam gönder bebişş..
MAkyaj topiğine resim koyum mu die düşünüyommşakkıdı
o gün baktım kızz göz makyajı topicine koyduğun resmiii....
öfff diyorummm kızım sen adamı gözlerinle bitirirsin
Allah nazarlardan saklasın çok güzeller..
bence koyma nazar mazar değer yada altına not yaz maşaallah deyin diyeyerimsenibenyerimseniben
Ayy kankim yaa çok tşk ederim utandım :kedi:
Bende saçlarımı siyaha boyadım biliyon mu sapsarı saçlarımıkafamçokkarıştı
iyi yaptın aferim,bende yaptım öyle şimdi taramaya korkuyom kırılmasın diyee...
REngi saçma sapan oldu şimdi düzeltmeye korkuom bi kaç ay dokunmuycam vallaa..sende yıpranma oranı nasıl??
Yokk kanka yaa sarıdan sıkıldım o dönemde depresyondaydım gittim 2 paket boya aldım ablama boyattım sarılarıda kapadı heeee.opuyorumnanaktan
Yıpranma falan da olmadı:umursamaz:
eminim daha cix olmuşundur kanka bu gemi burdan gider az kitap okuyup yatıcam yarın ola hayrolaa...Yarın namaza başlıycam kanka dünya için bişey yapamıyoz bare ahirete yatırım yapayım dua et nolurr..Sende başlasana kanki..Siyahlığı gitti ama açıldı rengi sevdimde koyu saçı kanka yaaopuyorumnanaktan
eminim daha cix olmuşundur kanka bu gemi burdan gider az kitap okuyup yatıcam yarın ola hayrolaa...Yarın namaza başlıycam kanka dünya için bişey yapamıyoz bare ahirete yatırım yapayım dua et nolurr..Sende başlasana kanki..
Birbirimize destek oluruz hem
Ne kitabı okuyon kısssssCADIARZU
Walla kankim hep niyetleniyorum ama şeytana uyuyorum ha bugün başlayacam ha yarın derken ölüp gidicem haberim yokk
Şu hastalığım hallolsun düşünüyorum ramazanda yaklaştıı:1closedeyes:
alacakaranlık millet serisini bittirdi bendaha hala bitirecem
Kanka bende hergece niyetleniom herşeye vakit harcıyorum ona gelince şeytan a uyuyorum ama yenmeliyim her geçen vakit borç haneme yazılıyor.
Ben nasipse başlıycam yarın eskiden ne güzel 5 vakit kılıodum o ne güzel bir huzurdur ya Rabbim.
Allahım tüm isteyenlere ve bana tekrardan nasip etsinn
Güzeller güzeli kankacım ben yatıyorum Yarın görüşürüz nasipse çok öptümmm ŞenizŞenizŞenizŞenizopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?