makina mühendisiyim canı.mesleğimi çok seviyorum da böyle amelelerle uğraşmak zor iştenursunaz ne mühendisisin kuşum..?.kızkardeşimle aynı meslektensiniz he...
jüli sen ankaranın hangi ilçesindesin kuşum?
ne amelesi kı...
benim kızkardeşimde elektrik elektronik mühendisi şuanda balıkesir ünüversitesinde aratırma görevlisi yüksek lisans yapıyo...
kıss senin ki özel sektörmü resmimi??
jüli hala bi cevap alamadım kuşum ?
kızılcahamam canıms..
nur erkek gibi büyüdünüz ha.
erkek kardeş olmayınca öyle oluyomuş..:lepi:
dilayım küfür temek geliyo herifin kapısına gidip de olmaz ya işte kadınsın.sinirim tepeme vurdu.mantıklıda düşünemiyorum.ama bi daha etsin yapıştıracam ağzıma ne geliyosa:tomato:Ben geldimmmmmmmmhihoyyyt
Nurunaz aplam boşver takma kafana o utansın şerefsiz herife bak hele.
Ya böyle insanların bacısı karısı kız çocuğu yok mukötükedihüso
kıss jüli bende ilçede oturuyorum...
ewet dilayım ilçede..
sen hangi ilçe gönülcüm..zemuszemus
biz çok idealisttik ya üniversitedew.resmi işlere hiç bakmadık ki.al işte böyle olur.ben 3.sınıftayken formasyon bu sene son dediler.ben de her sene son diyolar nasılsa gelecek yıl da olur diye almadım.bi de öğretmen olup napıcam ki.nur memleket kurtaracak ya.şimdi eşekler gibi pişmanım.alan bayan arkadaşlar öğretmenlik yapıyo.çok da rahatlarne amelesi kı...
benim kızkardeşimde elektrik elektronik mühendisi şuanda balıkesir ünüversitesinde aratırma görevlisi yüksek lisans yapıyo...
kıss senin ki özel sektörmü resmimi??
jüli hala bi cevap alamadım kuşum ?
canım iyiki varsınız.iyiki kk var.şimdi ben burda napacaktım.en azından içimi döktüm.hepinizi çok seviyorum:çok üzgünüm:boşver nur birşey deme oralı bile olma birdaha yaparsa ağzına geleni sayarsın
hoşgeldin dilayım naber..zemuszemus
dilayım küfür temek geliyo herifin kapısına gidip de olmaz ya işte kadınsın.sinirim tepeme vurdu.mantıklıda düşünemiyorum.ama bi daha etsin yapıştıracam ağzıma ne geliyosa:tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?