Olay topiğin kralı bende..KK bayanlarının kaynaşma yeri.. Hadi gelin

• Konu Sahibi Konu Sahibi Juliet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne amelesi kı...
benim kızkardeşimde elektrik elektronik mühendisi şuanda balıkesir ünüversitesinde aratırma görevlisi yüksek lisans yapıyo...
kıss senin ki özel sektörmü resmimi??
jüli hala bi cevap alamadım kuşum ?

Ben geldimmmmmmmmhihoyyyt
Nurunaz aplam boşver takma kafana o utansın şerefsiz herife bak hele.
Ya böyle insanların bacısı karısı kız çocuğu yok mukötükedihüso

bildiğim kadarıyla çok paralı bir meslek ve yorucu..

kızılcahamam canım..:lepi:

Ben geldimmmmmmmmhihoyyyt
Nurunaz aplam boşver takma kafana o utansın şerefsiz herife bak hele.
Ya böyle insanların bacısı karısı kız çocuğu yok mukötükedihüso
dilayım küfür temek geliyo herifin kapısına gidip de olmaz ya işte kadınsın.sinirim tepeme vurdu.mantıklıda düşünemiyorum.ama bi daha etsin yapıştıracam ağzıma ne geliyosa:tomato:

boşver nur birşey deme oralı bile olma birdaha yaparsa ağzına geleni sayarsın

ewet dilayım ilçede..
sen hangi ilçe gönülcüm..zemuszemus

jüli çok paralı değil be kadrolu araştırma görevlisi birbuçuk milyar alıyor sadece..şu bir gerçekki çok agır bi meslek vede kafa patlatıcı yazuk benim bacuma...

biz çok idealisttik ya üniversitedew.resmi işlere hiç bakmadık ki.al işte böyle olur.ben 3.sınıftayken formasyon bu sene son dediler.ben de her sene son diyolar nasılsa gelecek yıl da olur diye almadım.bi de öğretmen olup napıcam ki.nur memleket kurtaracak ya.şimdi eşekler gibi pişmanım.alan bayan arkadaşlar öğretmenlik yapıyo.çok da rahatlar

boşver nur birşey deme oralı bile olma birdaha yaparsa ağzına geleni sayarsın
canım iyiki varsınız.iyiki kk var.şimdi ben burda napacaktım.en azından içimi döktüm.hepinizi çok seviyorum:çok üzgünüm:

jüli bende kaplıcalarda oturuyorum şekerim...

hoşgeldin dilayım naber..zemuszemus

İş görüşmesinden geldim bende:1closedeyes:
Sen de ne var ne yok julim konuşamıyoruz ne zamandırŞeniz

dilayım küfür temek geliyo herifin kapısına gidip de olmaz ya işte kadınsın.sinirim tepeme vurdu.mantıklıda düşünemiyorum.ama bi daha etsin yapıştıracam ağzıma ne geliyosa:tomato:

Apla ben varya o anda adama saldırmıştım.Görünüşte benden öyle birşey beklemezsin ama kodummu oturturumkaydirigubbakcemile3
Bir daha öyle birşey yaparsa sende tersleklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…