Olay topiğin kralı bende..KK bayanlarının kaynaşma yeri.. Hadi gelin

• Konu Sahibi Konu Sahibi Juliet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öyle julimmmkaydirigubbakcemile3

benim kesin gitmem lazım ozaman.kist mist ne ararsan var işte.çok mu pahalı

hoşgeldin canım

Apla gelirsen haberim olsun kaydirigubbakcemile5

Kızlar ben daha kahvaltı yapmadım :1no2:ölüyom açlıktan.Neyse bişiler atıştırıyım

Ayy yok apla yaa.Ailemde izin vermezz:umursamaz:

dilayım,Allah gönlüne göre bi iş verir inşaAllah herşeyin hayırlısı.ben olsam kaçırmazdım.üniversitede okurken bi ara harçlığım çıksın diye tezgahtarlık yaptım,okul formaları satan biyerde.güzeldi canım ya.elimede üç beş kuruş geçti

ramazandan sonra gelmek istiyorum canım.zaten tatil yapmadım.cumartesi pazar inşaAllah.karnını doyur da gel.burdayım

Doğru söylüyonda abla şehirdışına gitmek gibi bi sorun olmasaydı bende çalışacaktım ama neyse hayırlısı olsun ne diyimm:Saruboceq:

Anladım aplammm.İnş. gelirsinn görüşürüzzŞeniz

kanka bugün bizim 11.ayımız akşama beni yemeğe götürcek enişten ama pek bi keyifsizim yaww.

kanka bugün bizim 11.ayımız akşama beni yemeğe götürcek enişten ama pek bi keyifsizim yaww.

Neden kızım hazırlanmaya başlasana alla alla
Enişteyi görünce keyfin yerine kalır:jeyyar:

ben varım cancağızıııım

Kanka bi işten haber geldi dış ticaret firması yarın sabah 10-12 arası gelin bekliyoruz dediler...bnmkide diyo bende gelcem...

Selamlar cancanlar nasılsınız??Kimseler yok yineee yaaa offf

Kankam nirdesinnnnnnnn gızz??

Geldimm geldimm kankaaahihoyyyt

bende geldim kanka..aşkımla güzel bi yemeğe gittik sonra birdenbire bana geldiler surat beş karışşşş oldum yemeğin içine ettim..
sonra bi yarım saat hiç konuşmadık kalktık gittik aşkım arabayı durduuu
derdin ne senin felan dedi iştee..
Ben de yamuldum hemennn...boşu boşuna somurttum ortada fal yok yumurta yok niysee koklaştık eve bıraktı yarınnnnnnnnnnnnnn da büyük gün

Kızz niye surat asıyon yaa sopalıksın heeekaydirigubbakcemile3
Yarın ne var kuşumm şu dediğin şey mi:uhm:

Kızz niye surat asıyon yaa sopalıksın heeekaydirigubbakcemile3
Yarın ne var kuşumm şu dediğin şey mi:uhm:

yesssssssssss bebeğimm...heyecanlıyım:asigim::asigim:
bide yarın bi yere gidecem iş görüşmesine bakalım ne olcak yarın ancak gece gelip yazabilirm kuşum heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…