Olay topiğin kralı bende..KK bayanlarının kaynaşma yeri.. Hadi gelin

• Konu Sahibi Konu Sahibi Juliet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar günaydın.satılmayan arabam dün aniden satıldı.çok mutluyum.Rabbime ne kadar şükretsem azdır.herkese selam.yine gelicem

nursunazzzzzzzzzzzzzzz ben deldımmmmmmmmmm

canıııııııım burdayım.ne var ne yok.sabah arabamın noter satışını yaptım.çok mutluyum.artık senedimi ödeyebilirim.ya da bankaya önden ödeme yapıp faizi düşürücemkaydirigubbakcemile3

ben seni göremiyorum aşağıda.nerdesin canım

dustum netten geldım yıne..
hayrlı olsun canım sevındım..alcakmısın yıne araba..
kızlar napıolar annen nasıl...cok oldu senle muhabbet etmeyelı ya

Şeniz
dustum netten geldım yıne..
hayrlı olsun canım sevındım..alcakmısın yıne araba..
kızlar napıolar annen nasıl...cok oldu senle muhabbet etmeyelı ya
canım ben yeni araba aldım.astra twinport 2005 krediyle.bi de üzerine 4500liralık senet vermiştim.eski araba satılınca ödicem diye 2 aylık.arabanın değerini vermediler.al dediğin mal mundar oldu.sonunda dün taaa iskenderundan birileri gelmiş.adamların bi formeni varmış.güzel olduğunu bilince kardeşine de almak istemiş.sabah noter satışını yaptık.çok şükür Rabbime.
annem çok hasta canımama doktora gitmeyi reddediyo.yoğun bakımda erkeklerle bir arada yatarmış.tuvalete gidemezmiş.altına lazımlık tutcaklarmış.hepsi doğru da ya sağlığı.anne son aşamadasın diyemiyorum.ikna olmuyo.
kızlar iyi şükür.tatilde biraz hastalandılar.zaten eylül geldimi bizim bronşitimiz başlar.ama buna da şükür.Rabbim daha ağır imtahanlar vermesin.sen nasılsın

kızlar günaydın.satılmayan arabam dün aniden satıldı.çok mutluyum.Rabbime ne kadar şükretsem azdır.herkese selam.yine gelicem

canım ya nası sevindim hee. gözün aydın. Şeniz

bu arada herkeze selamlar. hayırlı cumalar...
opuyorumnanaktan

saol umudum ya bole ılk gunler endıselenıyorum ıste...allaha emnet

nursunazcım annecıgıne tekrar gecmıs olsun..allah versın sıfasını ...napcaksın kendı ıstemeyınce...oda kendınce haklı bıyerden sonrada hastane sart...allah yardım etsın..
bu aylarda hastalık ayı zaten...allah beterınden saklasın hepımzıı..
arabanıda gule gule kuullan canım...satıldıgınada sevındım cok..ıyı olmus ısın rast gtmıs...herseyın bı zmanı oluyo ıste...sabırla beklemek lazım...

bende ıyım buralardayım hayatımda dgeıısk bıse yok ...ramazandı bayramdı derken gunler gecıyo kıs gelıyo dıye uzuluyom sadce

kışın yine gelirsiniz boluya bu sefer kar varken gelin:)
nursunaz geçmiş olsun anneciğinde haklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…