ayy gec kaldım gelmekte bugun burası ne guzelmıs yaaa
evet canım çok güzel muhabbet vardı sabah olsun sen de hoşgeldin
nursunazzzzzzzzzzzzzzz ben deldımmmmmmmmmm
hayılı olsunkızlar günaydın.satılmayan arabam dün aniden satıldı.çok mutluyum.Rabbime ne kadar şükretsem azdır.herkese selam.yine gelicem
umudum ıyıyım sen nassın canım
canım ben yeni araba aldım.astra twinport 2005 krediyle.bi de üzerine 4500liralık senet vermiştim.eski araba satılınca ödicem diye 2 aylık.arabanın değerini vermediler.al dediğin mal mundar oldu.sonunda dün taaa iskenderundan birileri gelmiş.adamların bi formeni varmış.güzel olduğunu bilince kardeşine de almak istemiş.sabah noter satışını yaptık.çok şükür Rabbime.dustum netten geldım yıne..
hayrlı olsun canım sevındım..alcakmısın yıne araba..
kızlar napıolar annen nasıl...cok oldu senle muhabbet etmeyelı ya
hayılı olsun
iyiim canım deden yurtdışına gitmiş inş hayılısıyla döner teleşa etme içine kuşku düşmüş galiba
kızlar günaydın.satılmayan arabam dün aniden satıldı.çok mutluyum.Rabbime ne kadar şükretsem azdır.herkese selam.yine gelicem
canım ya nası sevindim hee. gözün aydın. Şeniz
bu arada herkeze selamlar. hayırlı cumalar...opuyorumnanaktan
saol umudum ya bole ılk gunler endıselenıyorum ıste...allaha emnet
nursunazcım annecıgıne tekrar gecmıs olsun..allah versın sıfasını ...napcaksın kendı ıstemeyınce...oda kendınce haklı bıyerden sonrada hastane sart...allah yardım etsın..
bu aylarda hastalık ayı zaten...allah beterınden saklasın hepımzıı..
arabanıda gule gule kuullan canım...satıldıgınada sevındım cok..ıyı olmus ısın rast gtmıs...herseyın bı zmanı oluyo ıste...sabırla beklemek lazım...
bende ıyım buralardayım hayatımda dgeıısk bıse yok ...ramazandı bayramdı derken gunler gecıyo kıs gelıyo dıye uzuluyom sadce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?