Olay topiğin kralı bende..KK bayanlarının kaynaşma yeri.. Hadi gelin

• Konu Sahibi Konu Sahibi Juliet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım dertler geldimmi üst üste geliyor rabbim yardım etsin umarım en kısa zamanda feraha çıkarsın
Amin canım.çok sıkıntılıyım.Allah herkesin darına yetişsin çok zor

ben salmadım kendimi bakıyorum 5 kilo kaldı doğumdan onları da versem süper olacam bayram için saç baş bakımını da yaptırdım şuan gündemde iş var aslında çalışan insan daha çok bakıyor kendine evde olunca olmuyor

ahhhh ah ben senin yerinde olcam.hemen bi tane daha yapardım.ikisini büyütünce tüm vakit bana kalırdı.bak şimdi düşünüyorum.depremde biri okulda naptı,öbürü annanede.
hemen yap ki,kendine,gezmeye tozmaya ya da çalışmaya vaktin kalsın.2 yıl zorluk çekersin sadece o kadarkafamçokkarıştı

aynen öyle.tüm hayatın düzene giriyor.temizlik için,ütü için belli günlerin var.kalan zaman senin ve ailenin yani süper oldu benim için çalışmak

canım bak ne güzel mesleğin varmış elinde.
çok şükür canım.bi kadın için çok önemli.eşimin kendi işyeri var ve durumumuz çok iyi şükürler olsun.ama insanın kendi parası gibi. yok.benimki denizde kum misali ama benim için çok kıymetli.

gözüm hiç kesmiyo canım valla.
çalışmasam evde otursam yapardım bir büyürlerdi.
ama şimdi düşünmüyorum napim emekli olunca yaparım öbürünüde. :roflol:

hayata nereye kayboldun.
bu arada birazdan çıkabilirim kızlar.çok özlemişim sizi.yarın görüşmek dileğiyle

gözüm hiç kesmiyo canım valla.
çalışmasam evde otursam yapardım bir büyürlerdi.
ama şimdi düşünmüyorum napim emekli olunca yaparım öbürünüde. :roflol:
canım sen nerde çalışıyodun

ne güzel ya köklü iş işte benim aradığım gibi

nursu canım ben de çorba yapim ben yokken gidersen şimdiden byby öptüm

hoşgeldiniz kızlar arada bakıp kaçıyorum ev işlerini yapıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…