E
elmaninsapiarmutuncekirdegi
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Juliet
-
- #2.921
Amin canım.çok sıkıntılıyım.Allah herkesin darına yetişsin çok zorcanım dertler geldimmi üst üste geliyor rabbim yardım etsin umarım en kısa zamanda feraha çıkarsın
ben de çalışıyorum.mak.müh üm ben.lpg de müşavirlik yapıyorum.imza ve kontrol.sen nerde çalışıyosun:hulya:
ay evet daha birinci çocukta servis dışı kaldım. :roflol:
haklısın gülümde işte bi miskinlik var üstümde ah bi atsam üstümden.
spora başlamak istiyorum ben kızlar ya.
herifi kandiramıyom ama olmaz tek gidemezsin diyo. :1no2:
aynen öyle.tüm hayatın düzene giriyor.temizlik için,ütü için belli günlerin var.kalan zaman senin ve ailenin yani süper oldu benim için çalışmakben salmadım kendimi bakıyorum 5 kilo kaldı doğumdan onları da versem süper olacam bayram için saç baş bakımını da yaptırdım şuan gündemde iş var aslında çalışan insan daha çok bakıyor kendine evde olunca olmuyor
çok şükür canım.bi kadın için çok önemli.eşimin kendi işyeri var ve durumumuz çok iyi şükürler olsun.ama insanın kendi parası gibi. yok.benimki denizde kum misali ama benim için çok kıymetli.canım bak ne güzel mesleğin varmış elinde.
ahhhh ah ben senin yerinde olcam.hemen bi tane daha yapardım.ikisini büyütünce tüm vakit bana kalırdı.bak şimdi düşünüyorum.depremde biri okulda naptı,öbürü annanede.
hemen yap ki,kendine,gezmeye tozmaya ya da çalışmaya vaktin kalsın.2 yıl zorluk çekersin sadece o kadarkafamçokkarıştı
canım sen nerde çalışıyodungözüm hiç kesmiyo canım valla.
çalışmasam evde otursam yapardım bir büyürlerdi.
ama şimdi düşünmüyorum napim emekli olunca yaparım öbürünüde. :roflol:
canım sen nerde çalışıyodun
ne güzel ya köklü iş işte benim aradığım gibi
nursu canım ben de çorba yapim ben yokken gidersen şimdiden byby öptüm
Kimse yokmu yıneee.
naber kızlarrrzemuszemus
mrb kızlar nasılsınız
iyidir şeker senden?
hg murgizin anası:jeyyar::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?