E
elmaninsapiarmutuncekirdegi
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Juliet
-
- #1.001
haydi bakalım hayırlısı olsun..kahvaltını yaptınmı??
haydi bakalım hayırlısı olsun..kahvaltını yaptınmı??
çayımı içiyorum.Allah ömür versin çocuklarıma ama böyle kahvaltı yapmak da iyi geliyo insana.ara sıra da olsa kulakların dinleniyo,eşinle başbaşa kalabiliyosun akşamlarıkaydirigubbakcemile
7. yıl,eylülde sekize gircez.canımcım kaç yıllık evlisin??
7. yıl,eylülde sekize gircez.
çok şükür kızlarım çok güzel ama çok nazar oluyo canım.arabayla giderken bile bi ışıkta dursak insanlar çocuklarımı gösteriyo birbirne.sevmeyen yok.konyanın maskotu gibiler.
işin tuhafı,çocuklar bana hiiiiç benzemiyo.sarışın ve renkli gözleri babaneye benziyo aama simaları farklı.herkes reklam bebeği gibiler diyo
maşşallah canıımmm
varya canım kızlarını tahmin edebiliorum...valla ben dahi kayseride güzel bebekler gördüümde dayanamayıp annesinin izniyle seviorum biras....çok şanslısın bence nursunazcım rabbim ikitane melek varmiş sana..bak burda olsaydın eger yada ben orda görürdüm prenseslerimi...
ahh nursunazcım yaaa çok tatlısın nası dua etmişsin canım yaaaa.....bakale benimde dişim çok ağrıo yaa aslında çok önceden doktor çekilmesi gerekio demişti ama damak açılıcak falan ameliyat olcam yanii....tırsıom ascıkda ama ilerde hamile falan kalırsam hiç aldıramam dimii...hemen konuşabilirmyim yaa..tekrar işe gelcem çnk
ahh nursunazcım yaaa çok tatlısın nası dua etmişsin canım yaaaa.....bakale benimde dişim çok ağrıo yaa aslında çok önceden doktor çekilmesi gerekio demişti ama damak açılıcak falan ameliyat olcam yanii....tırsıom ascıkda ama ilerde hamile falan kalırsam hiç aldıramam dimii...hemen konuşabilirmyim yaa..tekrar işe gelcem çnk
canım selam yeni gördüm topiğinizi ilk senin mesajın gözüme çarptı. hamilelikte ne kadar vitamiin ve kalsiyum falan alsan da dişlerin zarar görüo malum bebek herşeyini emio insanın o yüzden diş problemlerini hamile kalmadan önce halletki yoksa cehennem azabı çekersin hamileyken çoook zor
hoşgeldin canım....valla sabahtan beri bi diş ağrısıdr gidiodu nursunazımı dinleyip doktora gittim..zaten erteleye erteleye bu hale geldim...antibiyotik verdi doktor bittikten sonrada çekilecekmişmafoldumbenmafoldumben
20 lik dişse kolay çekilio bi de çabuk iyileşio ben 2 tane 20 liği çektirdim:) ne gereksiz dişler onlarda yaaa bu arada ismim çiçek 25 yaşındayım bende
hahha yok erkek ama kız gibi bi erkek:) kumral maviş bişey çok şekerdiğeri de benim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?