Olay topiğin kralı bende..KK bayanlarının kaynaşma yeri.. Hadi gelin

• Konu Sahibi Konu Sahibi Juliet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bi de evlensin de yeni bi kapı çıksın gezicek,gidip gelicek anacım.her gün aynı yüzleri görmekten sıkılmışım zatiiii

haydi bakalım hayırlısı olsun..kahvaltını yaptınmı??

çayımı içiyorum.Allah ömür versin çocuklarıma ama böyle kahvaltı yapmak da iyi geliyo insana.ara sıra da olsa kulakların dinleniyo,eşinle başbaşa kalabiliyosun akşamlarıkaydirigubbakcemile

nursunazcım senin kızların tam birer fıstık desene valla böl ekızlarım olucanı bilsem hiç beklememkaydirigubbakcemile3 bundan önceki avatrımda küçük kızına benziodu dimi..ayy merak ettim fıstıklarıı

çayımı içiyorum.Allah ömür versin çocuklarıma ama böyle kahvaltı yapmak da iyi geliyo insana.ara sıra da olsa kulakların dinleniyo,eşinle başbaşa kalabiliyosun akşamlarıkaydirigubbakcemile

canımcım kaç yıllık evlisin??

canımcım kaç yıllık evlisin??
7. yıl,eylülde sekize gircez.
çok şükür kızlarım çok güzel ama çok nazar oluyo canım.arabayla giderken bile bi ışıkta dursak insanlar çocuklarımı gösteriyo birbirne.sevmeyen yok.konyanın maskotu gibiler.
işin tuhafı,çocuklar bana hiiiiç benzemiyo.sarışın ve renkli gözleri babaneye benziyo aama simaları farklı.herkes reklam bebeği gibiler diyo

maşşallah canıımmm
varya canım kızlarını tahmin edebiliorum...valla ben dahi kayseride güzel bebekler gördüümde dayanamayıp annesinin izniyle seviorum biras....çok şanslısın bence nursunazcım rabbim ikitane melek varmiş sana..bak burda olsaydın eger yada ben orda görürdüm prenseslerimi...

keşke canım.ben senin sevgini buradan hissedebiliyorum.Allah sana da nasip etsin hayırlısıyla.
hamileyken dua etmiştim Allah'ım gözleri hülya avşara benzesin diye.onun yeşili oldu ikisinin de.hamileyken edilen dualar kabul olur derler ya.sanırım bu yüzden böyle renkli gözleri.tabi genetik de önemli

ahh nursunazcım yaaa çok tatlısın nası dua etmişsin canım yaaaa.....bakale benimde dişim çok ağrıo yaa aslında çok önceden doktor çekilmesi gerekio demişti ama damak açılıcak falan ameliyat olcam yanii....tırsıom ascıkda ama ilerde hamile falan kalırsam hiç aldıramam dimii...hemen konuşabilirmyim yaa..tekrar işe gelcem çnk

canım diş meselesini hamilelikten önce mutlaka hallet.hamilelikte zaten olmaz,doğum yaptıktan sonra da bi süre ilaç kullanamazsın emzirme olduğu için.ben de mesela emzirirken dişlerim çürümeye başladı.ca eksikliğinden.diş çok önemli,hamilelikten önce mutlaka göster

ben kızlarımı almaya gidiyorum canım.sonra görüşürüz

canım selam yeni gördüm topiğinizi ilk senin mesajın gözüme çarptı. hamilelikte ne kadar vitamiin ve kalsiyum falan alsan da dişlerin zarar görüo malum bebek herşeyini emio insanın o yüzden diş problemlerini hamile kalmadan önce halletki yoksa cehennem azabı çekersin hamileyken çoook zor

hoşgeldin canım....valla sabahtan beri bi diş ağrısıdr gidiodu nursunazımı dinleyip doktora gittim..zaten erteleye erteleye bu hale geldim...antibiyotik verdi doktor bittikten sonrada çekilecekmişmafoldumbenmafoldumben

hoşgeldin canım....valla sabahtan beri bi diş ağrısıdr gidiodu nursunazımı dinleyip doktora gittim..zaten erteleye erteleye bu hale geldim...antibiyotik verdi doktor bittikten sonrada çekilecekmişmafoldumbenmafoldumben

20 lik dişse kolay çekilio bi de çabuk iyileşio ben 2 tane 20 liği çektirdim:) ne gereksiz dişler onlarda yaaa bu arada ismim çiçek 25 yaşındayım bende

20 lik dişse kolay çekilio bi de çabuk iyileşio ben 2 tane 20 liği çektirdim:) ne gereksiz dişler onlarda yaaa bu arada ismim çiçek 25 yaşındayım bende

hmm benimkide 20lik dişler ..içimi rahatlattın canım ya..umarm tez iileşir..bende 22 yaşındayım..avatardaki senmisin...kızmı o bebiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…