Olay topiğin kralı bende..KK bayanlarının kaynaşma yeri.. Hadi gelin

• Konu Sahibi Konu Sahibi Juliet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bugün anormal bi hava var burda.kapalı ve sanki bi ara fırtına kopcakmış gibi rüzgar esti...herkes nerelerde

slm cnm teyzeme gittik kahvaltıya akrabalarımz geldi bahçede bi güzel kahvaltı yaptık kahvaltıdan sonrada oturduk kardeşimle markete gittik yoruldm

hoşgeldin canım....valla sabahtan beri bi diş ağrısıdr gidiodu nursunazımı dinleyip doktora gittim..zaten erteleye erteleye bu hale geldim...antibiyotik verdi doktor bittikten sonrada çekilecekmişmafoldumbenmafoldumben

geçmiş olsun canım.benim 20lik bir kaç gün sürmüştü iyileşmesi.biraz zor oluyo ama geçer.Allah dermazsız dert vermesin

ayy soopetin en güsel yerinde çıkıom ben..mesaim doldu bacılarım canlarım ii aşşamlarr...

slm cnm teyzeme gittik kahvaltıya akrabalarımz geldi bahçede bi güzel kahvaltı yaptık kahvaltıdan sonrada oturduk kardeşimle markete gittik yoruldm

ben de bahçeye gittim kızlarımla ama ne mümkün oturmak.aniden bi rüzgar,inanamazsın.eve kendimizi zor attık.en kötü yorgunluğun böyle olsun canım ne güzel.ben de ablamların bahçesindeydim

evet cnm tatlı yorgunluk iyi yapmışssın cnm istda da çok rüzgar vardı çokda sıcak

bi de kapalı havada insanın içi sıkılıyor yağmur yağsın istiyorum bi yağsa izlesem camdan

iyi ne olsun canımmm topic bomboşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…