Olay topiğin kralı bende..KK bayanlarının kaynaşma yeri.. Hadi gelin

• Konu Sahibi Konu Sahibi Juliet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hmm artık buralara uğramıyor demek.sen nerdensin uzun bi ara verdimde kk ya o yüsden anımsayamadım

canım senden sonra müptelası oldum bende buranın ama pek gelen giden olmuo işte..ben kayseride yaşıorum canımmm...

valla serpilcim çok vefasız gördüm seni bir aydır girmiyorum kk ya bi insan özelden yaszzar naptım ne ettim diye...

cnm vefasızlık demıyelım ıstersen uzun zaman gorunmedıgın ıcın uyelıgını fln sıldırdıgını yada hıc gırmeyecegını dusundum bu yuzden yazmadım yksa kızlarla konusurken ara ara soruodum senıı :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım senden sonra müptelası oldum bende buranın ama pek gelen giden olmuo işte..ben kayseride yaşıorum canımmm...
memnun oldum tanıştığıma canimmmm...

valla özrün kabahtinden büyük..neyse boşwer

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa citosum gelmiş günaydınn canımm
geldim kuzum seni görünce koştum geldimdelikafaduldendelikafadulden

günaydın ecrincimopuyorumnanaktan

memnun oldum tanıştığıma canimmmm...

valla özrün kabahtinden büyük..neyse boşwer
cnm benım bu topıge ben zaten uzun uzun zamandır takılmıodum sen gıttıkten snra tadı kalmadı herkes bı yerlere dagıldı kımse kımseyı aramaz sormaz oldu.. sn bı haftadır yenıden bakıorum kırılıcak alınıcak ne var hıc anlamadm

günaydın karılar,bekarlar için güzel kızlarrrrr

oo nursunazcım hoşgeldin..ben karı kategorisinemi girmiş oluorum ya...şu gencecik yaşımda haaa

oo nursunazcım hoşgeldin..ben karı kategorisinemi girmiş oluorum ya...şu gencecik yaşımda haaa

severim ben seni tatlışım.henüz bebek olmadığı için sen de güzel kızlar kategorisine giriyon kız.ben kaşarlı karı olmuşum artık 7 sene az mı,bi de 2 çocuk:uhm:kaydirigubbakcemile3

günaydın nurcum hoşgeldinnn canceğizim

severim ben seni tatlışım.henüz bebek olmadığı için sen de güzel kızlar kategorisine giriyon kız.ben kaşarlı karı olmuşum artık 7 sene az mı,bi de 2 çocuk:uhm:kaydirigubbakcemile3

ha haa bak nedicem geçen bankaya para yatırmaya gittim..görevli bana 18 yaşından büyükmsnz die sordu..nası yani dedim...para yatırıcaksınzya yaşınız tutuomu dedi...koptum yaa...
tutuo dedim...hem evliyim bide dedimmmdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…