hmm artık buralara uğramıyor demek.sen nerdensin uzun bi ara verdimde kk ya o yüsden anımsayamadım
valla serpilcim çok vefasız gördüm seni bir aydır girmiyorum kk ya bi insan özelden yaszzar naptım ne ettim diye...
memnun oldum tanıştığıma canimmmm...
canım senden sonra müptelası oldum bende buranın ama pek gelen giden olmuo işte..ben kayseride yaşıorum canımmm...
cnm vefasızlık demıyelım ıstersen uzun zaman gorunmedıgın ıcın uyelıgını fln sıldırdıgını yada hıc gırmeyecegını dusundum bu yuzden yazmadım yksa kızlarla konusurken ara ara soruodum senıı :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
geldim kuzum seni görünce koştum geldimdelikafaduldendelikafaduldenanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa citosum gelmiş günaydınn canımm
günaydın ecrincimopuyorumnanaktantatlicik dogru gordun ısım vardı halledıp gelıp dedım o yzuden yazmadım gusel bı suprız oldu gunaydınlarrr a.s.
minişimm hoşgeldın cnm uzun zamandır gorusemıoruz nasılsın ?
citos gunaydın hosgeldın a.s
cnm benım bu topıge ben zaten uzun uzun zamandır takılmıodum sen gıttıkten snra tadı kalmadı herkes bı yerlere dagıldı kımse kımseyı aramaz sormaz oldu.. sn bı haftadır yenıden bakıorum kırılıcak alınıcak ne var hıc anlamadmmemnun oldum tanıştığıma canimmmm...
valla özrün kabahtinden büyük..neyse boşwer
geldim kuzum seni görünce koştum geldimdelikafaduldendelikafadulden
hoşbuldum canım nasılsınopuyorumnanaktançitoscum hoşgeldin canımm
oo nursunazcım hoşgeldin..ben karı kategorisinemi girmiş oluorum ya...şu gencecik yaşımda haaa
hoşbuldum canım nasılsınopuyorumnanaktan
günaydın nurcum hoşgeldinnn canceğizim
günaydın canım,şu pc yi yeniden yükleteyim ben de koycam fotomu.benim koca geçen olmaz dedi ama ben onun gönlünü yaparım
gunaydınlar herkese güzel bir gün diliyorum
kocan siteyi mi takip ediyor nerden görcek
severim ben seni tatlışım.henüz bebek olmadığı için sen de güzel kızlar kategorisine giriyon kız.ben kaşarlı karı olmuşum artık 7 sene az mı,bi de 2 çocuk:uhm:kaydirigubbakcemile3
gunaydınlar herkese güzel bir gün diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?