ben böyle bişeyi ona danışmadan yapmam canım.olmaz.görmese de ben vicdanen rahatsız olurum.yalan söylemek istemem
anaaaa desene tam çıtırsın.senin koca çok şanslı.ben hep yaşımdan büyük gösterdim.lisedeyken babam yaşındaki adamlar,toplu taşıma araçlarında ,otur BACIM,diye yer verirdi,sinir olurdum.ben yaşımdakiler bi gezmeye gittik mi elimi öpmeye kalkarlardıha haa bak nedicem geçen bankaya para yatırmaya gittim..görevli bana 18 yaşından büyükmsnz die sordu..nası yani dedim...para yatırıcaksınzya yaşınız tutuomu dedi...koptum yaa...
tutuo dedim...hem evliyim bide dedimmmdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
daha önce koymuştun o zaman tepkisi ne oldu?
adam niye şok olsun ayol.ben resim koymadım ki hiç.zaten söylemeden de yapmamhb miniş
tatliicik adam şok olmuştur =)
ne zaman koydum kız.uğraştım koyamadım.sadece bir ara benim kızların fotoları vardı
herkez koymuştu sende avatarına koymuştuın sarışındın mavi bi bluz mu vardı ne..yanlış hatırlamıyorsam
ha ha aynı öle oldu valla..bide çocugum var dede düşüp bayılım şuraya dedi..yok bende bayılmayın ozman dedimm:roflol::roflol:hb miniş
tatliicik adam şok olmuştur =)
anaaaa desene tam çıtırsın.senin koca çok şanslı.ben hep yaşımdan büyük gösterdim.lisedeyken babam yaşındaki adamlar,toplu taşıma araçlarında ,otur BACIM,diye yer verirdi,sinir olurdum.ben yaşımdakiler bi gezmeye gittik mi elimi öpmeye kalkarlardı:1no2:
iyiyim nurcum ben hep forumdayımda bu raya gelmiyordum daha doğrusu geliyorum topişte kimse olmuyordu:kedi:çitosum ne zamandır karşılaşamadık ne var ne yok
günaydınnnnopuyorumnanaktangunaydınlar herkese güzel bir gün diliyorum
slmmmmmopuyorumnanaktanselmmmm.
ha ha aynı öle oldu valla..bide çocugum var dede düşüp bayılım şuraya dedi..yok bende bayılmayın ozman dedimm:roflol::roflol:
delikafaduldendelikafadulden ayy koptum vallaaaa...kocam şanslıda odunum farkında diil bunun....evli gibi durmuosun dio banaklava: klava:
napım boynuma evliyim ben diemi yazım dedim yahuuu
selmmmm.
iyiyim nurcum ben hep forumdayımda bu raya gelmiyordum daha doğrusu geliyorum topişte kimse olmuyordu:kedi:
günaydınnnnopuyorumnanaktan
slmmmmmopuyorumnanaktan
bizim odunun mobilya olması epey zaman alcak desen..tam kütük te çnk
slm fıstıklarh erkes burda ne güzel
miniş çitos ecrin nur opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?