Olay topiğin kralı bende..KK bayanlarının kaynaşma yeri.. Hadi gelin

• Konu Sahibi Konu Sahibi Juliet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anaaaa desene tam çıtırsın.senin koca çok şanslı.ben hep yaşımdan büyük gösterdim.lisedeyken babam yaşındaki adamlar,toplu taşıma araçlarında ,otur BACIM,diye yer verirdi,sinir olurdum.ben yaşımdakiler bi gezmeye gittik mi elimi öpmeye kalkarlardı:1no2:

ne zaman koydum kız.uğraştım koyamadım.sadece bir ara benim kızların fotoları vardı

herkez koymuştu sende avatarına koymuştuın sarışındın mavi bi bluz mu vardı ne..yanlış hatırlamıyorsam

herkez koymuştu sende avatarına koymuştuın sarışındın mavi bi bluz mu vardı ne..yanlış hatırlamıyorsam

beni başkasıyla karıştırıyosun.ben sarışın değilim kızlarım sarışın ve renkli gözlü.hatta hep söylerim bana hiç benzemezler diye

hb miniş

tatliicik adam şok olmuştur =)
ha ha aynı öle oldu valla..bide çocugum var dede düşüp bayılım şuraya dedi..yok bende bayılmayın ozman dedimm:roflol::roflol:

delikafaduldendelikafadulden ayy koptum vallaaaa...kocam şanslıda odunum farkında diil bunun....evli gibi durmuosun dio bana klava:klava:
napım boynuma evliyim ben diemi yazım dedim yahuuu

hatta dilay hep ister apla ne zaman koycan diye.pc nin kamerası çalışmıyo,sanırım yeniden yüklencekmiş.kocanında gönlünü yaparsam neden olmasın

çok şanslısın ne deyim.kız o odunlar da bi gün yontulup çok güzel mobilya olur.sıkma canınıdelikafadulden

bizim odunun mobilya olması epey zaman alcak desen..tam kütük te çnk

juli hoşgeldin cannım.nasıl gidiyo hamilelik kaç aylık oldu bebiş

slm fıstıklarh erkes burda ne güzel
miniş çitos ecrin nur opuyorumnanaktan

selammm hoşgeldinn zeynebimmm çok özledim seniiii yawyummmm

slm fıstıklarh erkes burda ne güzel
miniş çitos ecrin nur opuyorumnanaktan

anaaa canım gelmiş.naber kız.geçen seni bekarlar topikinde gördüm.bi şeyler yazsam mı dedim ama kendimi çok yaşlı hissettim vazgeçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…