Olay topiğin kralı bende..KK bayanlarının kaynaşma yeri.. Hadi gelin

• Konu Sahibi Konu Sahibi Juliet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyiyim yoncagülüm sen nasılsın

Rabbim iyilik versin bitanem Şeniz
ben hiç iyi değilim senağlama
bebek için tedaviye başlamıştımya burdada yazmıştım
yumurta takibi yaptırıyorum die tutmadı bebikim senağlama
sonra dr benden rahim filmi istedi tabi yanında da bir sürü tatlil...
budilmi çektirmek okadar zormuşki anlatamam çektiğim acıları sana senağlama
ama sonrası daha fenaydı bitanem her iki tüplerimde kapalıymış senağlamasenağlamasenağlama
doğal yoldan hamile kalamazmışım senağlamasenağlamasadece tüp bebek yaptırabilirmişimsenağlamasenağlamasenağlama

cnm ya üzülme herşeyde bir hayır vardır şimdi tıp gelişti

canım benim üzülme hayırlısıyla seninde bir beişin olur inşallah
allah yardımcın olsun dualarım seninle:Saruboceq:

yoncagülüm kk kartı olan için bu sitede indirim var
Geldik 2. indirime ;

Maya Tüp Bebek ve Kadın Sağlığı Merkezi, Kadınlar Kulübü üyelerine özel aşağıdaki imkanları sunacaktır.

• Maya Tüp Bebek ve Kadın Sağlığı Merkezi’nin 30 Haziran 2009’da sona erecek olan % 50 indirim kampanyası, Kadınlar Kulübü üyelerine özel 2009 yılı sonuna kadar uzatılacaktır. (1800 Euro olan tüp bebek tedavi ücreti, 2142 TL olarak uygulanacaktır.)
• Jinekolojik muayene, tahlil ve işlemlerde Türk Tabipler Birliği fiyat listesi üzerinden % 10 indirim uygulanacaktır.
• Tüp bebek muayene, tahlil ve işlemlerinde % 10 indirim uygulanacaktır. (% 50 indirim kampanyasının geçerli olduğu tarihlerde + % 10 indirim uygulanmayacaktır.)

aa nereusun arkadaşımısın tekrar hg aramıza evet çok güzel dostluklar ediyoruz

bende ist dan cnm

teşekkür ederim bitanemŞeniz
ama şuanda acil olarak ödemem gereken 4.00tl borcum var
ve taksitli borçlarım var biz 1 yıl beklemeyi düşünüyoruz
inş 1 yıl sonra yine kampanyalar olurda bende yararlanırım canım arkadaşım benim ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

canım benim üzülme hayırlısıyla seninde bir beişin olur inşallah
allah yardımcın olsun dualarım seninle:Saruboceq:

teşekkür ederim bitanem Allah razı olsun Şeniz
nereus nerde bitanem ben bu aralar hastanelerdeydim o yüzden kimseciklerden haberim yok alkisalkisalkis

kızçelerim napıosunuz yemeginizi çoktann yemiş çayınızıda yudumlamış olmanız gerekio galibaa

kızçelerim napıosunuz yemeginizi çoktann yemiş çayınızıda yudumlamış olmanız gerekio galibaa
ben kahvaltı yaptım sadece cnm

allah yardımcın olsun cnm inş cnm

süpürgeli bu saate kadar kaffaltıyla ii duruon valla...ama geç yaptın heralde.

sen en ala fıstıksın kabuksuz fıstıkım benim ŞenizŞeniz
havalarda çok sıcak ya

canımm...valla kayseride çok farklı diil bitanem..ama varya dün akşam kıyamet gibiydi resmen yağmur diil toz yagdı yaa..ne fenaydı elektrikler falanda gidince tam bi korku filmi ambiansı oluştu:roflol::roflol:

Merhaba kızlar ben geldim opuyorumnanaktan
napıyosunuz iyisinizdir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…