Olay topiğin kralı bende..KK bayanlarının kaynaşma yeri.. Hadi gelin

• Konu Sahibi Konu Sahibi Juliet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sende çık işte değilmişsin çıkmazsanda tatile istanbulda gezilecek çok güzel yerler var oralara gidebilirsin

ahhh umudum öyle olmuyor işte bende bi herif var hiç bir yere salmıyorrr gidecek kapım çokta izin yok ühüüü ühhüüüü

sen evlimisin yoksa sevgilinmi salmıyor çok iyi bilirim bir yere gitmeye heveslenirsin kursağında bırakılır

hhaaa iimiş sizin sevgilinizmi yapıo onu....
benim bazen kocam yapıo bırakıo kursağımda
..

benim artık ama varken yapıyordu sokağa çıkarmayacaktı elinde olsa ama artık ayrıyızsenağlama

valla umudum üsüldünmü bilmem ama öle bi adamla ömür geçmez be gülüm..

duygucum bebeğin çok tatlı yaaaaa.....ayy rabbim inşallah bana da senin oğlun gibi güsel ve sağlıklı bir bebiş nasip eder inşallah...

duygucum bebeğin çok tatlı yaaaaa.....ayy rabbim inşallah bana da senin oğlun gibi güsel ve sağlıklı bir bebiş nasip eder inşallah...

İnşallah canım çok teşekkürleropuyorumnanaktan düşünüyormusun bebiş evlisin sanırım değilmi?

1 senelik evliyim canım ama nedense hep ikilemde kaldım ve sonuç olarak beklemeliyim die karar aldım

1 senelik evliyim canım ama nedense hep ikilemde kaldım ve sonuç olarak beklemeliyim die karar aldım

Anladım canım bencede bekle..Hayatını yaşa...Dünyanın en güzel şeyi çocuk ama aynı zamanda bana göre hayatın bitiyor..Benim fikrim bu...Polyanna olmaya gerek yok...Kendine hiç bakamadıgın zamanlar cogunlukta....

olur dimi canım yaaaa.....yaff bak bide beni ne alıcamın telaşı sardı....
olur tabi kocanın çok ssevdiği bişiy alırsın
valla umudum üsüldünmü bilmem ama öle bi adamla ömür geçmez be gülüm..
önceleri üzülüyordum ama alıştım hani aşk insanı kör eder derya öyleydi galiba geçmezdi galiba adam arkadaşıma teyzeme gitmeme bile karışırdı heryere beraber gideriz derdi ben değişir diye düşündüm değişmed, galiba:)

daha yeni kumruymuşsunuz siz
duyug gerçektende çok şeker bebeişin var ay ısırasım geldi:9

Canım teşekkürler darısı başına inşallahopuyorumnanaktan

amin canım daha evli bile değilim ama istiyorum inş rabbim en hayırlı zamanda bana uyugun ve bir bebiş veriri
murgizin annesi hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…