Olay topiğin kralı bende..KK bayanlarının kaynaşma yeri.. Hadi gelin

• Konu Sahibi Konu Sahibi Juliet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saol canım yaaaa......
yoncagülüm geldinmi canım nasıl geçti annenin ameliyatı...

saol canımm..ağzımda tampon oturum işyerimde..canım sana da çoook geçmiş olsun ameliyatın güsel geçmesine sevindimm

saol canım yaaaa......
yoncagülüm geldinmi canım nasıl geçti annenin ameliyatı...

canım ya çok zor oldu tam beş saat kaldı ....
miyomu zor bir yerdeymiş kendi doktorundan başka cerrahlarda çağırmışlar ..
gece de sancısı oldu ama sabah ben gelirken iyiiydi
ben işteyim şimdi sabaha kadar annemin yanında kaldım

oyyy kıyamam gülüm sana yaaa...rabbim acil şifalar versinn....uykud ayok sende şimdi dimi..keşke izin alsaydın bgn işyerinden..

saol canımm..ağzımda tampon oturum işyerimde..canım sana da çoook geçmiş olsun ameliyatın güsel geçmesine sevindimm

sağol canım ...
izin alsaydın ya kıs nasıl çalışacaksın o şekilde uyuşukluğu geçince ağrırda şimdi

oyyy kıyamam gülüm sana yaaa...rabbim acil şifalar versinn....uykud ayok sende şimdi dimi..keşke izin alsaydın bgn işyerinden..

canımya iki aydan buyana sürekli izin kullanıyorum bebek için tedavi gördüm sonuç hüsran olsada daha fazla izin istemeye yüzüm yok lmaz:istesem verirlar ama utanıyorum :umursamaz:

teşekkür ederim canımmm ŞenizŞeniz

ayy bakale ben sana diom sen izin al sen bana dion sen izin al...valla canım benimde pekk yüzüm kalmadı ondan idare ediom..bakalım nolucakk....bide patron olan şahisyetle zam mevzusunu konuşucam çok sivrilmek istemiom...

ayy bakale ben sana diom sen izin al sen bana dion sen izin al...valla canım benimde pekk yüzüm kalmadı ondan idare ediom..bakalım nolucakk....bide patron olan şahisyetle zam mevzusunu konuşucam çok sivrilmek istemiom...

anladım canımcım bende aynı diyebilirim yani izin isteyemem lmaz:lmaz:lmaz:
he zam diyince 6.cı aymı zamlı çalıştık ya 7. aydamı alıcaz ben çorba oldum şimci:umursamaz:

dişimizde ağrısa kolumuzda ağrısa çalışmak zorundayız işte lmaz:
Rabbim kimseye möuhtaç etmasin :Saruboceq:

ahh yoncagülüm benim durumum içler acısı..ben 1.5 senedir çalışıorum burda..hala giridğim maaşlayım üstüne üstelik sigortamıda yapmıo..ama bi abi var burda o hep dışarı işlerine bakar..ona ilk 6 ayda 100 lira zam yapmış..enayimiyim ben yaaa..konuşacam vallaaaa..
ama bgn olmas galiba hem dişim sancı verio hemde bi cesaretlenmem lasım..

canım ya üzüldüm he çok yanlış ama yaptığı şey altı ayda yapmazsa bile yılın dolunca mecburen zam yapması gerekir:mymeka:
ayrıca nasıl bukadar süre ssk olmada çalışırsın :mymeka:
ne iş üzerine çalışıyordun canım Şeniz

gayrimenkul firması canım ve bende buranın muhasebe dahil her türlü rezilliğini çekiorum..konuşucam ama...

guyguege ..umudum kıslar burdasınız ama nie yazmıyorsunuz hg nizzzzzzzzzzzzzzzz

ben geldim kıslar ama kimsecikler yok
annem dün ameliyat oldu 5 saat kaldı ameliyatta zor bir gece geçirdik ama çok şükür şimci iyi
çok geçmiş olsun neden amaliyat oldu annen

dişimizde ağrısa kolumuzda ağrısa çalışmak zorundayız işte lmaz:
Rabbim kimseye möuhtaç etmasin :Saruboceq:
amin aynı bende sizlerdenim

canım ya sesimizi çıkarmadıkça hep aynı bu millet bende 1 sene sigortasız çalıştım en sonunda dayanamadım bıraktım şimdi başka işteyim ve siğortam var iyi bir iş bulunca çık

gayrimenkul firması canım ve bende buranın muhasebe dahil her türlü rezilliğini çekiorum..konuşucam ama...
bu muhasebeciler çektiği eziyet hiç bitmeyecek galiba

:1no2::1no2::1no2::1no2:

hoşbulduk canım yazdım bugün pek keyfim yok öyle okuyup kaçıyordum yazım dedim :9

slm yoncagül ,tatlıcık, umudu tatlıcık geçmiş olsun benimde gitmem lazım aslında dolgu için

yonca annen ameliya olmuş cnm geçmiş olsun neyi vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…