dişimi çektirdim geldim...
saol canım yaaaa......
yoncagülüm geldinmi canım nasıl geçti annenin ameliyatı...
saol canımm..ağzımda tampon oturum işyerimde..canım sana da çoook geçmiş olsun ameliyatın güsel geçmesine sevindimm
oyyy kıyamam gülüm sana yaaa...rabbim acil şifalar versinn....uykud ayok sende şimdi dimi..keşke izin alsaydın bgn işyerinden..
ayy bakale ben sana diom sen izin al sen bana dion sen izin al...valla canım benimde pekk yüzüm kalmadı ondan idare ediom..bakalım nolucakk....bide patron olan şahisyetle zam mevzusunu konuşucam çok sivrilmek istemiom...
ahh yoncagülüm benim durumum içler acısı..ben 1.5 senedir çalışıorum burda..hala giridğim maaşlayım üstüne üstelik sigortamıda yapmıo..ama bi abi var burda o hep dışarı işlerine bakar..ona ilk 6 ayda 100 lira zam yapmış..enayimiyim ben yaaa..konuşacam vallaaaa..
ama bgn olmas galiba hem dişim sancı verio hemde bi cesaretlenmem lasım..
gayrimenkul firması canım ve bende buranın muhasebe dahil her türlü rezilliğini çekiorum..konuşucam ama...
çok geçmiş olsun neden amaliyat oldu annenben geldim kıslar ama kimsecikler yok
annem dün ameliyat oldu 5 saat kaldı ameliyatta zor bir gece geçirdik ama çok şükür şimci iyi
amin aynı bende sizlerdenimdişimizde ağrısa kolumuzda ağrısa çalışmak zorundayız iştelmaz:
Rabbim kimseye möuhtaç etmasin :Saruboceq:
canım ya sesimizi çıkarmadıkça hep aynı bu millet bende 1 sene sigortasız çalıştım en sonunda dayanamadım bıraktım şimdi başka işteyim ve siğortam var iyi bir iş bulunca çıkahh yoncagülüm benim durumum içler acısı..ben 1.5 senedir çalışıorum burda..hala giridğim maaşlayım üstüne üstelik sigortamıda yapmıo..ama bi abi var burda o hep dışarı işlerine bakar..ona ilk 6 ayda 100 lira zam yapmış..enayimiyim ben yaaa..konuşacam vallaaaa..
ama bgn olmas galiba hem dişim sancı verio hemde bi cesaretlenmem lasım..
bu muhasebeciler çektiği eziyet hiç bitmeyecek galibagayrimenkul firması canım ve bende buranın muhasebe dahil her türlü rezilliğini çekiorum..konuşucam ama...
çok geçmiş olsun neden amaliyat oldu annen
rahimde et büyümesi vardı canım (miyom)onu aldılarŞenizteşekkür ederim canım
amin aynı bende sizlerdenim
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canım ya sesimizi çıkarmadıkça hep aynı bu millet bende 1 sene sigortasız çalıştım en sonunda dayanamadım bıraktım şimdi başka işteyim ve siğortam var iyi bir iş bulunca çık
en doğrusu bencede canım ama iş bulmak şuan için biraz zor herkes krizin arkasına sığınıyorÇok üzgünüm çoook
bu muhasebeciler çektiği eziyet hiç bitmeyecek galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?