Olay topiğin kralı bende..KK bayanlarının kaynaşma yeri.. Hadi gelin

• Konu Sahibi Konu Sahibi Juliet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy nedim emiii....fırsatını buldunmu at başlarına..başka türlü temizlik falan yapaman...ama çok yorulmuşsundur sen şimdi....yemeğide herifin getirsin anam...

tuğçe hala dönmedin mi kız tatilden.insan aplasını da düşünür.bak sahtekar pencereciler,daha gelip yapmadılar çerçevelerimi.tıkıldım kaldım eve.daha bahar temizliğim var.iş var offfff of

pratik bişeyler yaparsın abla yemek için dert etme

ayy nedim emiii....fırsatını buldunmu at başlarına..başka türlü temizlik falan yapaman...ama çok yorulmuşsundur sen şimdi....yemeğide herifin getirsin anam...

inan tuşlara zor dokunuyorum.pratik mıratik yapacak hal yok.dün de dışardan hazır mantı alıp yaptım.yetiştiremedim yemeği.tupper işi felan vardı.herif demez mi her gün hazır yicez de sen ne güne varsın diye:roflol:

kıs miniş nerelerdesin sen..yoktun bi kaç gündür..
canım liseden arkadaşım geldi londradan onunla ilğileniyorum dıolayısıyla giremiyorum çok özledimmm hoşbuldum ayrıca nasılsın?

hoşbuldum tuçeçimmmmmm
kız duydm ki yeni bi topik açılıyomuş.eeeeee nirdeeee:roflol:
nursunazımmm topice başlık bulamadık yaww konusu hazır bekliooo başlık etkileyici olsun istiyorum sizde yardom edin kızlar kocasını/eşini/sevgilisini kıskanan arkadaşlar için bu dertten kurtulmaya yönelik bi topic olucak başlık ne olsunn sizde fikir sunarsanız sevinirim..

KENDİNİ YE HERİFE HİSSETTİRME OLSUN KIZ.AYNI BEN

ayy ilham perilerim bi gelse hemne dicem emmeee...yoh gelmiollarr

Kızlar hepinize mrb bilg virüs var ve o kadar yavaş ki akşam format atıcam.
Eeeeee nasılsınızzzzzopuyorumnanaktan

kızlar bu arada kendimin ve kızllarımın saçlarını kısacık kestirdim.görseniz erkek gibi.sıcağa dayanamadım hıncımı saçlardan çıkardım.çok rahat ya.ben alışmışım kısaya.bu yıl uzatayım dedim uzadı da ama ben rahat edemedim.şimdi duş 5 dakika.zaten bana günler yetmiyodu.saatten tasarruf yaptım.

abla sende kızlarında saçlarınızı güle güle kullanın =):1hug:

Kızlar hepinize mrb bilg virüs var ve o kadar yavaş ki akşam format atıcam.
Eeeeee nasılsınızzzzzopuyorumnanaktan
dilay ingilizce kursuna mı gidiyon yoksa.harika olan ne sen mi hayat mı.kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…