- 10 Şubat 2009
- 5.290
- 2.104
- 698
- 37
- Konu Sahibi Juliet
-
- #1.841
pratik bişeyler yaparsın abla yemek için dert etme
ayy nedim emiii....fırsatını buldunmu at başlarına..başka türlü temizlik falan yapaman...ama çok yorulmuşsundur sen şimdi....yemeğide herifin getirsin anam...
canım liseden arkadaşım geldi londradan onunla ilğileniyorum dıolayısıyla giremiyorum çok özledimmm hoşbuldum ayrıca nasılsın?kıs miniş nerelerdesin sen..yoktun bi kaç gündür..
hoşbuldum tuçeçimmmmmmhg miniş
nursunazımmm topice başlık bulamadık yaww konusu hazır bekliooo başlık etkileyici olsun istiyorum sizde yardom edin kızlar kocasını/eşini/sevgilisini kıskanan arkadaşlar için bu dertten kurtulmaya yönelik bi topic olucak başlık ne olsunn sizde fikir sunarsanız sevinirim..kız duydm ki yeni bi topik açılıyomuş.eeeeee nirdeeee:roflol:
KENDİNİ YE HERİFE HİSSETTİRME OLSUN KIZ.AYNI BENcanım liseden arkadaşım geldi londradan onunla ilğileniyorum dıolayısıyla giremiyorum çok özledimmm hoşbuldum ayrıca nasılsın?
hoşbuldum tuçeçimmmmmm
nursunazımmm topice başlık bulamadık yaww konusu hazır bekliooo başlık etkileyici olsun istiyorum sizde yardom edin kızlar kocasını/eşini/sevgilisini kıskanan arkadaşlar için bu dertten kurtulmaya yönelik bi topic olucak başlık ne olsunn sizde fikir sunarsanız sevinirim..
Kızlar hepinize mrb bilg virüs var ve o kadar yavaş ki akşam format atıcam.
Eeeeee nasılsınızzzzzopuyorumnanaktan
kızlar bu arada kendimin ve kızllarımın saçlarını kısacık kestirdim.görseniz erkek gibi.sıcağa dayanamadım hıncımı saçlardan çıkardım.çok rahat ya.ben alışmışım kısaya.bu yıl uzatayım dedim uzadı da ama ben rahat edemedim.şimdi duş 5 dakika.zaten bana günler yetmiyodu.saatten tasarruf yaptım.
HERİFİ KISKANSAN HEMEN GELİRDİ PERİLERİN.BAK BENİMKİLER HİÇ AYRILMIYO BAŞIMDAN:roflol:ayy ilham perilerim bi gelse hemne dicem emmeee...yoh gelmiollarr
SAĞOL CANIMMMMa.s.abla sende kızlarında saçlarınızı güle güle kullanın =):1hug:
dilay ingilizce kursuna mı gidiyon yoksa.harika olan ne sen mi hayat mı.kaydirigubbakcemile5Kızlar hepinize mrb bilg virüs var ve o kadar yavaş ki akşam format atıcam.
Eeeeee nasılsınızzzzzopuyorumnanaktan
mrb hg dilay ben iyiyim sen nasılsın:1hug:
dilay ingilizce kursuna mı gidiyon yoksa.harika olan ne sen mi hayat mı.kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?