Olay topiğin kralı bende..KK bayanlarının kaynaşma yeri.. Hadi gelin

• Konu Sahibi Konu Sahibi Juliet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktangünaydınlaaaaaaaaarrrrr........opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Gününüz Aydın Olsun kızzzlarrrrropuyorumnanaktan

ıyi akşamlar canlar nasılsınız?Yine kimsecikler yok:)ızmir cehennem gibi yanıyor resmen....ınsanın içinden hiçbirşey yapmak gelmiyor...Herkes çok iyidir umarım öpüyorum sizi...

selam duygucum valla dediğin gibi çok fenaaaa

Evet kızlar sormayın birde üstüne benim bir ton sağlık sorunum çıktı çok moralim bozuldu...Yaklaşık 2.5aydır damla damlada olsa reglim gelmeye devam ediyordu...Tahlil tetkik derken rahimdeki damarlar büzüşmüyormuş onun için gelen kan temiz kanmış
5 tane ilaça başladım,3 tane vitamin...Bu arada bebeğim daha 10 aylık emiyor..Doktor yeter biraz kendine bak emzirmeyi azalt dedi..
Çok moralim bozuldu yaa...20 gün sürcek tedavim umarım herşey düzelir....Dua edin benim için kızlar...Çok mutsuzum bu aralar...Hayatımdaki herşey kötü gidiyor
...

Merhaba şekerlerimmm. opuyorumnanaktan
Ben geldimmm delikafadulden
Umarım hepiniz iyisinizdir görüşmeyeli.
Ay ben çok özledim sizi yaa gelin bi öpem sizi Şeniz

moralini bozma canım beterin beteri vardır rabbim dermansız dert vermesin

Merhaba şekerlerimmm. opuyorumnanaktan
Ben geldimmm delikafadulden
Umarım hepiniz iyisinizdir görüşmeyeli.
Ay ben çok özledim sizi yaa gelin bi öpem sizi Şeniz

oyy benim canım gelmişşşş ayy valla bende çok özledim seni şekerim
ne zaman bitiyooo tatilin yawww...
hadi iyi eğlenceler guzummm
ŞenizŞenizŞenizŞeniz

:1hug:merhaba arkadaslar yenı uyeyım sohbete geldım

hoşgeldin asu meliscim

asu melıs hosgeldın
cok memnun kalcaksın kk dan valal:))
hoşbuldum canım teşekkür ederim memnun kalıcam gibi görünüyor ayrıca o kadar cok başlık var ki çok geniş kapsamlı bi site şimdiden başım döndü desem yeri var yanikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…