istanbul dan katılıyorum yarısmacı arkadaslarıma da basarılar dılıyorummvereliniortakkaydirigubbakcemile3hoşgreldiniz kızlarŞenizŞeniz
saol asu meliscimmm nerden katılıosun topice o kadar memnun kalacan ki müptelası bilem olursun
hoşbuldum canım teşekkür ederim memnun kalıcam gibi görünüyor ayrıca o kadar cok başlık var ki çok geniş kapsamlı bi site şimdiden başım döndü desem yeri var yanikaydirigubbakcemile3
aslında uzun zamandır buraya bakıyorum arama motoruma ne yazsam kadınlar kulubu cıkıyordu karsıma burdakı paylasımları okuyordum artık uye olmanın vaktı geldı dıye dusundum cok samımı ve sıcak konusmalar var herkes bırbırıyle cok ıyı nazık uyumlu :) bende yer almalıyım dıye dusundumevet canım ne ararsan bulabılırsın super bıyer burası..
hayırlı olsunkaydirigubbakcemile5
beşiktaş canım sen neresındensınbende istanbuldan asu cum neresinden???bizde sana başarılar diliyoruz
nasılsın miniş
miniş hasta mı oldun:çok üzgünüm:
geçmiş olsun inşallah iyi olursun dinlen bol bolçapadayım canım
evet ve biran evvel normale dönmek istiyorum.
beşiktaş canım sen neresındensın
aslında kötüyüm canım ya..pazartesinden beriii ruhgibiyim..
Bakıyorum ama göremiyorumm uzağa bakınca sanki bir rüyada gibiyim yanımda insanlar konuşuyor duyuyor faakat algılayamıyorum şu an bile yazıyorum ama sanki başkası yazıyor gibiii neden bilmiyorum
daha yeni evliyim canım kısmetse agustosta 1 sene olucak:kedi:daha bebek yok yanievlısın cocugun varmı canım
:sinifsinif:gecmıs olsun canım neyın varkı ya
sağlık şakaya gelmez güzelim be git mutlaka :sinifsinif:valla kızlar internette araştırdığıma göre bilinç bulanıklığı ama dr.a gitmem gerek en kısa zamanda.
miniş cim ıhmal etme gt tabı kafanada takma
asumelıscım allah mutlulugunuzu bozmasın canım nıce senelre ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?